Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kémény adó a neve
fizessen mindenki ha már a drága gázt nem használja
na mék aludni..mert 2 óra alatt 200hozzászólás lett.. és akkor is bezáratom a fórumot.. most már mindegy..mert túl sok lett a kapott infó..ez az mikor átesünk a ló..és a másik meg oldalára
lyaú éjt
nem akarok előre károgni de van olyan érzésem hogy hamarosan kinyomnak valami környezet terhelési díjat a fatüzelésre...
aránylag ócsó s az már gondolom feltünt odafenn is...
hát akkor az lyaú...
bár méhg az enyém..ez a cirtomos shárga ..még lyaú..meg mostmár tetrix is...mert kilóg a thömegből..mármint mikor hajtun az összes öt20on5 ugynéz ki..ez meg nem ttömegmotor...ja hogy nincs is a bandába másik..4t...
de azért elfogadom..mint 4 éve is..
majd egycő
na én mék aludni mert gázolajjal fogok álmodni.

viktor. vettem kibaszott jó fekete üléshuzat anyagot! nem szakad ki rohadt erős. ma ujrahuztam a piros ülésem. kb olyasmi az anyaga meg a mintája mint a mostani gyári ktm es huzat.
igen..ez lesz szünetmentes áramforrás.. bedugom oszt lyaúnapot...
pálfi a mega-villanyszerelnyŐ
meg a megoldó...már meg is rendeltem...
azért egy sparhet sem olcó
ja mondjuk ez igaz. én elég sok helyen járok de sehol nem látok fás rezsót. viszont indukciós tűzhelyet akar az utolsó cigány is! mondjuk csajom faterja kerámiás. csak 5 db cserépkályha van a házban .

amúgy mostanában havernál szoktunk gesztenyét sütni dobkályhán. kibaszott finom meg tök jó móka.
Ja,azt amúgy meg milyen ára van Hülye a nép,megy a divattal,a célszerűség vagy a bevált dolog már nem érdekli az embereket csak a minél drágább legyen me az dizájnosabb vagy tuti jó,csak sokszor hahahaha van.Vagy rívás
amugy ez érdekes dolog hogy ausztriában egy csomo házban, főleg falun a mai napig ott a nagy házban a konyhában a sparheit is a gázos vagy másik tűzhely mellett,
nálunk meg már tizen huszon éve kidobták a picsába a szemétre mintha valami szégyelni valo dolog lenne, és berakták helyette a kerámialapos faszságokat.
csinál akciót?
szórjál bele műtrágyát! és köss bele egy elektromos öngyújtó kanócot .
té tudod olajosat
na jó éjt, és én az áramszolgáltatónál dolgozom ezért töröm a burám a szünetmentesen ha már 3 órácskát megy már nyert ügyem van mert tudom h. áramszünet van és nem teszek a kazánra
A hideg olaj meg sem gyullad
bakker úgy pörögtök..nem birom vissazolvasni..már 4 oldalt lépek vissza és csak 30 percel vagyok előrrébb..azaz hátrébb
beindult a heizung forum...

amugy vik roszul emlékszem, nincs neked a házban kandallod...?
szerintem az a legjobb ha több lábon álsz ,mikor beszarik az áram, vagy a gáz vagy akármi ... begyujtasz a kandalloba fával oszt kész a meleg direktbe....
de gondolom az a tréleres haverod egyenesen beletankolta az autóba. én biztosra akarok menni mert ,ha elveszik a kocsimat pár darab kanna miatt örökre akkor lehajtott fejjel jövök haza az autópályán. viszont az olcsó gázolaj meg jól jönne igazi magyar cigány módjára.

igazából elég lenne utanként 80-100 liter már az is jelentene valamit. ha nem 50 ezer lenne egy oda vissza.
ezt mégeygszer..de előbb olvasd el.. mert én kéccő és valami hibádzik.. vagy csak ÉN nem értem
kb 50 liter olaj 50 liter tescos fagyálló és a többi víz...próbáltam begyújtani de nem égett sehogy..szerintem nem veszélyes
mert az lyuda pösti.. meg a rabbik..
rabbit..meg nyúl
na mindgy.. szatyi is fejlödik pesthez..a főtéren épp a négyesmetró megállóban készülnek az átszállásra...
a következő megálló a szatyi űrállomás..átszállás az űrkompra vagy saját drótszamárra illetve lehetőség sorban állni a holnap nyiló vas-műszaki áruházba
Ez is kétszintes házban van,befűtök..eléri a víz a 70 fokot és elkezd forogni..aztán ha meleg a visszatérő ága akkor bekapcsolom a szivatyút és az keringeti..ha melegebb a víz akkor egy elektronika nagyobb fokozatra kapcsolja a szivattyút ennyi..beállítom a huzat szabályzót és néha dobok rá fát...
fajin...
eddig nem volt ilyne de thawai valami sikságon volt 3 napig áramtalanitás mert kidőlt a fö kábel...
itt még eddig 2 óránál több nem vót ..és asz is nyáron..de mondjuk ha bejön a krakk és egy 8 órás északalyi tééma léenne.. akkor azt nem akarom elmesélni..másnap itt a fhórumon..mert az utánfutó felborítás az szar ügy de szétfagyunk reggelre sz meg még vickenk is szar..bár ez a termoszifonos dolog ..ez működhet... mert ha makinál is ez van.. az akkor cska műkszik..
de biztosra mék...10zeter megér az hogy úgy aludjunk hogy ..alszunk
A trafó olajat a kocsiba
a vizet a kazánba

ha kilukad a kazán először belefolyik a víz és eloltja a tüzet, de ha nem akkor olaj a tűzre ?