Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legtöbb martnak állithato a villaszöge... nem mindnek

ami olyan azon van alul szám mettöl meddig.

mondjuk lofaszt nem számit
ok... azért látom a viccet érted..
ja télleg ez tapasztalat hogy állandóan elmegy ha kidobom egy feljáró végén....a marttal nem ?
én inkáb olyan egyenesfutásra meg csillapítási komfortra gondoltam.....?
kartervédőre gondoltam....4 t kátéjemen nekünk olyan fekete gyári műűanyag van...

az is nagyon telerakodott régen míg nem olvastam a szivacsos megoldást...
saját tapasztalat szerint , tán anyit számit, ha azt a ratyak öntött ktm-es villabefogot akarod lecserélni van értelme, mert az összes eldöléskor keresztbe áll tőle a kerék...

a mart az vastagabb, meg alul három csavaros, abban sosem tekeredik el....

a gasgas alapbol olyan csak ugy mondom...
tudod gazdag judapesti vagyok gec... azt mondják.
mejd levonjuk a pirelli scorpionbol... ok ?
zsirferi, látom te még nem mostál kocsit szivacsal..

ha felszivatod vele a vizet, és felakasztod a sarkánál fogva kb 15 mp alatt kifolyik belőle+ a terepmotorkerékpár ugye még rázkodik is ...

amugy van olyan is ami nem szivja be , a polifom szivacs, van belőle vastag is. de ez már további + 6 ezer lesz...

irom ám... füzetbe...
zárt müanyagba ? az mi ?
ja de az ki is szivárog belőle ....sokkal több sarat szed fel sztem.
nekem is van a zárt műanyagba mert telement mindig ..

még el se kűdtem a pízt ronisnak....
ha már a kérdések órája...
szerintetek számít valamit a mart villabefogó ?

kiváncsi lennék a csika véleményére is ..
relatíve ócsó lenne.....
tudom hogyha ingyé van akkor tuti jobb de mégis...
de a szivacsba vizz megy... nem ?
tudsz olyan szivacsot ami nem szivja a vizet ?
ki kell furkálni az alu kartervédőt, és a két váz cső közé egy nagy kocka szivacsot kel betürni, mielőtt felrakod ..akkor sose rakja tele sárral, mert ott a szivacs....

ferikém kérdezz ha valamit nem tudsz..szivesen segitek..mondjuk.. tanácsonként 6000. ft...
ezt megnézném a gáz (zaránd) mestere ezt hogy csinálná meg !
http://youtu.be/8TFO6nT75Ts
patyi bácsi megmondom én okosba...

az volt a bringán a téli gumis verzio...
jah de akkor tele lesz mindig szarral...
ezert döntödöt igy marad, a lemez meg vann oda de ezért nem rakodot fel ne gyüjtse be a szutykot.

valaki nem tud erre a mocira:
2000 exc250 kuplung deklit (Zoozee ujjat vagy használtat ) ?
nem szép..de legalább randa... mint a chokito...

mondjuk a célnak megfelel, de van vele szerintem egy sulyos gond...

az alja állandoan be fog akadni azokba a kereszt laposvasakba, mikor át kéne csuszon fán, vagy sziklán....
szerintem ott jobb lenne a teli alu lemez, mint 1 normál kartervédőn..
a srac könnyű nagyon 70 kiló meg a rezo mar a vázat szigetelte.
s ugy ossze volt hajolva hihetetlen...
4 ora munka volt...
gondolom nagyon emelte az elejét ......
gondolom szétvágta a gumit valami vas, aztán kijött a belső...és igy orvosolta, falusiasan...

amugy hasonlo nekem is volt, mikor letépte töböl a bűtyköt a csavaros gumin...szintén kijött a belső, de én megoldottam ugy hogy leengedtem betürtem egy vastag idom müanyagot, aztán ujra felfujtam...máris nem jött ki a belső.
Ron,
zsirvédő. (lehet fikázni. 2000 exc250. 3 óra meló. 5 kilo a cucc. wazz.
rozsdamentes acél.

https://www.dropbox.com/sh/xwa...
gyerekek el is felejtettem kérdezni ..nincs valakinek jó vonala új nagy TV beszerzéshez okosba olcsón plusz egyéb kedvezmények ....
ha valaki tud okosságot a témában szóljon lécci ....

valaki itt crossozik kipufogó nélkül az utcába
régen láttam hasonlót falukban hogy a bringán átkötötték dróttal a hátsó gumit a ráffal....
azt nemtom milyen céllal....
aki nem tudná ez az irás megint azért volt felejt-hetetlen viktortol, mert ismét megtudtuk hogy a világ legjobb motorja az sx 525....

mindenhol átmegy..mindenkit megcsinál ülve... semmit nem eszik, vagy csak nagyon extrémben max pár decit... lehet veszek is mindjárt 1-et, vagy 2-őt..

nem...nem nem az exc, lámpa csak a gyáváknak kell sötétben... csakis az sx 525...

még jo hogy itt senkinek nincs olyan bálnája... de még az ismerősem is eldobták már vagy 4-éve akinek volt is..
ez most fotosop vagy télleg popszegecs ?