Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok vágom....
annyira nem sürgős.....az idén már úgysem tudok menni...
meg van egy-két tartalék is.........ef 06.....meg egy aminek a nevét vik megtiltotta hogy leírjam...

amugy itt egy két csávó dicséri a geomaxot is....
heves,borsod,szabolcs,hajdú,nekem ez jó csak... vagy biatorbágy,dunaharszti, am nem kell
tegnap takuvakuztam ,hogy scorpion vagy geomaxot tegyem fel a titkos készletből. de a geomaxot nem ismerem és nem akartam kisérletezgetni hány labda kell bele. mennyit lazul az oldalfala egy kis menet után . esetleg nem puhulki , mennyire tud terülni mijen kemény az egész gumi. szóval kisérleteznem kéne vele ahoz meg bóklásznom kéne itt az erdőben meg vagy 3 x szét szerelni meg össze. pedig lehet így takony esőben jobb választás lett volnamint emez. kicsit sűrűnek látom az oldalbütykeit. lehet azt kéne mint amit vik művelt a kendával de azt nem merem egy vadi uj gumival. meg kéne ritkítani a bütyköket oldalt. vagy elcserélni valami ismert gumira.
nem nagyon térek le a pájáról de szivesen viszek! jöjjön ki érte valaki x helyre akkor simán jó. lerakom egy helyre a népnek oszt ennyi. pézt hozzatok vagy küldjétek ki zsírferit nála mindig van.

bálint. ha nem zavar ,hogy véres a bugyim viszek neked is. lehet épp nincs meg.

nem tudom a nevét . pirelli. fim scorpion . 140 /18" kb ennyi. dettó úgy néz ki mint a sixdyas extreme. csak nem rigában. hogy faszomba írjam le pontosabban? ja ezzel jönnek ki az exc-k a gyárból asszem.

beszéljetek meg egy leadóhelyet ott lerakom úgy hogy legyen aki kicsengeti a lét. én nem rohangálok pénz után. addig meghitelezem míg elhozom az embertől és leadom valahol. gecsa. te is jársz pesten nem? gondold át kell e. 15 nél nem adja olcsóbban próbáltam cigánykodni de nem ment.
Köszi,most nem kell.Bespejzoltam geomaxból. De ha erre jössz,egy kafféra meghílak!De csak sima presszóra,mert sokcukros tejesre már nincs keret!
Meg vazelint magának,ha nem akarja hogy fájjon!
Kb nálam ugyanennyi! Pannonhalmától csesznekig képben vagyok,utána fingom sincs hogy merre vagyunk! Van egy bakonyi srác,ő szokott minket vinni,ott nőt fel az erdőbe,úgy ismeri az egészet,mint a tenyerét. Beállok mögé,nézem a hátsó sárvédőjét,aztán megyek amerre ő,a többi nem nagyon szokott érdekelni.
hogyha le tudnád adni pöstön vagy budán nekem kéne egy...
gabi ez melyik tipus pontosan a pirelliböl?
abba mi a titok,hogy a riga románból jön? na mindegy is...tegyétek a oda a pirellit ahova akarjátok,csak érdekes 2 hete senki nem tudott 35ért se 6days-t most meg azonnal tudnék 35ért aztán mindenki jön,hogy most olcsóbb... itt lesz majd feltesezm magamnak jövőre azt annyi ha nem kel el ennyiért... de azért majd lehet kereslek
nem tudom, de ha ajánlhatok akkor tudok egy nagyon jó srácot aki lehet jobban odafigyel a motorra mint a ktm-be...most volt az enyém si nála! ügyes és mindet úgy csinál mintha az övé lenne! ;)
motoroztok-e Zsolti?
más. időközben elökerült az elveszett kisüveges magura blode hidrófolyadékom. kicseréltem a motorexes mineral helyett ez ment bele. viszont amikor felnyitottam a kis üveget érdekes dolgok úszkáltak benne. kis apró piros szemcsék. nem nagyok de nem tudom mik lehettek? én vizibolhára gondoltam . ötlet esetleg?
hogy értelmeset is szóljak néha.
ha valakit komolyan érdekel a jövő héten szivesen veszek pár fimes pirellit a titkos helyemen. 15000 ért adja a csóka ha 1 et veszek is ha 10 et is. megyek az m5-m0-m1 vonalon napközben. ha van rá igény megveszem és ezen az útvonalon ki tudom dobni annak akinek kell 1-1 db. jimy győr mellet is elmegyek. haszon nincs rajta . ja és első nincsen nekik sajna. csak 140 es hátsó. pirellis scorpion fimes
amúgy zsír le a kalappal! nekem közel 7 év kellett mire eljutottam pár emberhez a fórumról. kb úgy kettőhöz? vagy kb ennyien jöttek felénk. te meg lassan kipipálod két hónap alatt az egész névsort. most épp jimyhez készülődsz,de lehet mire leírom már haza is jöttél. gumit vigyél neki :) apropó gumi . ép az előbb basztam ki a rigát a szemétbe. amúgy a belső fala tök jól birta azt a pár menetelet! le a kalappal. hátha elviszi valami cigó a kuka mellől. fahúzó kordékocsira még pont jó lenne
a tartalom hidegen hagyott. a fogalmazásra adtam ötöst. összeszedet volt és pontos. az ,hogy utalások voltak benne valakire az nem számított bele az értékelésbe. magyarul le vagy szarva.
én személy szerint szeretek idegen helyeken hajtani egy jo helyi vezető mögött...
abban mindig van kihivás...sok új élmény...
jahh ezen én is beszartam párszor hogy vik elövette azt a kinder tojásbol lött ocska 1 centis iránytűjét és máris tudta merre kell menni

