Sógorom is agregátort tett rá,miután a vízbetétes kandallóból szedte ki a parazsat meg az égő fákat.Futkározott a lakáson keresztül a vaslapáttal,rajta az izzó fadarabokkal.Olyan szag volt náluk két hétig,mint a cigányputriba!
ÁÁÁ
feri...
hát nem értem...
nem a háza égett le... nem halt meg senkije...
sőt még úgymond tetemes anyagi kár sem keletkezett...miről beszélsz ..show-t a sebeire
hála istennek...hogy igy volt...te kibeszéled az én haverjaim nyűgjét.. hát akkor nem értem ezt a hisztit.. egy sima semmi történet..hepi-endi-inges..mert mentek tovább motorozni..és motoroztak is..igaz a 4 napból 3 kutya volt mert a tömeg ..erő vel volt a baj..de mondt a hogy az utcsó nap .. jót mentek a gigi áki meg ő ..meg kerék..meg valaki...
szóval...na ez egy hepi..endinges történet....
meséljek karis hepiend mentesset...
dec 25 14.00..199vewn a dátumot nem irom le nehogy valami forumismerős rokona legyen és ti meg majd itt gödszögölktök utána..
jött a cigó gyerek.. bealudt ..átment a szsembesávba..4 tagú család.. a családfő nélkül utazott volna haza...kész...4 halott jött ki az ülések alól...meg a cigó túlélte..mert átaludta...na ez szemét történet...trikó ezt is látta
Sokan kijártak pirosér (meg járnak még most is) csak hamar leszoktatták őket a büntetésekkel.Amúgy az osztrák is odaáll a kút mellé lesni,hogy ki nyomja a kocsiba.Magyar leleményes,belenyomja kannába,aztán két sarokkal odébb meg már slagozza is bele a kocsiba!
Amikor áfordítod a tengelyt a villahídba, akkor alul fölül egyszerre fordul, tehát párhuzamosan a vázad homlokcsövére, közelebb vagy távolabb lesz a teleszkóp a váztól. Ha csak az egyiket fordítanád(ami nem lehet) akkor változna a villaszög. Vagy van speckó villahíd amit Zozee belinkelt.
Vegyél egy kis benzines agregátort,a 12 v meg akkor jó ha állandó a feszültség..hamar leszívja az akksit és akkor ugyan ott vagy!
Volt nálam egy diplomata táska méretű ami egy 2 ütemű olcsó vacak volt de a flexet is vitte rendesen...11-14 körül lehet venni.
feri...
hát nem értem...
nem a háza égett le... nem halt meg senkije...
sőt még úgymond tetemes anyagi kár sem keletkezett...miről beszélsz
hála istennek...hogy igy volt...te kibeszéled az én haverjaim nyűgjét.. hát akkor nem értem ezt a hisztit.. egy sima semmi történet..hepi-endi-inges..mert mentek tovább motorozni..és motoroztak is..igaz a 4 napból 3 kutya volt mert a tömeg ..erő vel volt a baj..de mondt a hogy az utcsó nap .. jót mentek a gigi áki meg ő ..meg kerék..meg valaki...
szóval...na ez egy hepi..endinges történet....
meséljek karis hepiend mentesset...
dec 25 14.00..199vewn a dátumot nem irom le nehogy valami forumismerős rokona legyen és ti meg majd itt gödszögölktök utána..
jött a cigó gyerek.. bealudt ..átment a szsembesávba..4 tagú család.. a családfő nélkül utazott volna haza...kész...4 halott jött ki az ülések alól...meg a cigó túlélte..mert átaludta...na ez szemét történet...trikó ezt is látta
http://www.jofogas.hu/borsod_a...
Alkud le ezt ott van közel
mond azt az asszonynak here gyürű...
tul szociális.... amugy most is itt fekszik tőlem 1 méterre...
Volt nálam egy diplomata táska méretű ami egy 2 ütemű olcsó vacak volt de a flexet is vitte rendesen...11-14 körül lehet venni.
Erre mondta ford ferlén,a kápé se sértő!