Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval lesz egy new gizgazom,húúú,de jóóóóóóóó Sose fogom beindítani ,így elmondhatom,hogy 0 perces
Dehogy ment alig van benne óra,de szerintem nincs is,me nem találtam benne...Mit javasolsz?Mit tegyek,me egyre hííídegebb van
ez már eleget ment ....
Please help,de gyorsan Segíccsetek mán,gizgazba má minden új most a hajtókart kell cserényi.Jó az,ha felheggejtem a belit azt kibélelem fóliával?Szögekből meg csinálok tűgörgőt,me látom van itthon olyan méret.Utána kalapáccsal összepréselem,azt leköszörülöm a hibás részeket flexel.Segíccsetek,gyorsan me kint hideg van,azt hama tenni kéne össze,pleaseeeeeeeeeee ,gyorsan At menni kell felrakatni a puha falú pirelliket az ótókra,me má várják
egész kellemes napsűtéses idő van... lehet kimegyek össze karistolom az erdőt
ahogy mondani szokták volt...és akkor bele ért a kezed a bilibe..
Én kimentem,mondanom se kell,hogy ugye a legnagyobb zsírégető az meg családtag
jaja de azért kimennék oda baszakodni .....

jó a terepviszony amúgy....ez jó dolgokat rejthet nyáridőben is
ilyen helyen kéne laknunk nagy fasza rönkházban tele garázs stb... .....sőőőt mindegyikünk tele pénzzel mint zsírferi (akinek innen kívánok boldog névnapot ) és reggelente kimennénk karistolni a zöldeket....
zsír is lenne basszameg ....

lenne helikopterem is
csinos karácsonyi kép...

de valoságban ekkora hoban már el hagyja magát sima bütykös gumával...
Boldog Ferenc napot...
Oké köszi!
zsir. jöhet.
csak ne fim scorpion legyen... :-)
de ha van zs egy scorpio xc 120/100 - 18 -ra az jobb.
Boldog nevnapot ferensz!

egy ajandek riga gumit elfogadsz ,nevnapi ajandekkent
Zoozee ne roszalkodj... mert megtalálak zsirozni....
Zari,

nem irtad végül az a gumi amiröl beszéltél a scorpion ami yamakarol jott le az milyen ávjárat volt es mennyi ideje történt. !
mert kb 2 éve voltak ilyen hisztik de 1 éve már nincs.
a scoprion xc meg mc nek voltak letoredezesei de kb 2 éve, azota lettek erositve, s mar nem törnek le.
Nekem a mitas ef08 elsö töredezik de nem zavar mer ugyis cserélem elég gyakran. nem is drága.

tényleg meg is kéne néznem van egy kazal lottóm...
múlthéten nyertem is ...1.300 ft-t kb...
itt is esett egész éjjel.. már pont agyaltam átszerelem az elejét kis szögesre...de látom olvad mint atom...
basszus igy lenne ötösöm a lotton... bármennyi pénzt fel mertem volna tenni rá hogy ezt a széles vigyor fogsort fogod berakni...
bálint nálatok is esett a haw ? itt tegnap délután esőként kezdte de estefelé átment havasesőbe és a végére már szakadt is de nem tiszta hó volt kicsit még havasesős ....betonon nem maradt meg de a földön megvan ..talán 2-3 cenyó ..fent a hegyekben dobogókő meg pilisen biztos van már kajak hó.... majd felvisszük este subarut megsétáltatni....akkor meglátjuk mi van...
az igazi degeci..
volt olyan hogy tegnap olvastam .....csak átugorhattam véletlen pár dumát ...de most visszanyomtam mire ment a válasz és új dumákat találtam így a reggeli kávéhoz......

megis fogom kérdezni szalajtóst hogy milyen volt a futózott gumi amit tesztelt
drgonzo ....

hát semmire nem gondoltam csak humorbonbon...csak írtad hogy így a telo meg úgy a teló meg neoprén szupervédőt tettél rá......aztán gondoltam okostelo ha így vigyázol rá......

én is vigyázok a telefonjaimra talán azért is az jutott az eszembe
tesztoszteron bajnokság van...