A korlatozas ugy szol hogy vonulhatnak barmeddig,ha nem szadomazo cuccban egymas seggebol kiallo porazon rangatjak egymast a nyilt utcan mert apacanak oltozott 120 kilos dagadt allatok korbacsoljak oket a faszukkal.Mert arra senki nem kivancsi.
Normal tuntetes,relative konform oltozekben bejelentve barmi mehet.
nekem mindegy ki kormányoz, eddig is leszartam
de
nekem az fura hogy bárkit korlátozhatnak mindenféle indok nélkül
de ami ettől is furább hogy rajtam kívül ez senkit sem háborít fel
innen indult az egész
pár éve amikor szemeket lőttek ki akkor azért még egész nagy felháborodás volt, akkor még nem volt természetes hogy korlátozzák a jogainkat
elromlott a lökőcsigolya csapágyam
most már inkább fáj mint jó, aztán inkább felhagytam az egésszel
csak a peca éltet, jövő héten ki is cuccolok pár napra
ha rajtam múlna bármi akkor intéznék egy 4x4 kis méretű lakóbuszt faszán terepesítve
meg egy bojlis futárt aki hetente hozza a friss árut
aztán kb senki se látna mert heti 7 napot héderelnék különféle gazos csatornapartokon
remete lennék 😂
a keresztes lovagok is a magasztos célok miatt öltek jó sok embert....
che se különb szóval belefér az egyvelegbe 😉
főleg hogy a terézanya tudatrész fogja szorosan a tökeit.....
Ne nevettess 😂 😂 dickoba pont úgy vonaglott mint aki megtért 😂 😂 meg pont úgy fenyegetőzik mint aki .............. , meg pont utasítgat ............. , peti nem tért sehova csak a hatalom kell neki ,Ő aztán lenne peti király
Figyi,abbol a penzbol petya alatt se lesz neked a lakhelyeden ovodai gyerekjaték,szoval bebuktad,szokj hozza.
Amugy meg szolok,vannak kanapék,vannak sarokgarniturak,ezen belul labtartos fotellel rendelkezo es hagyomanyos hattamlasak,meg U sarkok.L kanapék nemigen,max a fogalmatlan reklamokban.
Pont mint gömbvas.Assenem.
Ha mondasz egy varosnevet tuti talalok valami multit,de igazabol a helyi maganzókat javaslom,mert az legalabb helyi es magyar termeket ad el,ami lengyel azt keruld,nem fontos keringeni,csak az idöd es a benzined fogy.
A fontos hogy kerdezz es probalj,ne csak kukakent vegnyargalj es kimenj.
És ez még csak pár ember:
https://hvg.hu/gazdasag/20250317_asz-jelentestervezet-matolcsy-mnb-alapitvany
Mert ugye a közpénz elveszíti közpénz jellegét mikor kiutalják alapítványokba! És ez szerinted rendben van! Gratula!
Amúgy éppen L kanapét keresek, gondoltam beugrom feléd, de annyira rám vagy izgulva b@szogatás és hülyézés ügyileg hogy inkább kihagyom, féltem a seggemet!
én abba bízok, hogy totya bekerül így 3 párt lesz bent. Azt totyáék majd eldöntik, hogy kivel szavaznak.(gondolkodós9 koalícióra ők nem fognak lépni senkivel csak oda szavaznak ahova köll, meg hát így majd lesznek saját kérések is 😅
Dehogynem...