irtam már hogy vagy kétezes 10es volt.. a lyamaha tán vagy 9es...
és akkor kaptam meg az elejét is meg a hátulját is.. 4 motorozás volt benne és már az összes bütyök berepedve a kanyarodónál..
de mondom az vagy legalább két éve ha nem több kicsit...az eleje az viszont űber fasza...fog is endúróban is és nem olyna löttyedt mint egy sikszdélyz első...
de mondok példát zsirferi...
csak hogy érezd milyet fog a csavaros gumi a fagyott havas talajon, mikor előfordult már jo párszor hogy tőböl letépte a bűtyköt, pedig belülröl a kapupánt fej atom nagyot fog...aztán mégis elment borért, csavarostul-bütyköstül.......
gondolj bele ehez képest ha csak kivülröl hajtasz bele valami marhaságot... kb 1 motorozás után nem találnál bent csak párat....
vegyél drága ragasztott, szed szét a gépet, ragaszd be, rakd össze s 5 perc mulva csat, s megint szed szét a gépet... s vegyxél használtat alig kopottat az uj ár feléért, megint osszerakod megint megy 1 órat, megint csat kuka a blok, megint vegyél egy használt blokkot azt be s megint bizonytalan ideig csat.
de a tipikus okos magyar huzas ossze szogeled, majd eladod okosba valami hulyenek akinél csat...
ez a magyar recept... a szart a hisztit rátoljuk a másikra.
vicc volt senkinek sem szolt ...csak a tapasztaltaim irtam le.
s vizöntö, mindeki nyakába vizet öntök...
veszélyes alakok...
amikor ki kanyaritja az alján kicsit a fenti élbe is bele gömbölyit.... ámátőr...
http://www.youtube.com/watch?a... pákázzá
irtam már hogy vagy kétezes 10es volt.. a lyamaha tán vagy 9es...
és akkor kaptam meg az elejét is meg a hátulját is.. 4 motorozás volt benne és már az összes bütyök berepedve a kanyarodónál..
de mondom az vagy legalább két éve ha nem több kicsit...az eleje az viszont űber fasza...fog is endúróban is és nem olyna löttyedt mint egy sikszdélyz első...
en ferenszre gondoltam,h ikrek,v szuz....
én ikrek vagyok ... mesélj mit tudni a kettős személyiségemről...
csak hogy érezd milyet fog a csavaros gumi a fagyott havas talajon, mikor előfordult már jo párszor hogy tőböl letépte a bűtyköt, pedig belülröl a kapupánt fej atom nagyot fog...aztán mégis elment borért, csavarostul-bütyköstül.......
gondolj bele ehez képest ha csak kivülröl hajtasz bele valami marhaságot... kb 1 motorozás után nem találnál bent csak párat....
egyböl miller lennék..
de legalább jo drága...
hátra kapupánt csavar 8-35, és 8.8-as acél, a sima hamar elfogy...
elöre 4,8-as önmetszős gömbölyű fejű lemez csavar, vagy reise, és kell alá + belső ruhának....
de a tipikus okos magyar huzas ossze szogeled, majd eladod okosba valami hulyenek akinél csat...
ez a magyar recept... a szart a hisztit rátoljuk a másikra.
vicc volt senkinek sem szolt ...csak a tapasztaltaim irtam le.
nem akarok okoskodni de a kimondottan kivülröl fel csavarozhato motoros szöges csavarok milyenek ? érdemes kiprobálni ?
vélemény ? tapasztalat ?
de ledobálja, de őszintén nem érdekel mert nagyon jó a gumi.
Köszi
zsír
nemtom de nekem ef 06 van elől s nagyon jo....sztem....
a 08 is hasonló mégis törik ?
el ne felejtsd 800-as papírral felpolírozni...
Még ha van otthon fáradt olaj,akkor azzal meglocsolod és már mehet is össze.