Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamikor biztosan átmentem rajta. Gondolom nem erről szól a kérdés.
Vagy 8-10 éve nem voltam a főváronak nevezett szarkupacon. Maradnék is ennél ha tehetem.
Voltál?
Miben vagy biztos? Hogy én voltam a Margithídon?
ez biztos 😂 😂
Voltal kinn a margit hidon?
Kérdezem tőled: Kivolt aki a Katát jónak gondolta és bevezette? Milyért csinált ekkora baromságot? Azok akik most az anyuka szjaval szarnak bele a ventillátorba.
Akasztani való ez a polgári színben pozicionált despota banda.Ettől a kövér szarkupactól meg kellene válni míg nem csinál még nagyobb bajt nekünk.
😂 😂 😂
Erről eszembe jutott, apukák a 40 éves érettségi találkozón, megy a mesélés:
- a fiam egy nagy cég vezetője, olyan jól megy neki, hogy még a haverjának is vett egy autót...
- az enyém meg egy bankban dolgozik, már olyan szinten van, hogy könnyedén tudott venni egy lakást a barátjának, segítségként.
- hát bevallom, az enyém csak egy rossz kis buzi lett, de azért jól elvan, az egyik kliense autót vett neki, a másik egy lakást 🤣
tudom hogy van KAT csak én is elsősorban cégeknek futárkódok (95%-ba) és így ki lehet következtetni hogy a számlai is cég kéri nem magánszemély . Ezért szívás nem kicsi hanem nagyon ............. de ez van . A multi geci elbaszta én meg páran hasonló járulékos vesztes vagyunk ennek a manővernek .
Azt viszont nem értem hogy mi abba geciség hogy hogy ami 1000 Ft-ot ér 10.000 Ft-ért vesz meg ?
Régen úgy államosítottak hogy kidobtak hogy a lábad nem érte a földet szó szerint
PL: Rokonuk 14 kerület galvanizáló üzeme is ilyen egyszerűen váltott "gazdát" (állam) "kabát bent marat , vissza mehet érte ? nem ! " párbeszéd ......... meg még mesélt mást is de nem litániázok
sajnos nem, pedig milyen jó életem lenne.......
okos buzik mindig jól járnak, aztán én csak okos lettem buzi nem
amúgy a legjobb középiskolai cimborám megbuzult, szóval azért eléggé közel jártam hozzá 😂

az esztergomi utat használhatják már a motorosok?
nagyjából ez is olyan mint a felvonulás, van akit zavart és beszüntették
engem a kutyát szarató nénik zavartak pesten a legjobban, azokat miért nem szüntették be? azok lehet narancsos szavazók azért nem? mert a buzik tuti nem a köpcösre szavaznak
a balfasz bal oldal itt bedöntene mindent, ebben biztos vagyok
de abban is ha orbán király marad még 2-3 ciklust itt a ner-en kívül senkinek sem lesz jelentősebb vagyona
felénk egész üzemeket vesznek meg olyan árakon hogy elképzelni se tudod, van egy ismerős gyerek aki mondta hogy annyi pénzt ajánlottak neki hogy a cége tizedét se éri
de tudok olyan cégről amit megvettek a neresek, a régi tulajt ott hagyták ügyvezetőnek úgy hogy semmibennem korlátozzzák, amígy nyereség van addig nem basztatják
szóval a fidesz elsősorban azért baszakodik a globalistákkal hogy neki jó legyen, nem azért hoy neked legyen jó
mellé egy sor popuista dologgal elkábítja a népet, és másra keni a szart
pl 5 éve még egy cég megkapta az áramot 20 forintért, most meg 150+ az áram
mit tesz a cég? áthárítja a vevőre a plusz áram díjat, erre mit mond a vitya? veri a mellét hogy nálunk a legolcsóbb az áram, és gecik a termelők a kereskedők meg mindenki aki nagyobb pénzt kér a termékért

