Amikor kirobbantottad a ford fan-os sztoridat pont akkor írtam le egy kis sztorit, hogy szerintem mi lesz ennek az ügynek a vége. Vagy rossz a rövid-közép távú memóriád vagy csak a ford pocskondiázásáig jutottál. Valahol előkotrom neked, de ugyanazt írtam amit te egyetértünk ebben
Ki bizonyít? mit bizonyít? Milyen tudomásom? Honnan köteles tudni egy márkakareskedés egy becserélt használt autó előéletét? Amikor az asszonynak leadtam a swittyét az auriszért cserébe tudod mi volt a vizsgálat? Álltam a a szalon parkolójába aszt kérdeztem bent az irodába, hogy melyik ajtóhoz álljak a műhelybe. Azt mondja a srác, jha ne
Jövök én ki veled. Odaértünk a kocsihoz mondta, hogy nyissam ki. Beült, berakta a kulcsot a gyújtásba majd megnézte mennyi a km-er benne. Kérdései:
a MIL lámpa világított kimértük, a felső lamdaszondát mutatta, gyári kapott 30 ért
Be sem indítottad
Milyen előélet tudomásáról beszélünk?
, de amint kész, próbálom kihozni kihasználni kitaposni belőle amit lehet. sajnos ősszel volt egy nem sikerült javítás ami miatt párszor egy lendületes kanyargós részen kellett mennem, amit lehetett kifacsartam a tütü-ből, élveztem ahogy sodródik, ahogy tolom neki, 850-ig számoltam, onnan már feladtam, de ahol nem számíthatok sebesség mérésre és jó azt út nincs utas. ott taposom a rohadéknak.
de miért nem mondták azt hogy gyere csávó meg akarok venni egy motort elviszlek kibickedni ?
direkt szakszervizből vásárolt embör
ha veszel egy tütü-t hordod szevizről szervizre ? ébresztő ! neked !
Ha garanciális javítás volt az autón, akkor kérdezhető le bárhonnan.
Tehát ahhoz sok ford kereskedést fel kell keresni (és ott meggyőzni valakit, hogy neked kiadjon adatokat, ami nem feltétlenül nem ütközik szabályokba)), hogy mindenhol lekérdezze az alvázszám alapján, hogy volt-e ott szerviz története.....