szoktunk arra menni, nem volt még soha probléma. én a város szélén lakom onnan simán lehet lábon menni én is úgy szoktam. én örülnék, ha lenéznétek felénk! sajna nekem elég korlátos az időm, de biztos találunk a közeljövőben egy alkalmas szombatot.
most lesz egy kis rendezvény a pályánkon, ha van feles gázolaj, akkor lejöhetnétek oda is. szoktunk lenni 40-50-en mindenfelől. még six days versenyzők is rendszeres látogatók között vannak
jólvan zsír. szerencsétlenül jött ki az egész. nyugodj meg. igyál meg egy liter jack danielst . attól jobban leszel. nekem be szokott jönni. mikor már mocskosul utálom magam és az életet. akkor mindig ezt teszem. utána hónapokig örülök ,hogy élek!
na nemár. lacika. a macskesz még járható, durva. legutóbb 1-2 éve az van hogy ott tilos. pedig dekibszott jó kis pálya! imádtam. párszor meg is metszettük a buxust meg kiszélesítettük. oda elmennék énis ha lehet ott békében parkolni! kurvajó kis edzések voltak .tiszta homok. zsír. akarom mondani coool. vagy mi.
Hello mindenki.
Nem jött össze a félegyháza Zari?
Mondta Bandi, hogy vasárnapról is szó volt. Már indultam is hazafelé mikor szólt, h mindenki lemondta, így én sem mentem
azért valamikor összehozhatnánk egy ilyet.
De gyere arra most szombaton, ok nem egy kihívás a pálya, de jó lesz, lesznek ott ismerőseid is szerintem. szoktat jönni arról is.
Nevezésedet elintézem a versenyre, úgyis megígértem egyszer, h nyerhetsz nálunk! utána még kimehetünk a macskeszba is
jössz?
ok. de tud meg te kezded és folytatod mindig. én 1cer sem hoztam fel a dolgot, ügye tudod.
kérlek tisztelj s csak hagyd abba más jó szándékát s munkájának gyömülcsének lenézését ennyi.
köszönöm de a fimes nekem nem jöt be. rövid a bütyök. azért kösz.
ha kifizetem a 14 ezret az ajándékért , akkor megnyugszol? akkor talán újra úriember lehetek? vagy nem jól értelmezem? vagy az úriember aki elfogad az ajándékért pénzt? ááh. én már ezt nem értem. vagy esetleg amit fel tudok ajánlani adok neked tesztelésre egy pirelli fimest (újat) és akkor végre nem leszek az adósod és béke lesz. a héten megyek pestre elviszem neked,ha akarod.
19 ben a Pirelli scorpion 110/90 19 MX
1wd.hu van általában de nem olcsó -18 -19e Ft
ez u.a. amit én használok ök ezzel versenyeznek mert ök cross géppel mennek. 19 coll. http://www.pirelli.com/tyre/ww...
egy uriember akit itt nem nevezek meg, vittem neki is ajandék gumát, s tudot mitt tett nem fogadta el ingyen s kifizette. Ha neked nem kellet volan vissza adod használat nélkül érted... ha pedig elkoptatad s arcon akarsz köpni akkor te is kifizeted érted.. te kis gerinctelen fráter.
szégyenteljes az ajándékom a munkám gyümölcsét ami a pénzem azt kiröhögöd s semmibe veszed... ez vagy te s egy uriember közti különbség...
ennyi..
ha nem pofázol tobbet a gumirol itt akkor nincs hiszti ha pofázol akkor igen. fejezd be s nem sérülsz ennyi. nekem nem röhelyes amikor a pénzemmel s jó szándékommal egy hálátlan játszik.. ennyi.
