Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na
ej de lyaú kis kari alyándékot találtál ki...
én doma rendszert akarok adni a családnak.. közös ajándék lesz..mert azért elég drága ..és vegyék már észre..nem vok millilyomos
Ha neked vagy nekem annyi utódja lenne,mennyi gyerektartást kellene fizetni?
szilyaztok.
csak azért irok ide mert hogy ebben a témában csak ti tudtok segiteni.
előre is közi.

azt szeretném tudni hogy szivrargyújtóról... olyan 12v ról 220V ra feszültség átalakitót hogy lehet szerezni..mennyiért tudtok(solar pont hun van 15ezerért de nekem a feléért is jó lenne )
mert most is elment az áram és a vegyestüzi kazánnak nem mondhatom hogy állyá meg mert a keringetőszivattyű megált.....
el lehet zárni ..de akkor is..azért egy idő után...+ fűtés sincs.. és most hogy az áramellátással lehetnek gondok.. kissé úgy érze nekem kell egy ilyen...

köszi a segitcshéget.. ha 10percen belül nem lesz itt beirva hog hol.. mi mennyiért..szólok zóó-likának és geddont fog csinálni.. bezárja a sportmotort...
ugyhogy..kaparjatok mint egy lyaú kroccgumi...bakker..
Persze,a szomszédba! Rajtam is kerestek már úgy kocsit,hogy mindegy milyen típus,csak benzines legyen,meg minél nagyobb tankja!
Arra jó lehet,ha melléd áll valaki álló cerkával azt a dupla gyűrűt úgy mutatod be az asszonynak.Tuti lesz sikere
Elég szomorú de humánusabb megoldás mint külön bezárni valahová,azért nem tudom hogy esne ha Te is motorozni mennél meg kefélni akarnál aztán kivágnák a tökeid hogy maradj otthon udvart söprögetni
zsír..
én nagyon akarok variálni a mm-ekkel csak rátenni egy martat mint amivel a faktorik meg az sxf-ek kijönnek...
lehet szart sem ér majd.....de itt az év vége veszik valamit az asszonynak.....lehet nem érti majd minek neki egy olyan dupla gyűrű....
ez valami fáradt olaj kut lehet... biztos oda adod le a leengedett telo olajat..
nem! tőle is megbízhatóbb!
zoli is jó egyébként
mit akarsz javjtani?
végül is több utodja van mint nekem...

három országban 62 utod... nekem csak a kis országunkban 2.
Nálunk nem is olyan drága,mint egy kúva
NA hallod,még jó hogy nyalogatja! Sírni jajveszékelni,káromkodni vagy téged szidni nem tud,hát nyalogatja!
Többször ment neki.Neki 1szer ment!
viccet félre téve...
öreg már.. 12,5 éves , tök süket félig vak, viszont full domináns.... a hormonok meg dolgoznak miközben egyre "bolondabb"....
sajnos nincs más mod egy ilyen Alfa domináns kutyánál hogy legyen egy nyugodt öreg kora...
Azért gondoltam hogy hívja a barátnőjét...miért ivartalanítottad?..össze rúzsozta a gatyád? vagy többször ment neki mint neked? ..viccet nem téve félre miért kelet?
szegény ...azota is a helyét nyalogatja...

há hallod én még nyalogatni sem tudnám a helyét.... hálisten még megvannak...
marha... kutyás házban SOHA...mondom soha nem követünk el ilyen hibát....
akár végzetes is lehet..... enyi kutya között..
Golyótalanítottad? Irigykedtél rá és így bosszultad meg mi?
Kicsi pézé,csak olyan jár! A legolcsóbbnak fizethetsz csirkefarhátban!
ő kan... különben se csinál már meg több kutyalányt.. mult héten lett golyotlanitva...

lehet ránk is ez a sors vár idővel...
Hogy szoktad mondani? És akkor beleért a kezed a bilibe! Max ha kilóg a makkod a bermudagatyából az étkezőasztalnál,azt megnyalja a kutya!
ugye a benzin se ingyen van a kuton...
Nem gond,de rojtos szájú nem kell
Ez az öreg kutyád?