Nekem fenn volt sima szivacsos egy darabig, a sárral bement a föld, por, homok, tűlevél..és társai is. Még ha a víz el is párolgott, az "uszadék" egy része ott maradt, és nem kevés súly volt.
Van spéci szivacs is erre a célra, nagy cellák vannak benne, nem áll meg a víz benne, hanem átszalad.
amúgy tényleg nem kell beszarni a marttól.... mondjuk szebb...de ha szakszerűen van összetéve az eleje és minden zsír akkor nem annyira elforgós a cucc mint mesélik ...
ugyan már még a mostani bot telóimmal is megcsinálnám a helyet oda vissza gumi fog rajta mint állat, csak ügyeskedni kell ha megállsz az se baj, oldal irányba el lehet indulni rajta
Ha merő takony lenne a hely, akkor lenne igazán feladat
Felénk az indián nyomon van ilyen , csak sokkal-sokkal rövidebb, de annak nem lehet nekirongyolni, helyből kell megoldani.
Viktor a seggel kormányzós technikával ment ott fel, elejét pakolgatva, szerintem itt is így oldaná meg.
Ez olyan gyenge helyecske,csak.Azoknak feladat akik nem láttak még ilyet.
Ettől keményebbeken,mentek régen a 80-asok is,ők nem rítak,mentek.Itt az ember számít nem a technika a segge alatt,hiszen azok közel egy színvonalon állnak mindegy milyen kategória..........gondolok itt ,nem dewedember gondosan előkészített motorjára
patyi. csak szólok pontosan ugyan úgy el megy az eleje ,ha betaknyolsz mint az öntöttel. azon kívül hogy szebb a kialakítása lófasszal se jobb.
jimy. ha vettél sixdayst szólj már mennyiért volt. amúgy az dettó mint a pirelli fimes . talán minimálisaal lágyabb. de kinézetre ugyanaz. mondjuk az oldalfogazást ha sokáig nézegeted akkor pár foganként ezen kettő ismétlődik a sixdays en meg végig 3 van ferdén. de amúgy dettó.
2-3 évvel korábbról van megmaradt, amiből már csak az anya áll ki
Kurva nagy meló megcsinálni egy gumit, így nem csinálom most az tuti...majd kapirgálok, vagy csak salakra megyek, az jó télen is, sőt akkor az igazi, mert nem szétfolyik, hanem fog benne a gumi
jah meg a komoly felfelékbe jobb a 22, pluszba beengeded a villat egy 10mm nagy elöny a hill climb ben, lefele pedig hisztisebb a gép de azt lassan csinálva nincs hiszti... felfele nehezebb visszafogni mint lefele ezért én inkabb felfele nagyobb gaz lefele nagyobb fék..
Rábasztunk hó megmaradt, le is fagyott, talaj alatta beton kemény, ha 7végére nem jön enyhülés, ebből sima gumival, csak helyben kapirgálás lesz
Lehet gyártani csavarost
Köszönöm az okítást
A villaszöget értem
Van spéci szivacs is erre a célra, nagy cellák vannak benne, nem áll meg a víz benne, hanem átszalad.
és még a sima bótiba is lehet állítani.....
amúgy tényleg nem kell beszarni a marttól.... mondjuk szebb...de ha szakszerűen van összetéve az eleje és minden zsír akkor nem annyira elforgós a cucc mint mesélik ...
Ha merő takony lenne a hely, akkor lenne igazán feladat
Felénk az indián nyomon van ilyen , csak sokkal-sokkal rövidebb, de annak nem lehet nekirongyolni, helyből kell megoldani.
Viktor a seggel kormányzós technikával ment ott fel, elejét pakolgatva, szerintem itt is így oldaná meg.
Ettől keményebbeken,mentek régen a 80-asok is,ők nem rítak,mentek.Itt az ember számít nem a technika a segge alatt,hiszen azok közel egy színvonalon állnak mindegy milyen kategória..........gondolok itt ,nem dewedember gondosan előkészített motorjára
Én ezt csak úgy hallottam,látni még sosem láttam ilyet!
még az exc is
jimy. ha vettél sixdayst szólj már mennyiért volt. amúgy az dettó mint a pirelli fimes . talán minimálisaal lágyabb. de kinézetre ugyanaz. mondjuk az oldalfogazást ha sokáig nézegeted akkor pár foganként ezen kettő ismétlődik a sixdays en meg végig 3 van ferdén. de amúgy dettó.
Kurva nagy meló megcsinálni egy gumit, így nem csinálom most az tuti...majd kapirgálok, vagy csak salakra megyek, az jó télen is, sőt akkor az igazi, mert nem szétfolyik, hanem fog benne a gumi
délután én is átszerelem az elejét, itt is csont fagyott a talaj...
najo nem teljesen igaz ... valamenyit számit, ha tempos rumplin mész akkor a rövidebbel nem annyira hajlamos a beszitálásra... kb cirka...
Rábasztunk
Lehet gyártani csavarost