Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

Joicecooler nevű embert keresd meg, tőle lehet hallani fogsz olyat is, ami tetszik
azok alapján amit itt a fórumozás alatt olvastam a 4T GG-kről én sem ajánlanám, ha 4T akarsz, nézz másik gyártót, ha GG, akkor csak 2T.

Megnézni meg minden 4T-n ugyanazt
Sztem se ragaszkodj hozzá....
itt a környéken volt két srácnak is de mindig volt valami gyíkja a gépeknek...

de ő lehet nem galambparkolónak akarja használni
hát a KX500 biztos nem extrém endúróra gyári vezérléssel, lehet át lehetne úgy reszelni, alakítani a vezérlést, hogy kezelhető legyen, de gyári beállításokkal
A vázról a króm ne legyen felpattogva,és szépek legyenek a gyári matricái Ha ezekre oda figyelsz semmi bajod nem lehet Több mint 3 éve hajtom,le róla a galambokat,kitűűűűnőőőőőőőőőő,még olajat sem kellett cserélnem benne A legjobb választás,hogy örök motorod legyen
hát akkor mond el :)és tudni fogom
Naaaaaaaaaa Nem tudod,te mi a jóóóó
kerestem de sehol nem találni normális leirást :S
Ajajjjj
Keress rá a keresőben és talán nem ezt a típust fogod választani
Mi történt veled?
A múltkoriból már felépültél és most megint lett valami baj?
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Most állok egy használt Gas gas ec 450 fse (2005) vásárlása előtt. Vasárnap megyek megnézni személyesen a gépet. Azt szeretném kérdezni hogy egy igyen vételkor mire figyeljek oda ha megnézem a motort? Nem szeretném ha megvenném és rá pár hónappal nagyobb költségekbe ütköznék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Levi
Csákó
Ezek szerint a bordával komoly gond van
Hahó...

szali...már el is vitték a gumit nagy örömmel.....
tavasszal majd kérek egy pirellit...
az idénre már leírtam magam.....
Kell a tökömnek, egyszer ültem egy KX500-on, az nem embernek való az se volt normális, aki kitalálta kezelhetetlen vadállat
"Az ,hogy a csöveken keresztül megy 1kereken abba nem sok cucc van."
Nekem vízszintes talajon se megy pedig már gyakoroltam pár órát
röviden Jarvis az Jarvis, extrém endúróban...
persze elkennék a száják crossban vagy endurocrossban, de sziklák között a NO1 az tuti
Vegyél egy 500-ast az a legjobb
Ok, hallgatok rátok, kíhúzom a 250et, bár a 300 nekem az RMX után olyan érzés volt, mint amikor a DT ről átültem az RMX re, hú bazd meg, ezt le kell fojtani, különben meghalok, ha megszalad a gáz
mind1, RMX et is sikerült, majd ezt is meghekkelem az elején, ne lehessen kopp gázt húzni, ha egyszer eljutok ide, hogy lesz ilyen vasam
Majd valamit kiokoskodunk,nem egyszerű egyeztetni sem néha
anyit megér edzésnek is!
egy 100 as egy verseny kb. de aztán visszanyerné az árát így kész nyereség lehetne. 1000 eurókat fizetnek egy sima versenyen is. mán annak aki a dobogón végzi. sixdays 100 x anyiba került .
Jaja,menne Ő,csak az a "valaki" hiányzik Me ugye,nem annyit megy Ő,mint Ti és a kopó nagyon fogy
te csika. és az embered akit naponta 3 x beteszel reklámnak. indul majd valami román extremen is jövőre?vagy azt leszarja? vagy marad a hazai ec ken és tolja ott tovább ? közbe meg sixdays meg ijesmi. de az mégse extreme. mittudomén romániaxra befizthetné valaki pro kategóriába. ott lemérhetné mit ért idehaza az a sok verseny.

amúgy simán kimehetne a román pénzdijas versenyekre! lenne keresnivalója biztos.
Dikk a tróger))) retro 1997 ből!
Ezzel jártam suliba de inkább mellé... többiek meg hallgatták matek órán ahogy kinn nyomtam a ház mögött
De ez már nagyon rég volt ...Akkor még fiatal voltam egész nap állt a farkam az ég kék volt a jég nedves és a nők....húúúúú