amúgy ma ünnepnap van hódmezőn! tegnap meghalt egy tetves cigány maffiózó! szétlopta már az agyát. tán infarktust kapott a geci. hátha követnék a többiek !
én szoktam tenni alá sima alátétet, van aki nem tesz azt se.... majdnem mindegy...
fontosabb az hogy 8.8-as acél kapupántot vegyél.. a sima 5.6-os kb 3 menet és elfogy...
na fűrészeljétek a fingot tovább. én elmék a menzára mert ma bőrös sült malackaraj van hagymás krumplival meg gulyás leves. 740.- ért és kibaszott jó. zsír ne röhögj tudom nálad kaviár lesz ma is utána meg lefexel aludni.
mocskos nehéz lesz a kapupánt csavart megfognod fogoval hogy mikor meghuzod ne forogjon el+ 3-szor anyiba kerül+ az első menet után a kövek ugyis elrendezik a menetet csak 1 szintig bir vissza lazulni...
de mondok neked még 1 trükköt ingyé... mikor lekopik a csavar, akkor levágom az anya felett 1 milis korongal a megmaradt menetet és letekerem az anyát.. következő csavaros gumira ugyan azok az anyák mennek vissza...
ha kell alkatrészbe is fizethetsz érte. akkor elpostázom. beindítod és kész műkszik. én arra használtam hogy feltörjek vele bankokat . hahahah de mivel már van 20 miliárdom ebből így meguntam ezt a gépet. keressen más is vele.
zozi. xp fut rajta . azt irja 2002 es verzió. szervizcsomag 3.
AMD Sempson tm processzor
2800+ 1.61 ghz 512 mb ram. hirtelen ezeket találtam. a monitor az az amit jáccint belinkelt. hibátlan. a számológép háznak nincs meg az oldalfala. amúgy hibátlan. nemrég rakattam ujra . smmi bajom vele csak gecire tele lettem lével és rendeltem egy laptopot a t mobiltól . valami 500 év kamatmentes re 25000 befizetővel. meg azt magammal birom vinni amugy másra nem kell. csak hogy kilopják akocsiból meg tudjak titkot olvasni a távólból.
lyaú rendszer= egyszerű és olcsón kifűtöd a telet...
zsir rendszer=5 milla és 30% megsporol..csak miaz ta az 5 likát a büdösrohadt életünkbe nem keressük ki rajta...
kazán fa.. jól nem záró nyilásnyitók oszt nincs gixszer
szalira gondolsz...már emegent... ez aztán a ríli láv
nyugodgyá meg..készüljé...3 hónap múlva jön a tavasz.. lessz majd hisztis sár.. ott azt meg lehet mutatni a sok zorrót..AMIT KETTŐ NYÉLEn csinálsz meg...
mert ti a pöstiek csak azt tudjátok..húzni a gázt mint a barom..meg egykerék a rakparton meg minden..ezt hoztad a SBK ból
Oxidáció ide vagy oda...5mm vastag acél lemezből hegesztett kazán nem viccel és nem is rozsdásodik egy ideig..minél kevesebb a kütyü annál olcsóbb és megbízhatóbb...lehetne még rajta ilyen olyan szelepekkel tartályokkal segíteni...jó dolog az a szelep egy komoly fűtésrendszerben de az én egyszerű berakok egy félméteres fát aztán melegvan rendszerembe..luxus
gyakorlatilag úg tüzelek szegény kazánnal mint a faelgázositóval...
csak ez a savat kivezetem egy WŐdörbe...a kéményme meg kézzel meg lehet fogni...ár nem begyújtáskor hanem csak úgy mikor már üzeel szépen..mert a hőt nem kifűtöm hanem bent hasznosítom...
dév..nem repül le..nem forog le...észel meghúzod.bütyköt kicsit benyomoritja..és kész.. azért kell csak utánhúzni néha mert a bütyök is enged...a természet erejének
ezért vagy te ilyen fanyar fiam....
söt van lepárlod is... mi ...
s árulod ingyért barátodnak ... már megsem merem emliteni nevét..
gyenge idegzetü... ha jot tennél vele feldühödik és elmond mindennek...
ez a sok méregnek a hatása mi...
wágom
de sajnos én..nálam 50fok körül van az üzem...tudom tudom...60fok az le van irva a haszn-állati útmutatóban is..de én azt nem tum megoldani...mer mondom igy is sauna van bent..-10 felett nem tudom a 60 ot megoldani....altata méár azért oda kell tennia 65fokot de ..
pedig ez a legkisseebb teljesitményű kazán...22-23 fok meg nekem bőven elég...ugyhogy sajna nekem rendesen jön a sav a kéményből...ha pénzé lehetne árulni..már millilyomos lennék..
mester a ladomat megvédi a kazánod attol viz keletkezzen benne, oxidáció, ugy hogy 60 fokon tartja minimum.
nekem a csilliardos kazanom hoz ugy adtak 3 év gart hogy kijottek s megneztek rajta van e a ladomat, ha nincs rajta csak 1 év, mert szétrohadhat...
az hogy nem engedi a kazanod 60 fok alat uzemeljen mert ott oxidacio lep fel benn, vagyis csak es csak is 60 fokos vizet enged ki magábol.
vagyis a szelep 60 foknál nyit addig csak kering a viz a kazánban, olyan mint egy motornál a termosztát.
hüje vagy
ezek konkrétama válogatott sporthollók...
