Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen a szinten ahol mi hajtunk.. ott kell két pénteki sütésű kifli a villanyakba.. osz jaúnapot.. persze azért nem árt ha az eltolás az 22mm lesz!
mert az a jó...
bontós bili kedves volt.. épp a villanyoszlopon átmész egy 1,5 mély gödör felettet csinálták.. mondják hogy meghetek..hát emit mondjak elsőre nem akaródzott... nekei kellett menne még ..újból...mert azért csak 15cm szées az eleje.. igaz a vége az 25cm széles már..de csak 8m hosszú..aztán kiderült másnak sem fülött eddig hozzá a foga...
de miért...
ha a végét elbassza a paraszt akkor egy 1,5 méteres függő falba landol arszal ..ez vicces ám..ha nem a szemlélődő éli át...
voltunk kint a pályán.. és meg is beszéltük hogy lesznek vidik.. de tévedtem...mert bontós bili lemerült kamerával jött...mpi nél meg csak a teló volt...

de a pálya az kellőne eghsztém...
tlaca haverjai is voltak ott... nem láttam miért de volt hogy megnézték mi lehet az akadályok alatt ez valami lassitós átnemkeléses tecsnika lehetett ...
a pálya kellőne erős... és haaz ember nem csinálja meg egyből a feladatokat..még fálydalmas is...mert azért 2m magasról visszazuhanni...szar ügy...

igen...
de a 22m az olyan középérték... mint az embereknél....hogy az a legjobb ember aki 186cm magas
108kiló és kopasz
lehet ettől eltérni de az akkor az már az ideálistól eltérő .
na végre..
ronix is belátta hogy csak is egy motor létezik a földön..
de ne vegyetek ilynet mert akkor én le fogok maradni.. és mindég be kell majd várnotok...mert a nehezen motoroztató 2té után túl könnyű lenne nektek

zsir..te engem ...úgy érzem engem akarsz állan dölon lemérni...ki vagyok én neked nem bizonygatom..de tényleg úgy van ahogy zozi mondja...ezek a helyek ezek a helyek nekem a csemege...itt szoktam elhúzni a többitől...mármint a 2t-k től...mert felbrüttyögök.. sitty sutty oszt már ott sem vok...
déw a utolsó napján a sziklás bányás részen..mikor odakerültem a bánya kijáróhoz...ahol mindenkit felhúztak kötéllel.. de nekem meg nem dobtálk a kötelet..hanem...a mögöttem lévő motorosok közül vagy 3mal hátrébbra indultak el.. hogy azt húzzák fel....én már mondtam magyarul hogy a szemét anyátokat engem húzzatok már fel(ez olyna fészbukkos qrwa anyádolás volt... )
oszt mégoi selment mellettem a köteles csávó...
na ott ott mondom nem szopattok meg mocskos gecik...hejből nekiugrottam..ahol minenkit egyesével kötéllel cibáltak!feldúrtam magam addig hogy a flül évő két srác..a sziklaperem tetejénél..már elkapták az első kerekem és egy rántással fehúztak.. na az ott az volt a nehéz...de annyit mondott a két csávó...hú bakker ez király volt.. jól tolod a fórumot is ..abba ne hagyd az irást......
én meg csak lesek hogy mi ez ..ezek magyarul..meg a fórum...talán show barátai voltak.. de mindegy állat volt...
na azt ott megcsinálni na za volt tudás a szuiklásban.. mondom rajtam kivül mindenkit felhúztak a közepétől...én meg megcsináltam a srácokig..akik berántották a végén a sx et .
mer fórumolvasók is

az után futásról csak annyit hogy... 22mm az nagyon fontos a kormánynyaknál... de kérdezd csak meg a havered egykerék ferkót. akinek én a kedvensze vok....hogy van az mikor az utánfutós..benéz oldalról a kocsiba
de hogy űrhajó is legyen ..de ennél én még űrhajóbbat láttam terepen ..

ez gyorsaságiknál...
ára gondolom van ...
hogy ne maradjak benne ebbe az igéretembe se ...itt egy egyszerűbb olcsó ,nem űrhajó fokozatmentes villaszögállítós villahíd ...ez nem űrhajó...supermotóba jó versenyen is..... 150 ezer huf kb...
"légvonalba 10 km de tudok egy rövidebb utat az erdőn keresztül "
Szerintem a 22 vagy 23 mm es befogó azt jelenti, hogy a villanyak közepének a távolsága, a teleszkópok befogásának a távolságától mennyire esik. Ha felülről ránézek a befogóra.

A 22 mm-es értelemszerűen fordulékonyabb, könnyedebb mivel közelebb van a forgásponthoz.
Az erdőn keresztül? :-)
csak egy napot csak egyet beszélj róla...hagy okosodjunk....
Alapok alapja Húú,de ebbűű lehetne mán 6 nap is
ne is mond dobogokőt...
eccer mentünk versenyre tokodra (lakókocsit húztunk) s kicsit eldumálgattunk mert már jó késő este volt s hallgattam a gps-re az meg elvitt dobogora....
azt hittem már néha vége az útnak....sztem volt egy óra kerülő...
amúgy olyan spéci villahidak is vannak (láttam) amibe bele van marva a betét ami a villanyakcsövet foglalja magába és ilyen ---elég űrhajós de nagyon patent a cucc...nem is annyira a motorozáshoz használják hanem inkább a geometriai tesztekhez ..na ott imbuszcsavarokkal állítható a papucs és egy íven meg tudja dönteni a villanyakcsövet magábafoglaló papucsot a villahídban ezáltal azon változtatható a villaszög...de messziről láccik hogy űrhajó...nem is tudom versenyen hasíthatnak e vele.... gondolom mennyibe kerül ..mert a sima mart is vagy 100 ezer ft....vagy több...
Köszönöm
erről van ktm es képem
és azok már a "kicsik "

ez itt a legmagasabb ahol a webkamera van ez a pilistető.....756m
ez mögött van dobogókő meg a hegyek... de tudok egy rövidebb utat ..
M ilyen jó kis csúcsok vannak arra
Itt esik...
Itt már ide ette a fene ráadásul megmaradósra és most is esik
tudtam én hogy csika megmondja a tutit...
Hóhelyzet?
Kíváncsi vagyok az alföldre elér-e még ebben az évben?