Nincs mértéktelen lopás,csak a szokásos átlagos.
Pont mint a romokban az ország,éhenhalnak az emberek,ördögszekerek futkosnak a kihalt multiparkolókban stb
.
Totyáék tuti nem jutnak be,a d talán,a többi megy a levesben,vagy lesz tisza minimális fölénnyel vagy marad vitya,szintén minimális fölénnyel,kétharmad nem lesz egyiknél sem.
hát akkor csapjunk bele én benne vagyok. Szerzek zászlót meg ragasztok még rá egy csillagot. Meg remélem küldenek onnan benzinzabáló szörnyetegeket olcsó benzinnel együtt 😅
ne érts félre én nekem vityáknál a mértéktelen lopás miatt nyílik ki a bicska a zsebembe. De ha más lenne hatalmon viszont mi elvesznénk. ettől függetlenül fél gondolatomba sem szeretnék mást az ország élén. Igazából azt szeretném, ha totyáék mérleg nyelveként bekerülnének a következő választáson.(meghajlós)
egyébként fogalmam sincs te miért véded a nyílvánvaló lopást (kezeit széttáró) Ezt csinálod évek óta nem tudom mit adnak neked ezért 😅
Amikor négyszeres autópálya túlárazásokról beszélünk mindig mondod, hogy mutasuk meg, hová van leírva. Azért amikor a vejkó napelemes utcalámpa biznyicét megvizsgálta az olaf csak visszafizették a rá adott eus támogatást a te kanapéid árából 😅 Akkor ez mi ha nem nyilvánvaló. Nem kell ám ezeket úgy védeni ha már csak egy szemeddel tudod ezt a hozzászólásom olvasni az azért van mert a másikat már kilopta a fidesz 😅
strabag? Hát hogyne esett volna az a baloldal közgépe 😅 Amikor a baloldal 8 éve volt onnan lopták a pénzt akkor hasított a strabag. simicska még kis hal volt szíj meg a látóhatáron se. Vakond kft volt a cége volt néhány bányája meg városokon belül taknyolgattak.
Aztán amikor fityesz lett hát a baloldali pénzhozó, aranytojás tojók változtak. Előszőr siimicska közgép majd az o1g után meg szíjj(kezeit széttáró) Strabagnak a morzsák maradnak. Igazából csak azért vannak,mert nem lehet kipiszkálni őket valami koloncot muszáj nekik adni ez úniós elvárás.Meg hát bíznak a széljárás fordulásába, hogy ismét hasíthassanak de szerintem erre még várniuk kell egy kicsit 😅
ja azt ott is egy kormányváltás azt mehetnénk a levesbe (kezeit széttáró) Arra kell itt rájönni, hogy szinte mind1 az ország a lényeg, hogy milyen a vezetés. Azok a "baráti országok" ahol ballib lett a vezetés ott rúgnak belénk ahol tudnak. amikor változik a széljárás akkor meg a legjobb koma. Amerika is csak egy pár hónapja "jó" Előtte meg rohadjonmegamerika volt. (kezeit széttáró) Az utóbbi 15-20 évben nagyon egymásnak feszült a 2 oldal a világban. Régebben mintha simábban mentek volna a dolgok szerintem mind1 kivolt hatalmon tudtak tisztességesen, becsületesen együtt lopni a közösből, hogy nem baszták át egymást (kezeit széttáró) ez a helyzet romlott évről évre és most már az a helyzet,hogy az alulmaradottak nem mehetnek a fazékhoz mint rég hanem éheznek és ezért a nagy feszültség(kezeit széttáró) Sokkal jobb volt amikor csak a függöny előtt utálták egymást a függöny mögött meg szívélyesen osztozkodtak.(kezeit széttáró) nem volt ekkora feszülstég a népnek is jobb volt(kezeit széttáró)
én ezeket így nem tudom szétbontani, hogy lőrié, vityáé, lányáé, vejkójé, neres vezetőké. Egy kalap alatt tudok róluk beszélni az övék.(kezeit széttáró) A holdudvaré a ner-é ez gondolataim szerint talán néhány száz embert takar(kezeit széttáró)
Nem erdekel a mosdas,felolem barki johet,viszont ha esetleg a csatornas srac esetleg dunaba menne,de legalabb ujzelandra koltozne mert vitya nyer 26 ban,esetleg elmennek szavazni.😆
ez már nekem is megfordult a fejembe majd amikor kap a kis buzi vagy 30-40 %-ot hirtelen koalíciós partner lesz a fityesszel na ha ez így lenne az a világtörténelem legnagyobb átverése lenne 😅 Az ilyen kovid sztorik meg hasonlók fasorba nem lennének ehhez az agyafúrt tervhez 😆
A strabag azt hizltte nagy hal,meguszhat mindent,nem,ez van.
