Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jo hatha ez tetszik
ez is gyorsan fel nagy gázzal.
http://youtu.be/potsGTNZldA
jah és a fészbuk felirat is ott neked...
viszont kazánt robbantani csak én tudok..
az utanfuto téma.. pedig ... akinek sója szorja másik sebébe nem ?
most akkor nem örvendesz fiam. felraktam nagy gáz hosszú emelkedő ozt ki repdesel a holdra....
vagy nek egy fának...
Most már ezt 3-4 db 15e Ft elektronikával oldom meg.
illetve a viz hisztijét hogy 60 fok felett legyen egy ladomat oldja meg.
kazán követelménye.. 60 fokon menjen. minimum.
nem nem..
már megent ez az egygázos..
hát értcsed már meg..a gázt minden hülye állat dudja húzni.. a teknika ott jön mikor zorróban leprünytögöm a 2tek..wágod
Zari,

ez a te vilagod nem ?
na az hogy havered kissé vehemensen tolja és a 30as kanyart 70nel próbálja utánfutóval és szerenscsésen megússzák..nem ő az egyetel izsmerős aki fel képes boritani eg geci stabil futót a motorokkal együtt...de utána meg mennek tovább 3napot hajtani az semmi...semmi ahoz képest hogy berobbansz a kazánnal...
kúrwa mázli hogy nem volt a közébe senki....
mert egy ilyen fizikai robbanás.. még csak nem is kémiai..de lég ahhoz hogy széttépje a parasztot...
ki mondt a hogy ez nyitot nem figyelsz dzsimmi.. hivj fel hátha megent nem tudok 300excre blokkvédőt
ez a kazános ez szereti a nyomást...meret a gázos renszereel van ködösitve...arra van rákötev..ami eleve 1,5 báros...szóval a szilárd tüzzikazánt nem lehet olynakor nyitott rendszerű...meg minek is lenne nyitott...
nekem jó a zár...1,5 báros...
Ismerős villanyszerelő csinált olyan automatizálást ugyanilyen rendszerhez,hogy volt egy 1,5 * 1,5 méteres kapcsolószekrény hozzá tele relékkel érzékelőkkel.Mikor megláttam,mondom mi ez baszki? Rakétaindító? Nagyon faszán megcsinálta,működött is neki minden rendesen!
na itt van a hó..itt van úlyra..szép mint mindég ..én...nekem
lyaly de wártam már..ez azt jelenti..3hónap múlva megent lehet szögecsgumi nélkül motorozni

na megyek és megnézem kazánt...
szóval maki.. ha már beindult a keringetés és faszaán működik a rendszer.. akkor elképzelhető hogy a colos csövek és a 70fokos..nálunk max 60 mert különben grillezés lenne ..szóval ha kéri a hőcserét és eleg viz..és..már keringés is van..és leállitanám akkor ..forogna tovább?
mindjárt kimék és ki is praúbálo.. ha nem irnék többet.. akkor nekem ..nekem nem működött
több is három.
nekem 5 hő forrásom van. mind összekapcsolva s egymás kielégítve vagyis ha egyikben több van mint a másikban s olcsóbb fajta pl. solar akkor át tekeri a höt a másik tartályába s igy tovabb, ezért nálam lehetetlen lefujon a rendszer kb 3000 liter a pufferek eggyüt véve.
Volt olyan ment a kandallo vizes meg a kazan ez 8 + 24 és 100 fokon volt a 1200 liter puffer, ilyenkor automatikusan egy általam tervzet biztonsagi rendszer át szivatyuza a meleget a HMV-re. s utána ha ott is akkor a 400 liter szolárra.... de ha minden szakad. akkor minden rendszernek ami 100 fokot tud (göz) az lefujhat.
De megjegyzem robban már fel a csili vili uj kazánom k drága fa el gazosítom. mert nyáriasitottam elzártam minden szelepét s nyáron testvérem látogatóban volt s kérte mutasam be mennyi idő begyújtani a hazánba nem e bonyolult, erre mondom neki ah nem csak 2 perc, meg is mutattam, ozt eltelt 30 perc és bum bum villany el. nagy göz ...
hát az oldala kinyilt mint egy szülös kurvának de nagyon, vissza kalapálni nem lehet mert 6 kazán lemez, hiabba próbáltam, szerencsémre, a kinyílt pinát szépen be hefteltem ozt annyi a gyári szép oldala niny rajta mer kilógna.
Azóta is zsir de a viznyomás mivel nem volt hova táguljon ugy elhajlította a 6 kazán lemezt mint a papírt.
Be voltam fosva mert nem hittem meguszta, szerencsémre a kazán úgy van tervezve oldalt nyillik szet. azota nincs nyáriasítás....
És ha nyitott a rendszer,akkor minek biztonsági szelep? Csak kérdezem? A gázkazánba van gyárilag ( 2 2,5 bar-os),de ha nyitott rendszer,akkor mondjuk sosem lesz a rendszerben 2,5 bar,mert a tágult víz a tartályba megy és nem növekszik meg a nyomás.
te egy igazi fax vagy.... ilyet igy leírni...