amúgy a kata még mindig megvan, pl a gyógymasszőröm katás, mindig küldi a számlákat hiába mondom neki hogy nem kell
a gyerek beszopott mert mivel cégeknek is számláz nem lehet katás, most kicsit szarabbul jár, mert örökké minden számlát gyűjtögetni kell neki hogy kevesebbet adózzon
én is beszoptam mert hegyekben áll a számlára vett kacat itthon tárolgathatom a padláson mert x évig nem lehet selejtezni
szóval amire ki lett találva kata még mindig működik
Én valahogy nem érzem amit írsz
Szidhatnám a Fideszt hogy elvette a KATát
De miért is tenném ? Fidesz találta ki - Fidesz vette el
Az a különbség hogy én felfogom hogy miért kellett elvenni ....................mert a nem arra találták ki hogy a multi gecik még nagyobb hasznot húzzanak rajta . Nem arra lett kitalálva hogy ne jelentsen be senkit a munkáltató , felelőseget ledobva maráról + még a számlákkal is zsonglőrködjenek . Ha nem arra hogy a kis egyszerű embernek legyen vázlakozása pl mint nekem . Ezáltal tudom hogy nem a Fideszt kell szidnom ,hanem a kibaszott multikat akik miatt kellet változtatni mondjuk ezen a dolgon . És ez csak egyetlen dolog ,még van száz ilyen harca a Fidesznek globalistákkal . Szóval több edény van itt amibe föl a béka és te is benne vagy az egyikbe csak akkor ezek szerint te nem tudsz róla 😉
De majd a peti edénye lesz legkirályabb ,mondjuk ha bugyog a víz akkor az nem biztos hogy dzsakuzzi lehet hogy csak feljebb veszik a lángot és forr . DE majd akkor jól megtudjuk azt eldöntjük hogy melyik 😂 😂
Nekem kezdel gyanús lenni... 🤔 buzi-e vagy? 🤣
Kődobálásban még a köpcös és a kokós dajcs is jeleskedett forradalmi hevületben. Prága.
Azért az is általános, hogy szemek kilövetéséről beszél a fideszhívő. Tudomást se véve arról,hogy összesen egy amúgy vállalhatatlan ( azóta elhunyt ) balhéhős véletlenül közel volt az oszlatókhoz. A rengeteg megsérült rendőr, a felgyújtott autók, a kibelezett TV székház nem szempont. Forradalom vagy mia faszom volt.
mindenhol szűrt információk voltak
ahol trottyos öregeket mutattak ott azt hitte a nép hogy csak azok voltak, ahol meg a kődobáló huligánokat mutogattak ott csak azok voltak
ezek a szűrt információk
de
csak volt pár kődobáló is......
szóval azért mégsem békemenet volt
persze ki tudja ki és miért dobálta a követ, mert egy jó ideje semmi sem az aminek látszik

és azért nem sok embert lőtek meg aki nem volt az utcán, cukrászdában boltban meg szállodában senkibe se engedtek gumi golyót
persze az uta embere se érdemelte meg, nem is ez volt a lényeg
hanem az hogy azon még felháborodott a nép
a mostani eseményeken meg senki