najo tegyük hozzá hogy 1 chupakabra-hegyi jeti klonnak kéne hogy menjen ez játék iránytű nélkül is....
Zari,

sok a duma, én már voltam lent nálatok egy párszor motorozni s ha lehet megyek még. részemröl megfutamodás az egész.
ezt mondja s.k. meg azt meg hosi. oké. elfogadom ti mindanyian jobb motorosok vagytok mint én nem kérdés

tanits mester tanits..
neked is igazad van hisztis.
mindenben.
mindenben igazad van mester
sajnálom.. igyekszem megtanulni rendesen húzni a gázt
s ha találkozunk s ráérsz taníts kérlek mester.
akkor mi ketten kilőve. én dettó.
évek óta járok ugyanoda mégis, ha fordulunk két jobbra meg 3 balrát 100 méteren ,már fingom sincs hol vagyunk. el is vesztem már párszor rendesen. úgyhogy én sem vállalom a vezetést csak ,ha nem számít mi lesz. annyi a szerencsém ,ha bajban vagyok ösztönösen hazatalálok. 10 km ről akár 50-80 km es rövidebb utakon is.
vannak még a tesztlapra ötleteim...

hogy oldod meg ha felfelében még ott egy vastag csuszos fa...?

1. elő veszem a sthilt felvágom tűzelőnek...
2. ugratonak használom, csok vigyázni kell a nagygázzal mert 50 méter felett már kell a légtér engedély...
3 .fejel előre beesek a fa alá , rám a motor, három ujjal előhuzom a telefonom, foggal tárcsázva hivom a hegyi mentőket, és medikopter 1-1-7-et.
4. miért.... volt ott fa.?észre se vettem

legfontosabb tesztkérdés... melyik a legjobb terep motor.?

1. nemtom...majd viktor megmondja...
2. egyértelmű.. derbi senda, rozsaszinű hello kittis matricával, erős pista rajtszámal..
3. narancsal ébredek,csak-narancsot eszem, a fideszre szavaztam, a postleitzeill-em mattighofenbe van bejegyezve, az autom narancs szinű, a napszemcsim is , de most komolyan... ne mááá. hogy már mások is csinálnak motort...? lehetetlen -..felháboritooo...ocska probálkozok..
4. kis koromba apám cr 500-al tanitott, de hamar kinőttem, az igazság amiota rakattam az rr-re bűtykös gumit kicsit gyengusznak érzem felfelébe ezt is, most rendeltem 1 hajabusát, turboval, rekluse kuplungal...talán az jobb lesz...aztán valoszinű azt is megunom hamar....
igen. ezen az íráson látszik miért kell annyit tanulni azért a 2 betűért a név előtt.

köszönjük szépen.
bek rid