Vegyél Cross-t vagy Turaendúrót:D Az hálás nekem is az van:D Cagiva Elephant:D
Nem 4T ugyan de szép hangja van és erős is sztem:P:)
Remélem tudtam segiteni:D
Ha meg mindenáron 4T akk a Sachs márkának van 1 Supermotója azt nézd meg az bitang jó gép:D
Hello
Első beindítás után legalább 30percet egy helyben járasd, utána max 50-el az első 150km-ig.
300km-től már lehet 60-70-el is menni vele. 1000-nél olajcsere, hogy a gyári híg olajjal eltávolítsd az esedékes fémforgácsokat. Utána 10w40 még 100km-t járatod vele és nyelezheted. Utána nagyon tartós motorod lesz:)
Gratulálok hozzá. Haverom is most vett egy 25-öst, nekem pedig 250-es van belőle:)
Üdv.
Hello
Holnap megyek az új bazukámért
Remélem jó lesz
125 4T mi kell még !
Csak egy fejidom csere kéne meg egy kipufi.
Engem is érdekelne a fojtás h hol van a kipufogóba vagy az egész motorban.
Menyit kell járatni?
Mert holnap én jövök haza szegedről kb 36 km re van Ásotthalomtól.
Max menyivel jöjjek?
Érdeklődnék hogy ki miylen 125-ős nem tól drága motoro ajánana vagy tud lehetőség szerint 4 ütemü legyen de kinek milyen tapasztalata van? Nem Rs meg Mito Evo-ra gondolok valami jó kis strapabiró gépre gondolok.
Várom a tanácsokat hogy kinek mi menyire jött be.
üdv Norbi
Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Éppen énis most váltok 125-ös kategóriára de nemtudom hogy és mint érdemes motort venni. Ugye elég sok 125-ös 50-esként fut. Ha megveszek egy ilyet, de megvan minden papírja mennyiből tudom lerendszámoztatni?
szivesen, sajna elég sok minden rossz a könyvben, elég bután forditották ja és közbe látom h a fojtást is keresed, csak a kipufogóban van ha érdekel hol, leirom-vagyis elmagyarázom
Helló SuperMotard. A szivatóban szívesen segitek, nekem is ilyem mocom van. Az első fokozat a könyv szerinti "A": így van rajta a szivató, pl télen jól jön, ez csak az inditásra való.
Aztán van a 2. "B": ez a bemelegítésre szolgál 10mp-ig kell melegiteni és az alsó állásban kell használni"C"
Miután bemelegedett egyből le kell nyomni a "C"-be, sajnos elég értelmetlen, de ennyi idö után sikeresen rájöttem a használatára Az 5liter sztem normális..enyém 125ös és 2.5öt csak akkor fogyaszt ha 65körül használom..szóval a 200ccm-nél lehet normális ha valami kérdésed van szivesen segitek.
Nem 4T ugyan de szép hangja van és erős is sztem:P:)
Remélem tudtam segiteni:D
Ha meg mindenáron 4T akk a Sachs márkának van 1 Supermotója azt nézd meg az bitang jó gép:D
Első beindítás után legalább 30percet egy helyben járasd, utána max 50-el az első 150km-ig.
300km-től már lehet 60-70-el is menni vele. 1000-nél olajcsere, hogy a gyári híg olajjal eltávolítsd az esedékes fémforgácsokat. Utána 10w40 még 100km-t járatod vele és nyelezheted. Utána nagyon tartós motorod lesz:)
Gratulálok hozzá. Haverom is most vett egy 25-öst, nekem pedig 250-es van belőle:)
Üdv.
Holnap megyek az új bazukámért
Remélem jó lesz
125 4T mi kell még !
Csak egy fejidom csere kéne meg egy kipufi.
Engem is érdekelne a fojtás h hol van a kipufogóba vagy az egész motorban.
Menyit kell járatni?
Mert holnap én jövök haza szegedről kb 36 km re van Ásotthalomtól.
Max menyivel jöjjek?
Érdeklődnék hogy ki miylen 125-ős nem tól drága motoro ajánana vagy tud lehetőség szerint 4 ütemü legyen de kinek milyen tapasztalata van? Nem Rs meg Mito Evo-ra gondolok valami jó kis strapabiró gépre gondolok.
Várom a tanácsokat hogy kinek mi menyire jött be.
üdv Norbi
Aztán van a 2. "B": ez a bemelegítésre szolgál 10mp-ig kell melegiteni és az alsó állásban kell használni"C"
Miután bemelegedett egyből le kell nyomni a "C"-be, sajnos elég értelmetlen, de ennyi idö után sikeresen rájöttem a használatára
Azt szeretném megkérdezni hogy Nyíregyháza vonzáskörében van valakinek ilyen motorja? Xmotos CBF (XB) 33 dirtbike?!
akkor ki tudom vágatni igény szerint.hozott anyagból. lézerrel.