de látom hogy itt már mindenki béka a fazék vízben szóval kár bármit is mondani, főjjetek csak ahogy szeretnétek, és ne felejtsetek el tapsolni közben
ha elég sokáig éltek akkor meglesz a békaleves 😉
ja ja felvétel teli volt csőcseléke
Más felvételeken meg trottyos öregek meg egyszerű emberek voltak a gumibot végén
ez csak attól függ melyik adóra vagy netes portálra kapcsoltál
Azért ini sokat mond hogy 2006 csőcselékezed ,de a buzi vonaglást nem érted miért kell basztatni és nem kap jelzőt
Te neked nem hiszem hogy egy kilincs pörkölésér több évet ülő Budaházy miatt sírva ültél fel az ágyadba, és vérző szível posztoltad volna hogy eddig és ne tovább
Szóval hagyjuk már ezt a szar dumát : "Sajnos itt tart az emberek egymás ellen hergelése, addig míg nem érinti őket addig lesz@rjánk mi van a másikkal!"
a körülmények is teljesen másabbak
mert azért egy szállodai szobában tébláboló ember és a macskakövekkel dobálózó csőcselék között is van némi különbség....
Ember,egyszer bevittem 25 bananosladanyi papirt a navhoz,mert kertek,tudod mi lett?
Fel ev mulva szoltak hogy talaltak egy szekennyi cuccot,vigyem mar el,a cuccot mett utban van,ez kb 30 ev es egy orokles utani vegzalas.
Milyen kisvallalkozos elkenorzesril dumalsz? 🤣
amugy főokostojás mondta hogy jog nem egyelő az igazságossággal
szóval én annyira nem kapaszkodnék a jogba
korrupció se jogos se magyarországi szinten ,se EU szinten még is csinálják Hencidától-Boncidáig
Nekem nincs jogom el sikkasztani 1 kg kenyérárát se
engem büntetnek érte ,ők meg megoldják okosba ....................na ez a jog meg jogállam
de azért a zongorázni lehet a különbséget szemkilövés és hatósági beszélgetés közt
gondolom te is tudnál választani a két "vegzálás" között
azért azt az orbán kormány javára írnám hogy sokkal több a bevétel és emiatt tudnak sokkal többet lopni
szóval ha a lehetőségekhez nézzük az eltűnt pénzeket százalékos arányban akkor nem biztos hogy most lopnak többet
persze számszerűen most tűnik el a legtöbb, na de most már egy szaros minimálbér 200 ezer, 20 éve meg volt kb 30 ezer
Ezt nem egyedül te látod így!
Sajnos itt tart az emberek egymás ellen hergelése, addig míg nem érinti őket addig lesz@rjánk mi van a másikkal! De ugyanúgy a hozzászokás is változott: 500MrdFt, 2000MrdFt, és erre ennyi a válasz: hát mindenki lopott eddig is, meg ezután is fog! Tocsik Márta? Anno mekkora botrány volt?!? Pedig le volt az is papírozva, mégis hűtlen kezelés lett belőle. Most meg senkit nem zavar (közkívánatra) pl. a horkolásgátlók ügye, amivel kapcsolatban 3 év után ledarálták a papírokat, kakadu szerint! Mesélje el valaki hogy hány kisvállallozó dobhatja be ezt a NAV-nál, vagy bármelyik állami ellenőrző szervnél. "Ellenőrzés van? Ja bocs véletlenül ledaráltam a doksikat, de higgyék el minden rendben volt". Kb. készíthetnéd a vazelint... De mindez nem számít, a migriktől és a melegektől kell félni, míg ezektől megvédenek addig lehet egyre jobban korlátozni a jogokat, is! De legalább is erősen haladunk a kinához hasonló kreditrendszerű jó állampolgár, rossz állampolgár irányába...
ez a kürtös ember korlátozása a szállodában, nem a buzi parádé

a buzik nem érdekelnek, bár annak a tiltását se értem, itt egyszerűen szabályba kell foglalni a közerkölcs megsértésének a szintjét, már ha van ilyen(tuti van erre valami szakszó de lusta vagyok keresgélni)
lehet most buzibarátnak leszek megitélve de akkor sem értem ezt a nagy buzi ellenességet
a komcsi rendszer nagyon betett a gondolkodásunknak
amúgy ha a buzikat tiltják bármi miatt, akkor ugyanúgy tilthatják a motorosokat is (mint visegrádnál), aztán a végén azt vesszük észre hogy minden tiltva lesz...
és a végén oda jutunk mint észak kóreában hogy van 5 hajviselet és akinek más a haja mehet a börtönbe
és olyan rafinált okokat indokokat keresnek amit a birka nép bevesz és még helyesel is mellé
mint ahogy láttam itt is a trombitás embernél

és evvel még mindig nem azt mondom hogy a trombitás ember követendő példa, mert egy segghülye az az ember
csak azt hogy kurvára jogtalanul intézkedtek, ráadásul a média többsége teljesen másképp írt róla mint történt

ja és ez a bejelentés/engedélyeztetés is vicces ez is megérne egy misét...
szóval itt a többsége nép hülye, és nem fogja fel hogy szépen lassan minden jog csorbul
tisztára a vízben melegített béka esete