ilyen a mi cégünknél is volt...csak azért voltak olimpikonyok a cégnél hogy az ilyne racékon nyerjünk.,.de ez minden országban igy volt.. de az oroszokat megeverni... ..és nem a nagytezswír miatt..ezeket csernobilből hozták...3 kezet és négy lábat vágtak le róluk..de igy is maradt nekik kettő kettő
ne tedd
önzáró amnyamaga a feledleges nénzkidobás.. +még lehet el is fordul...szivol vele.. sima anya kell..
bálint szólly mán
na megnéztem ez ta ládomat ot...héát az én rendszeremben ilyne nem kell.. mert nekem nincs puffertartályom..én a pillanatnyifűtésssel vagyok ellátva...
ha befűtöm akkor meleg van..ha meg nem akor hideg.. itt nincs olyan mint zsirnél..olyan pár millióforintos fűtésrendszer...de azért itt sincs hidegebb mint 15 fok...
fontosabb az hogy 8.8-as acél kapupántot vegyél.. a sima 5.6-os kb 3 menet és elfogy...
2-3 éve önzáróval csináltam, s tényleg szopás volt, megfogni a kapupántot
mocskos nehéz lesz a kapupánt csavart megfognod fogoval hogy mikor meghuzod ne forogjon el+ 3-szor anyiba kerül+ az első menet után a kövek ugyis elrendezik a menetet csak 1 szintig bir vissza lazulni...
de mondok neked még 1 trükköt ingyé... mikor lekopik a csavar, akkor levágom az anya felett 1 milis korongal a megmaradt menetet és letekerem az anyát.. következő csavaros gumira ugyan azok az anyák mennek vissza...
AMD Sempson tm processzor
2800+ 1.61 ghz 512 mb ram. hirtelen ezeket találtam. a monitor az az amit jáccint belinkelt. hibátlan. a számológép háznak nincs meg az oldalfala. amúgy hibátlan. nemrég rakattam ujra . smmi bajom vele csak gecire tele lettem lével és rendeltem egy laptopot a t mobiltól . valami 500 év kamatmentes re 25000 befizetővel. meg azt magammal birom vinni amugy másra nem kell. csak hogy kilopják akocsiból meg tudjak titkot olvasni a távólból.
zsir rendszer=5 milla és 30% megsporol..csak miaz ta az 5 likát a büdösrohadt életünkbe nem keressük ki rajta...
kazán fa.. jól nem záró nyilásnyitók
szalira gondolsz...már emegent... ez aztán a ríli láv
nyugodgyá meg..készüljé...3 hónap múlva jön a tavasz.. lessz majd hisztis sár.. ott azt meg lehet mutatni a sok zorrót..AMIT KETTŐ NYÉLEn csinálsz meg...
mert ti a pöstiek csak azt tudjátok..húzni a gázt mint a barom..meg egykerék a rakparton meg minden..ezt hoztad a SBK ból
csak ez a savat kivezetem egy WŐdörbe...a kéményme meg kézzel meg lehet fogni...ár nem begyújtáskor hanem csak úgy mikor már üzeel szépen..mert a hőt nem kifűtöm hanem bent hasznosítom...
dév..nem repül le..nem forog le...észel meghúzod.bütyköt kicsit benyomoritja..és kész.. azért kell csak utánhúzni néha mert a bütyök is enged...a természet erejének
söt van lepárlod is... mi ...
s árulod ingyért barátodnak ... már megsem merem emliteni nevét..
gyenge idegzetü... ha jot tennél vele feldühödik és elmond mindennek...
ez a sok méregnek a hatása mi...
Annyit nem ér a spórolás, hogy lelőjjem egy 200km/ó val száguldó 6 os vagy 8as anyával a mögöttem jövőt
de sajnos én..nálam 50fok körül van az üzem...tudom tudom...60fok az le van irva a haszn-állati útmutatóban is..de én azt nem tum megoldani...mer mondom igy is sauna van bent..-10 felett nem tudom a 60 ot megoldani....altata méár azért oda kell tennia 65fokot de ..
pedig ez a legkisseebb teljesitményű kazán...22-23 fok meg nekem bőven elég...ugyhogy sajna nekem rendesen jön a sav a kéményből...ha pénzé lehetne árulni..már millilyomos lennék..
nekem a csilliardos kazanom hoz ugy adtak 3 év gart hogy kijottek s megneztek rajta van e a ladomat, ha nincs rajta csak 1 év, mert szétrohadhat...
vagyis a szelep 60 foknál nyit addig csak kering a viz a kazánban, olyan mint egy motornál a termosztát.
ezek konkrétama válogatott sporthollók...
ilyen a mi cégünknél is volt...csak azért voltak olimpikonyok a cégnél hogy az ilyne racékon nyerjünk.,.de ez minden országban igy volt.. de az oroszokat megeverni...
önzáró amnyamaga a feledleges nénzkidobás.. +még lehet el is fordul...szivol vele.. sima anya kell..
bálint szólly mán
na megnéztem ez ta ládomat ot...héát az én rendszeremben ilyne nem kell.. mert nekem nincs puffertartályom..én a pillanatnyifűtésssel vagyok ellátva...
ha befűtöm akkor meleg van..ha meg nem akor hideg.. itt nincs olyan mint zsirnél..olyan pár millióforintos fűtésrendszer...de azért itt sincs hidegebb mint 15 fok...
Viktor, ilyet te is tudsz?