de ez a legjobb mondásod eddig a forumon:

"gyengébb németeseknek mondom..ez angolul van"
biztonsági szelep kialakitása kötelező...már mint a rendszer kiépitésénél...
nekem a kombi rendszer miatta a gázkazánban lévő a tágulási tartályt és bizti szelept használom...

eza számos téma ez csúnyán bekavart az élygyszaka..nem figyeletem csak dobáltam a számokat..egy nagy ember beismeri ha tévedett...de én nem vok nagy ember...
szóval a 12 volt 7Ah z teljesitmény számitásból ugy jön ki hogy..mondjuk24wos a szipatyú..és a P=UxI ből úgy jön ki...2 Ah fogyazst egy 24w os fogysztó...tehát a 7 Ah ból 3 és fél óra üzem van...(a mértékegység elbaszás volt a tegnapi élycszaka folyamán..)bepörögtem a boldogságtól és ezért a lila köd rászált a szünetmenetes áramforrásra mert 3 napig birja mi . .
egy 24w os fogysztóval.. egy kis motorinditó aksi..(a 650 bergben van 12V 7 Ah aksi...mondjuk egy 74Ah ami a kocsiban van és a négy helyzetjelző leszivja másfél nap alatt.. az csak 20w..szóval kissé nem koppoincsoltatok az órromra.. csak medmenhetten érezte hogy azért a három nap az nem jó...mert az kicsit..sok lenne
lyaúregelt bélák...

hát az a szitu hogya gáznak nem muszály a kéményen át távozni..mert ha a kinti nyomásviszonyok olyanok.. és a szellőzést a túl jól szigetelő ablakokkal lezárják....és a külön szellőzésről meg utolag nam gondoskodnak.. a kazán nem tud bentről szivni mikor éget ezértt a kéményen keresztül sziv...de kipufogni meg tud befelé ..mert a nyoméást könnyebb befelé kiküldeni mint a semmiből beszivni a levegőt...tehát megfordul a gázcsere és a kéményen keresztül tönbéé már nem pufog ki...aki meg bent van a házba az meg...eleinte behum.. aztán meg...benne van a tévében hogy minden tiszta új volt ..kazán meg a lakásfelújutás .és mégis ott a család kiteritve a boncasztalon...
szóval ...nem kell kémény a kipufogáshoz..a gáznál

azt azért irtam le olyaan szemléletesen és drasztikusan az igazságot hogya titokolvasók is figyuljanak oda.. ha nem tud szivni a gázkazán bentről levegőt..megoldja kintrőll...de ha megoldja kintről..a bentiek fognak rövid de fálydalommentes úton távozni az élők sorából....
a mérgezés ugyanis.. eleinte izomműködésre képtelen állapotba teszi az embert... néz ki a buksi fejéből ...nem menekül.. csak fekszik a földön..de akkor ott már nem fáj semmi...kicsit tovább haladunk az időben..és ott ....no pain only the end..gyengébb németeseknek mondom..ez angolul van
Lefúj,mert de attól még a kazánba ugyanúgy ég a tűz tovább.Gondolom neked van benne gy biztonsági szelep,ami elengedi a nyomást.
Kiszőkül a 20 literes kanna is.
Lehet,de max 5 litert. A többiér már megbasznak.
reggelt..

mehetek hót lapatolni.....
a kv előtt...
AZ A LEGJOBB Jól teszed!
hát is is ja

de a motorozás volt most a jobban sikerült projekt ....egy nő sosem fog felérni egy motorkerékpárral...
kicsit okádok már a nőktől ....már ilyen érzelmes témákra gondolok...marad a kúrás...
voltál mostanában terepmotorkerékpározni?
Ill bármilyen vad kalandban volt e részed,Lehet sexuális is
csak rosszul fogalmaqztam....

odaírhattam volna hogy a nagy ajándékgumiteszter