te hülyegyerek te meg azt érts már meg ,hogy leszarom a gumit. már rég csak vicc az egész sztori. senkit se érdekel mit mondok én . bodrikutyát nem érdekli ez a gumitéma . a cigánykordén meg jót röhögtem csupán beillesztettem hasonlatnak. egyébként ja. cigó vagyok énis. muhahaha . kisboresszel meg semmi baja senkinek. pláne nekem nem. nyugodtan esemesezgessél. szerintem fasz vergődik azzal én mit viccelődök a zsigával. mindenki vegyen amit akar. te meg ne osztogassál nekem máskor lófaszt sem te marha. pláne ,ha meg sem kérlek rá. írjál a pinkeseknek is hogy lekínaiztam a lamellájukat amit arany árban adnak és egy menetet bírt ki.
sőt ugyan dobjál már egy sms t a mc donaldsnak is mert kibaszottul el volt sózva a bigmek szegeden a makkosházi körúton.
a scorpion fimes az nem 120 as hanem 140 es és azt is magasról szarom le. mint ahogy téged is tudod.
19 colban mondjatok már valami létező endúróra jó(sár, gyökér, sziklán fog ilyen takonyban) gumit, havernak nem tudtam mondani semmit, mert nem tudom, mi az ami létezik 19 ben. Előre is köszönöm
most lesz egy kis rendezvény a pályánkon, ha van feles gázolaj, akkor lejöhetnétek oda is. szoktunk lenni 40-50-en mindenfelől. még six days versenyzők is rendszeres látogatók között vannak
Nem jött össze a félegyháza Zari?
Mondta Bandi, hogy vasárnapról is szó volt. Már indultam is hazafelé mikor szólt, h mindenki lemondta, így én sem mentem
azért valamikor összehozhatnánk egy ilyet.
De gyere arra most szombaton, ok nem egy kihívás a pálya, de jó lesz, lesznek ott ismerőseid is szerintem.
Nevezésedet elintézem a versenyre, úgyis megígértem egyszer, h nyerhetsz nálunk!
jössz?
majdnem mint a kenda
kérlek tisztelj s csak hagyd abba más jó szándékát s munkájának gyömülcsének lenézését ennyi.
köszönöm de a fimes nekem nem jöt be. rövid a bütyök. azért kösz.
http://www.pirelli.com/tyre/ww...
1wd.hu van általában de nem olcsó -18 -19e Ft
ez u.a. amit én használok ök ezzel versenyeznek mert ök cross géppel mennek. 19 coll.
http://www.pirelli.com/tyre/ww...
egy uriember akit itt nem nevezek meg, vittem neki is ajandék gumát, s tudot mitt tett nem fogadta el ingyen s kifizette. Ha neked nem kellet volan vissza adod használat nélkül érted... ha pedig elkoptatad s arcon akarsz köpni akkor te is kifizeted érted.. te kis gerinctelen fráter.
szégyenteljes az ajándékom a munkám gyümölcsét ami a pénzem azt kiröhögöd s semmibe veszed... ez vagy te s egy uriember közti különbség...
ennyi..
ha nem pofázol tobbet a gumirol itt akkor nincs hiszti ha pofázol akkor igen. fejezd be s nem sérülsz ennyi. nekem nem röhelyes amikor a pénzemmel s jó szándékommal egy hálátlan játszik.. ennyi.
pszickó laller.. hát vele is taliztunk mikor nálad voltunk vendéghajtani
eddig csak kocsiban lépcsőházban sikerült....
de a gumi az télleg teccett......volt soft meg hard is...
írok sms -t zsírnak azonnal...feljelentelek mint pszicho laller az endurosokat
olysn viszonyokra nincs jó guma...
igaz nekem anno volt starcross az nem volt rossz...
sőt ugyan dobjál már egy sms t a mc donaldsnak is mert kibaszottul el volt sózva a bigmek szegeden a makkosházi körúton.
a scorpion fimes az nem 120 as hanem 140 es és azt is magasról szarom le. mint ahogy téged is tudod.
Titokolvasóknak lehet dolga
Tudott valaki motorozni ma?
Vártam egy hetet, összeszögeltem a vasat, erre szakadt az eső ma, reggel még a hó is
A motorozás hiánytól olyan zakkant vagyok mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját, már a 80-at is 888-nak nézem