a másik kereskedő nem szarozott, itt kopott, ott kopog, itt szakadt. és persze nem tekerte a km órát !
nos utána kellett rá 2 db új sárvédő, a 2 küszöb már volt cserélve. a kormány át lett húzatva bla bla, most ugyan az a haver vett egy személyesen kinti tulajtól golf 4 -et ami kb annyit futott mint az enyém, kormány nem kopott, turbó jó, kuplung jó, rozsda nincs !
tehát az enyémben lehet 450 e km
ennyi pénzem volt akkor, de persze látom a különbséget, szoktam mondani vezetett szervizkönyv lekérdezett km állás nélkül a műszerfal km számláló állása tájékoztató adat !
teljesen analfa béta vagyok az ilyenekhez
Asszem néhány éve a képmetszésre is te tanítottál meg
Tehát ginó szerint ez nem is mérvadó vagy is nem igaz de azért mégis leírom
Egy jó haveromék
Elmondta nekem, hogy megpróbálták ezt becsületesen csinálni. Jó állapotú gépek behozására szakosították magukat illetve olyanokra aminek pici hibája volt de könnyen és szakszerűen meg lehetett csinálni.
Nem tekergették az órát nem titkoltak el általuk felfedezett kijavított hibákat
Makulátlan kis-nagytestű robogókat próbáltak eladni, de benne volt az órába a 40-60 ezer km-er futásteljesítmény a reptéri kutyának nem kellett
Elkezdtek behozni, lelakott, hulladék olcsó szarokat amibe valóságban 2-szer annyi km-er volt mint a fentebb említettekbe. Egy kicsit módosítottak a futásteljesítésen és hordták tőlü mint a gyerekek falunapkor a vattacukrot.
Te ezt megosztod velem meg itt mindenkivel meg akárki mással. Akkor az nem is lehet senki számára hiteles?
Az általad tapasztalt csak saját számodra hiteles?
Akkor mi értelme van tapasztalatot szerezni? Azt, hogy magadnak elhidd? A következő generációnak, mondjuk akár a fiadnak nem tudod átadni a tapasztalatodat, mert azt te tapasztaltad nem Ő?
Ha már megmondtad volna, hogy a francba kell ide félkövéren írni az utolsó mondatot azzal írtam volna. Persze az a saját tapasztalatod tehát lehet, hogy nem is így van mert én még nem tapasztaltam
Rendszerváltás óta működő cég. Ja és nem személyautóról beszélünk nekem az nem autó csak kutya hugyozó
kb a kupecek is ezt a metódust használják, volt benne részem ilyet látni !