Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a gyári állapot tuti nem igaz pl a váltó felújításról nem ír semmit, egy 94 es motorban meg a léptetővillák már lehet esedékesek...
Na de nem elemezem, akit érdekel, menjen el nézze meg
Ne legyenek előítéleteid, az nem szép dolog
aki megnézi, az csekkolja le, nem nehéz, ha már ennyi új cucc van rajta, ha meg egy dologban sántít, akkor ott már a többi is kamu
Láttam olyat versenyolajjal összetéve. Hát bammeg olajos dobozról leszedte kivágta azt rátette Mennyi ilyen kókálmány van,de jóvan az
Jók ezek a Mindenkinek videók
Szabadon választható szopás
Egyik körben szépen átugrotta mind2 farakást
jahh meg valami renáto-roma-to, szerintem a fele sem igaz....

de ha abbol a 15 centit össze ülő hátso telos dumábol indulok ki akkor semennyi..
Ez nagyon jóó
komoly lehet a hátsó gátlója
Amit leírt, hogy ki van benne cserélve az egy vagyon lehet
Jó estét!

Köszönöm a gumi tippeket , továbbítom majd.
Patyi, valahol megvan a DVD, majd lemásolom neked alapok vannak benne csak egy a bibije francia
Nem hiszem,szerintem akkor kiírta volna ,na ,de 15 centit mennyééémáááá
Ennek nem te csináltad a háccsó telót? :-)

"himba felújjitva, igényesen pakolásokkal összerakva ami élőben is látszik. Nagyon komoly lett a motor üresbe gázrántásra még a hátsó teleszkóp is összemegy 15centit."

http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Az nekem nem jó ,me nem vesztünk
Hogy hívják az örökké vesztes indiánt?

Szoppancs!
de majd lájkojjjjááááááál,ne fészbukkozzááálll
Onnan,hogy mindennap szopok,egy nő ennyit nem szopik Az még ,hagyján ,de én naponta többször is,az meg egy nőnél hááát,mind nem szophat annyit Amennyit meg még egész életem alatt szoptam,most meg belegondoltam mennyit fogok,hááát bammeg egy szopógép veszett el bennem
honnan tudod ha te nő lennél jol szopnál-e...
hang vagy... majd ha nyomsz rola facebuk fotot.... akkor elhisszük...
me ezek a nők szopni azt nem tudnak,de mindenkit leszopnának Szopatni viszont azt felsőfokon megtanultak Hogy rohadtak vóna meg a pólyába
jimmi ha lehet kérni akkor 2000 szilva legyen, 1000 alma, a többi barack...
kistehén....
Rohadjak el, kipróbálom
kinek kell még tanács..? ma ingyé adom vegyétek vigyétek..
Erdészköbméterben?
figyusz...van 1 jo modszer occso is....

pici pénzért megtanulsz jogázni, lotuszülésmiafaszom aztán ha rábaszol melo közben a kalapáccsal az ujjadra simán leszopod magadat ott a műhely közepén....

de aztán fotot kérünk rola..