Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csokiban?
Köszi,utaltam a 6000+fát!
az..
Vagyis bocit,bazzeg,csak az előbb nem jutott eszembe!
Tartsá kistehenet!
A sima az kb fele olyan súlyú volt,mint az a defektmentes. A gumis csávó is először kivette a defektmenteset a csomagtartóból,utána meg olyan lendülettel vette ki a simát,azt hittem eldobja a szomszéd telepig.
Má pézé sincsenek kúrvák erre Jó is lenne néha,asztal alól lecummantana,jobban élvezném a melót
Ez puha mint a pöcsöm,pikk pakk feltették
Beszéjjé dzsíível,némi kápé ellenébe biztos tud egyet szerválni!
Az a marko isti féle cég?
fasza,túléli,én is túléltem mán mindent
Nekem defektmentes két gumi a kocsin.Olyan kemény az oldala,hogy a gumis gyereket körbetekerte a pajszerral együtt a gumisgép körül! Mondom neki,szájjá má le,ez nem körhinta!
Sziasztok!
Jelentem, már jól vagyok, mint ahogyan azt a mellékelt kép is mutatja, amit ma reggel készítettem.
Időközben felkerestem az allergia terén szakteki
ntélynek számító, Prof. Dr. Nékám Kristófot és túl vagyok egy allergia vizsgálaton. Kiderült, hogy több tényező együttállása idézte elő a szombati rohamot, ami eléggé ijesztő volt, de szerencsére már minden rendben. Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy mindez megtörténhet velem, éppen ezért is osztottam meg az információkat mindenkivel, hogy tanuljanak az esetemből, hisz ez bárkivel előfordulhat. Még további vizsgálatok várnak rám, szeretnék alaposan a dolgok végére járni és örülök, hogy ez most jött ki és nem a szezon közben. Folytatom a felkészülést a jövő évi vébé szezonra és még inkább odafigyelek magamra.
Mindenkinek jó egészséget kívánok és vigyázzatok magatokra! Talma
Mit nem adnék egy húsz éveséééé
Igen én csak ezt hazsnálom! Nekem is 19 es a yz :)
veszprémben a nivo-nál kapsz...
Az már nőbe is öreg!
De igen az.
Az a szép ,az a szép
Egyszer élünk Idén annyit költöttem a tetű autókra 1 újat simán vettem volna,ami mondjuk papír Ésss ami fáj,hogy szarok ezek a nem gyári cuccok,mert azok kopottan is isten bizony jobbak voltak,mit ezek az űrtecsnikás retek szarok.Azt még gépen beállítottan sem jók!Ott minden érték fasza,de úgy jobb ahogy én betekergettem,de még mindíg nem igazi.Útálom ezeket a szarokat
Van 19-esben is ?
píz nemszámít úgylátom....

nekem is kellett venni a man-cira......90 ropi darabja.....
Mitas Ef 05
miller vagy geci...