Spec idd a pecel-aszod vasutvonal a kornyeken svietelsky-s volt.
Nalam egy brigad vasarolt,bereltek nekik egy pecot,abba vettek asztalt meg ágyakat,ok csinaltak a biztositorendszert a sinpalyan.
na úgy ahogy általában az ilyen bevásárlásoknál vityáéknál lenni szokott(meghajlós) mindenkinek leesett még egy kicsi és hidd el kikerekedik az 1000-re a pénzünkből(kezeit széttáró) Nem kell ám ezeket mosdatni(ujjával nemet mutató) Talán zselé előzte be őket a régióba,mondjuk zselé nagy forral indult mert komplett az egész európa és amerika dobta neki össze a zsettát és hivatalosan(meghajlós) vityáéknak meg sumákolni kellett és nyilván ez némi időt vesz igénybe mire saját magukra formálják a törvényeket és a tendereket, hogy csak ők nyerhessenek. zselének meg csak annyit kellett mondani, hogy küldjétek a lét(kezeit széttáró) meg hetente egyszer el kellett viselnie, hogy a sok buzzancs eu libsi körbenyalja és azt is hányinger nélkül kellett tűrnie, hogy orsolya von der fájzer csókolgassa ami azért nagy önuralmat feltételez 😅 De hát van az a pénz...(kezeit széttáró)
Ahhoz kepest is meg Kiraly Julianak (ő mzp szakertoi brigadjanak penzugyi embere volt) is az volt a velemenye hogy a fideszkozeli cegek 30% ot tesznek ki a magyar gazdasagban,szoval a naggya az kulfoldi.Meselj meg baromsagokat.
Eloszoris te allitasz,keresgelj te neten,vagy barhol.
A zoknis meg egy ugyet nem vitt birosagra,senelyikre se,ib csak feltunesi viszketegsege van,amugy tudja hogy nem allna meg,ezert nem viszi birosagra,pedig a birak tuntetnek,nem kormanybaratok,nrm is nyernek sehol a fideszesek,szoval lenne hatszele az ibszeminatornak.
strabag esett akkorát hogy el se hinnéd, ezt első kézből tudom mert asszony unokatesója ott volt valami könyvelő
neki is el kellett jönni mert egész nagy mértékű leépítés volt
azóta boldog mert maszek lett, már embere is van azóta, meg annyi pénze mint még sosem, 2 évente kocsit cserél mert nem tud már mire költeni
szerintem azt már megtette az ellenzék amit ki tudtak csikarni keresgesd ami erről elérhető mind fent van a neten 😆 a többi meg 200 évre titkosítva 😆
hadházi is tárt már fel néhány száz visszás ügyletet lehet őt hülyézni de attól még a tényfeltárásai igazak 😅
ők kizárólag azért vannak itt és kapnak többnyire kisebb munkákat mert az únió miatt tulajdonképen kötelező, hogy más nemzet építője is részese legyen a tendernek(kezeit széttáró) Azért a zsíros falatok mind a szíj lacié. 750 mrd közbeszerzést nyert 3 év alatt az összes többi meg 150-et ez azért beszédes nem? 😂
Igazabol kurvara varom hogy nyerjen,mekkorat fog szopni a csatornatag ha nem tortenik semmi,csak a nevek valtoznak a cegekek elen.
Es bekussolva kell neznie hogy minden ugyanolyan.
Mer igazabol a magyar gazdasag annyira kitett es kicsi hogy halalmindegy ki van a hajo kormanyanal.
Mondjuk ha vitya ledumamalna trumpal hogy kilepunk az eu-bol,es lennenk az usa 51. állama kanada helyett azt nagyon csípném. 😆
azóta kellett volna kiborogstni mindent...
de
nem fog mert én fogadni mernék rá hogy még mindig a fidesz embere és azért van hogy a "másik" oldalt ellehetetlenítse, mivel aki utálja a narancsot 90% rá fog szavazni
Pont mint a romokban az ország,éhenhalnak az emberek,ördögszekerek futkosnak a kihalt multiparkolókban stb
.