ej de lyaú kis kari alyándékot találtál ki...
én doma rendszert akarok adni a családnak.. közös ajándék lesz..mert azért elég drága ..és vegyék már észre..nem vok millilyomos
szilyaztok.
csak azért irok ide mert hogy ebben a témában csak ti tudtok segiteni.
előre is közi.
azt szeretném tudni hogy szivrargyújtóról... olyan 12v ról 220V ra feszültség átalakitót hogy lehet szerezni..mennyiért tudtok(solar pont hun van 15ezerért de nekem a feléért is jó lenne )
mert most is elment az áram és a vegyestüzi kazánnak nem mondhatom hogy állyá meg mert a keringetőszivattyű megált.....
el lehet zárni ..de akkor is..azért egy idő után...+ fűtés sincs.. és most hogy az áramellátással lehetnek gondok.. kissé úgy érze nekem kell egy ilyen...
köszi a segitcshéget.. ha 10percen belül nem lesz itt beirva hog hol.. mi mennyiért..szólok zóó-likának és geddont fog csinálni.. bezárja a sportmotort...
ugyhogy..kaparjatok mint egy lyaú kroccgumi...bakker..
Elég szomorú de humánusabb megoldás mint külön bezárni valahová,azért nem tudom hogy esne ha Te is motorozni mennél meg kefélni akarnál aztán kivágnák a tökeid hogy maradj otthon udvart söprögetni
zsír..
én nagyon akarok variálni a mm-ekkel csak rátenni egy martat mint amivel a faktorik meg az sxf-ek kijönnek...
lehet szart sem ér majd.....de itt az év vége veszik valamit az asszonynak.....lehet nem érti majd minek neki egy olyan dupla gyűrű....
viccet félre téve...
öreg már.. 12,5 éves , tök süket félig vak, viszont full domináns.... a hormonok meg dolgoznak miközben egyre "bolondabb"....
sajnos nincs más mod egy ilyen Alfa domináns kutyánál hogy legyen egy nyugodt öreg kora...
Azért gondoltam hogy hívja a barátnőjét...miért ivartalanítottad?..össze rúzsozta a gatyád? vagy többször ment neki mint neked? ..viccet nem téve félre miért kelet?
én doma rendszert akarok adni a családnak.. közös ajándék lesz..mert azért elég drága ..és vegyék már észre..nem vok millilyomos
csak azért irok ide mert hogy ebben a témában csak ti tudtok segiteni.
előre is közi.
azt szeretném tudni hogy szivrargyújtóról... olyan 12v ról 220V ra feszültség átalakitót hogy lehet szerezni..mennyiért tudtok(solar pont hun van 15ezerért de nekem a feléért is jó lenne
mert most is elment az áram és a vegyestüzi kazánnak nem mondhatom hogy állyá meg mert a keringetőszivattyű megált.....
el lehet zárni ..de akkor is..azért egy idő után...+ fűtés sincs.. és most hogy az áramellátással lehetnek gondok.. kissé úgy érze nekem kell egy ilyen...
köszi a segitcshéget.. ha 10percen belül nem lesz itt beirva hog hol.. mi mennyiért..szólok zóó-likának és geddont fog csinálni.. bezárja a sportmotort...
ugyhogy..kaparjatok mint egy lyaú kroccgumi...bakker..
én nagyon akarok variálni a mm-ekkel csak rátenni egy martat mint amivel a faktorik meg az sxf-ek kijönnek...
lehet szart sem ér majd.....de itt az év vége veszik valamit az asszonynak.....lehet nem érti majd minek neki egy olyan dupla gyűrű....
zoli is jó egyébként
mit akarsz javjtani?
három országban 62 utod... nekem csak a kis országunkban 2.
öreg már.. 12,5 éves , tök süket félig vak, viszont full domináns.... a hormonok meg dolgoznak miközben egyre "bolondabb"....
sajnos nincs más mod egy ilyen Alfa domináns kutyánál hogy legyen egy nyugodt öreg kora...
há hallod én még nyalogatni sem tudnám a helyét....
akár végzetes is lehet..... enyi kutya között..
lehet ránk is ez a sors vár idővel...