szabó csabi...jó arc...
szerintem, itt az árral azért kicsit túl lőt
thawai október elsején vele voltunk meg a pösti bandájával kecsöp és tsai...a redzsinete 10enháron nyomvonalakon...
hát szegény csabi...a hegy thúloldaláról az akkumulátor miattt...kellett neki kerülni úgy 100km betonon...
jó a verda... és remélem el is tudja adni ...bár az ára
ha az én ká 5 bergemet eladtam 3kilóéert...akkor ez 1,5 szer olyan jó verda ..lehet bár beszámotam voltna az enyébe haad még rá ...legalább 250zeret. ..
hát mindenkinek másak az érték rendjei
most szerkója van és az legalább már 5tizes talán..de azzal is aksi gondok voltak legutóbb zsirferensz elmesélései alapján
Ezzel?..felmenni?
pont van egy ilyen..hasonló motorom és nem egyszerű vele feljutni a régi helyeimre,azóta hogy beszámoltam a ktm be...más utakon kell mennem mert nagyon el kell találni a jó sebességet meg nyomot hogy elsőre felmenyen !
Valószínű jobb a futóműve mint az enyémnek az sokat számít az tuti
azért vannak vele kritikáim is igy utána olvasva....
-alu váz... értelmetlen ,feleslegesen drága+ javitani ...
- 8 literes, nem átlátszo tank kimondottan vissza lépés...
-a két darabbol állo főtengely ,poliamid műanyag betétekkel... na az se egy bevált dolog lásd yamaha... csak a baj van vele...
- ezt az állithato kipufogo rendszert viszont nem értem...
-jahh meg ahogy nézem a lengővillán az nem védő hanem csak egy festés.... csili-vili értelmetlen..
Itt egy kis érdekesség,valaki építgette és talán már volt ez itt téma... ember Romániába jár vele motorozni és nem is rosszul http://www.kepesmotor.hu/honda...
A dvd-k készülnek a fele már megvan, csak sokáig kell írni, időm meg kevés volt, plusz tegnap megejtettem életem első romániás enduróját, -évzáró bulinak.
amugy csak most vettem észre azokat a komoly alulra huzott rezokat... gondolom a 4-5-6.-at is kiszedik mert szükség nincs rá, hátso fék bal kézen., elöl valami játék telok beültetve, meg hátul is...
amugy tök gyors a játék , és ahoz képest hogy a kapus gyalogos, és a labda oriási, jo sok gol van, pörgös a dolog , kicsit olyan mint a roncsderbi motorral +labda... kiprobálnám..
szerintem, itt az árral azért kicsit túl lőt
thawai október elsején vele voltunk meg a pösti bandájával kecsöp és tsai...a redzsinete 10enháron nyomvonalakon...
hát szegény csabi...a hegy thúloldaláról az akkumulátor miattt...kellett neki kerülni úgy 100km betonon...
jó a verda... és remélem el is tudja adni ...bár az ára
ha az én ká 5 bergemet eladtam 3kilóéert...akkor ez 1,5 szer olyan jó verda
hát mindenkinek másak az érték rendjei
most szerkója van és az legalább már 5tizes talán..de azzal is aksi gondok voltak legutóbb zsirferensz elmesélései alapján
pont van egy ilyen..hasonló motorom és nem egyszerű vele feljutni a régi helyeimre,azóta hogy beszámoltam a ktm be...más utakon kell mennem mert nagyon el kell találni a jó sebességet meg nyomot hogy elsőre felmenyen !
Valószínű jobb a futóműve mint az enyémnek az sokat számít az tuti
280 dolcsi
itt látszik mennyire ....
1 nagy baja van hogy "csak öninditos" nincs berugo...
http://youtu.be/eYcbDeD-3vI
egy igazán jo arc, igazi agyalos folyton ujjitos srác...
-alu váz... értelmetlen ,feleslegesen drága+ javitani ...
- 8 literes, nem átlátszo tank kimondottan vissza lépés...
-a két darabbol állo főtengely ,poliamid műanyag betétekkel... na az se egy bevált dolog lásd yamaha... csak a baj van vele...
- ezt az állithato kipufogo rendszert viszont nem értem...
-jahh meg ahogy nézem a lengővillán az nem védő hanem csak egy festés.... csili-vili értelmetlen..
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ezt viszont eladni .... kb soha, vagy 2500-3000 eur bukoval...
és ugye ez is számit...
amugy szimpatikus benne hogy jol felhuzták a rezot, meg raktak műanyag védőt a lengő villára, látszik használták az eszüket....
Hogy tetszett?
Jövő héten postázom.
amugy csak most vettem észre azokat a komoly alulra huzott rezokat...
amugy tök gyors a játék , és ahoz képest hogy a kapus gyalogos, és a labda oriási, jo sok gol van, pörgös a dolog , kicsit olyan mint a roncsderbi motorral +labda... kiprobálnám..
http://www.youtube.com/watch?f...
Ez se csúnya!