Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom
Z bá az nem én vagyok hanem egy real racer sponzored by Magura hidraulic clutch
update gombával
kicsit így sisakban olyan sobert norbis a fejed.....
Itt az (új)használt triciklibicikli
U are the king
a kénsav nélkül sokkal károsabb a motorra..
ma is annyi volt, juró meg 276
amúgy ja én is tankoltam tele. még teliáron is olcsóbb mint idehaza a legolcsóbb kúton. asszem legutóbb 1.39 volt 280 as eurónál.
én nem akarom savazgatni. eszem ágában sincs. simán beleöntöm idehaza oszt kész. itt nem nézik szerintem. de ha megbassza a motort akkor felejtős.

max haveroknak hozok akkor vagy zsírferinek egy pár száz litert eladásra.
szelephézag meg 1-2 apróság....számát elküldöd emaliban?
Ausztriában 389 ért tankoltam OMW! mindig ott, tankonkét 100-110 km többet megy el mint itthoni benzinnel....
éljen a benzin
persze hogy nem. lassan érted mit sugallok amugy átlátszó flakonba kikúrod a napra, akkor is kiszzőkül nyáron 1-2 literes flakonokba. mondjuk nekem fogalmam sincs csak úgy mondták!
felőlem mindenki azt csinál amit akar, meg lehet oldani de már 20 éve is kifingtak tőle a kocsik egy idő után, akkor a mai magasnyomású dízelek ( amik maguktól is szétfossák magukat9 szerinted meddi fogják bírni? Az nem erre van kitalálva, szét is kurelja a gépet.
a kénsav sem használ a motornak
ha megállítanak no para nem a tankban van
Egyszerű telerakod a puttonyt kannával és onnan eteted a motort
Tankba nem lehet , de kannában úgytudom hozhatod viheted a legális mennyiséget.

a ferrocéntól piros a fútőolaj (magyarországon HTO-nak nevezett) , kénsavval lehet szőkíteni, de lesz ilyen iszapos trutyi ami az összeállt szinezék és a kénsav "maradéka" . Menet közben nincs gond de amint leállítod a kocsit rátapad az adagoló apró alkatrészeire és károsítja, egy idő után nehezebben fog indulni. ÉN NEM TENNÉM bele. traktorokba és egyéb régi pontatalan illesztésű szarokba tökéletesen lehet használni. egyéb információkat is tudok adni de csakis privátban ha érdekel
kannában lehet!
szted a gáznak nem kell kémény...nyusziöt.....
ma tankoltam benzint kint, ha jól emlékem 60 és 70 cent között van
de ne mondjak hülyeséget...! kicsit sültkrumpli szagú lesz a kocsi mögött de xtem nem lesz baja, nem azért tiltják meg büntetik mert tönkre teszi a kocsit