Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt....bár már régen volt 6 óra
jó hideg lett el is felejtettem az ótókba lecserélni az ablakmosó löttyöt...

basszus vik most nem nagyon lenne kedvem kroccozni....akkor már valami fás gyökeres patakmeder ahol nem fázol...
bár neked nincs a kertben meg látótávolságra sem asszem...
morgenny bélái az úrban! defektjavítás
ez olyan kozsos-ra sikerült... világbéke...szeressük egymást love peace, free tibet....
jo reggelt.. ugy nézem lehet szerelni a szöges gumát..massziv havazást mond..
majd jöttök le gigi ákival.. oszt lehozod...
ha jól jön össze akkor ma lesz egy kis krocc teszt meg endúróteszt...
kint bordányba mpi-nél.
mert ott meg... itt épül az offródpark
ugyhogy kint lesz bontós bili...goldentooth...zari...mpi..meg még sokan mások...ja kint lesz a beszt is..csoresz
majd figyulok kicsit a kroccon hátha megtanulnám már ezt a keresztbeforditós játékot...bár szombaton volt egy érdekes momentum..keresztbe forditotam..majd valahogy csak visszahúztam...talán a kormányt löktem visszafelé...
hály
na megnéztem a vidiket.. fasza mind

kettőhöz van ész-reévt-elem.
a ktmemes az azt akarja hogy a 300as annyira jó hogy csak két 4t tudja helyettesiteni. . . há tjó hogy ezek még nem látták mit tud egy 525 szatymazkantri mert akkor egy 125exc egy 250exc és 300exc jönne eazon a videón..végén mind integetne és szép utat kivánna..mikor megcsináljt öket az 5nyuszi öt .
aztán jönne az esemerr 560 meg a szupergyúk meg a lc 16os..és az is csak integetne a végén.... . . .

eeze a vidi ez is érdekes..de
it meg az tetrix hogy a pályában van olyn rész hogy keresztezik egymást...és mégsem...mert oda IS van rakva egy dupla ugrató
viszont a kroccos simán megnyalatja a gasgasost...
hajrá honda fhórum ...na császtok mék is át oda
Kedves mind
ma ugy ebredtem hogy december ünnep, s nekem nagy ünnep mert mamám szulinapja van, egész honap ünnep, van 13 fizu is, bonus.
minden unnepi hangulatban van...
sajna hidegül de az sem baj mert lemegyek Ron-hoz szoges gumival megkarcolni a hegyet...

egyceruen boldog vagyok s muszaj mindenkinek elmondani...

nektek is sok ilyen jo napot kivanok...
Zari,

azota eltelt 3 év vagy kettö is.
az uj Scorpion (tudom mániam) fal erösitett gec jo lett.
kuldok majd le neked egy alig kopottat (1 meneteset), majd. csak szolj ha valaki megy le. feléd.
szevasz Shhhowww !
cerka ? kemeny mert itt a hideg.....ggggg
huh jo a palya jo a vidi a motoros lazszik croxos mert a har részeknél béna a crox nal keresztbe ugrik...
Szólj és rögtön csinálok fészbukot magamnak,hogy tudjalak lájkolni!
Sajnos csak körte van!
szerintem mindegyiken végig kell menni legalább eccer ....
ajde fajin kis pálya a nádasban...van minden: asztal ...rumpli...akadályok....tempó...
lehet választani a nyomvonalak közül.....egyszóval ötös.
Kűdeném neked zsákszámra
bíhavasi
jövőre a havasi fogja csinálni
Bár hamisítanák
LM telókat még nem hamisítják?