Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Olvad vajon 7végére teljesen és takony lesz, vagy megfagy és jeges?
Ma elmegyek kapupánt csavarért, meg önzáró anyáért és nekiesek a guminak
ez, mi az ?
Nincs..nem is tudom mi az?
ahogy olvasom értesz hozzá,leírhatnád milyen célt szolgál az a szelep..
hú szali.. küggy már képeket..mert itt a tisza thúl oldalá meg esiksz a hó...és 0 fok van...
ugy élvezném azt hogy tekered a kajakot..boldogan...és sugárzik az arszodról a tavasz üzenete....a shÁÁR
hú bakker..eben a fórumban mindeni egy igazi angol dzsentlemann...

eza ufú témát.... ezt már látom hogy 0,5re értitek..főleg ferensz...
itt nem a ózáson van a lényeg hanem azon hog lássuk be od kel figyulni...+szerencse hogy nem lett komolyabb baj...
nálunk borult fel autó..nem is oly rég...
semmi nagy dolog nincs abban hogy felborul..persze van mert az anyagi kár jelentés...de itt nálunk pörgésben az ablakon kicsúszott az ember félig..és ráfordult az autó .
ilyen szinten már pl az anyagi kár már nem is olyan számottevő...főleg a temetésen...
ugyhogy aki ebből azt látja hogy...az mennyen a qrwa annyába....
lássátok azt hogy tanulni más kárán..figyelni...és még ovatosabbak lenni....
mesterem s ladomat szeleped van ?
az a szelep ami garantalja a kazanod + felet dolgozik minidg ?
motorozni kéne... sűt a nap+ 3 fok...
jó is az ..

én is szeretem a disznótoros halászlét lófejből...
sose tudod meg ezeket az adatokat... várjál türelemmel..

most ettem alfőldi diszno torost reggelire, ha most iszok mégegy kv-t befosok...
Tudtok élni!
Megy a kv ezerrel
addig iszok még egy kávé
ronis mégegy kávé ?
szóval titkos ....

de bemész vezérkőpult ...sőt lófaszt nem mész sehova

ha van olyan, hogy sajátgép(vagy számítógép) nevű ikon az asztalon (ha nincs akkor lent balsarok startmenübe bemész ott van mindenképp) ....na oda rányomsz egy jobbklikket és tulajdonságokra rákattintassz ballal egyet ...és kiírja milyen prockó ram meg egyebek ...ebből látni már nagyjából mijezaz...

a képernyő lapos már lcd vagy még cájcavizsön ez angolul vóóót (cicavizió)
Nekem megfordul magától a víz,ha nincs áram kicsit túlmelegszik de nem tud szétnyomni semmit...vastag hegesztett csövek..öntött vas radiátorok és a rendszer nyitott..kémény 1,2 es savállóval van bélelve 14 méter hosszan ....egyszer teszteltem ezzel a fa brikettel,pik pak 90 fokos tőle a víz..csak sistergett mint az állat..elment aa rendszerből egy pár liter víz de semmi nem történt..próbáld ki te is és elválik lehet e gond ha nincs keringetőd?
Na,én mán megszánkóztattam a gyereket,de szerintem beszoptam,me most szopok egy kicsit,aszt,ha hazajön akkóóó húzgálhatom setétig
várod már a virgácsot, meg az elfenekelést ugyi...
mi pénz a hogyishíjják?
na ez is egy igazi idiota verseny szervező lehet aki beküldi a nyomot egy lápba...

olyan mintha rendeznénk egy versenyt pl a velencei to északi nádas-lápos részén...sokat nem kéne menni...
nehogy széjjelkávézzam magam

mikor jön a mikulás?
eladó egy 48 cm képátlós samsung syncmaster 913v monitor és egy dab számítógép billentyűzettel egérrel. windovs x vagy mi a tököm fut rajta. minden műkszik faszán de én tök hülye vagyok hozzá. teljesen használható erről írok most is. kicsi pézért odaadom az egészet ha valakit érdekel. azt se tudom mennyit érhet. déw?
na kezdődik már.

amúgy itt kellemes 13 fok van és süt a nap. látom máshol szopó van rendesen. lehet kis is megyek kajakozni ,rég voltam már.

jimi. akkor felejtős. eddig se sefteltem g olajjal eztán se bántom. basszák meg a fűtőolajukat vagy igyák meg.
kv
ne aggódj..volt már nálunk olyna is hogy a spanifer elszakadt.. és a motort húztaa földön..nem sokat ..csak 5km betonon...hát lecsiszolta rendessen...a motort...
olyan is volt hogy lelesett..és mikor odaértek akkor vették észre....
és ha azt mondom ugyan az az ember csinálta...
én ugy vagyok vele inkáb lasssabban mék és figyulkok mint hogy gyosrabban mék..és figyulok...
ez is ugyan aza azember akinek a shójárol beszélsz?
ös is nagy fhórumba olvasó?
vagy ő a figyelő...mert arra ott elég sok a nem olvasó figyelő..és mélyen rosszindulatből gyökezező

mert ő volt az első öszinte aki az arcomba tolta hogy nem mehetek velük szalival kibasztam, a redzsimenten..mert elvettem tőle a nevezést . ...én göcsög .
és sajnáltam is ezt a dolgot..12mp ig...de osztán többi pösti ..aki számit hogy haver legyen...eská..hosi demzsóti és a többi fórumnem lakó...meg azt mondják szarni rá.. hajtsunk együtt...és jó társaságban az idő is kellemesebben telik...
ezek nem németek..ezer szerintem russianok,,
ez a világcsúcs kihúzós létrában..az az ablak kb 9m magasan van...
nem lassúak...az bizti