ti nem termeltek semmit, így nincs mit megvenni, ford furgont a kereskedésben is kap
baszki itt olyan veszteséges cégeket is megvettek ami már azon agyalt hogy csődöt jelent, volt ott pár szerelő ismerős mind elment már a felvásárlás előtt mert alig volt meló
azóta meg hasít a cég gondolom kedvezményes energiaárak vagy ilyesmi kedvezményekkel
Azért hihetetlen,hogy ezeknek a lörincéknek minden kell :) Engem is megvásárolhatnának, de a környéken egyik vállakozót se akarták még megvenni. Amugy meg felétek jobban is járnak a vállakozók igy, legalább nem siránkoznak hogy ingyen dolgoznak mert nem jönnek ki a pénzből :)
mintha 3x annyi lett volna..... ezt írtam
egy időben nagyon teli volt vele minden azóta gondolom eltüntették már ezeket a kellemetlen adatokat
csak ilyeneket találni https://444.hu/2020/09/23/dokumentumok-bizonyitjak-hogy-orban-apjanak-cegetol-vettek-a-koveket-az-ultradragan-epulo-m4-eshez
amúgy már várom mikor lesz nemzeti bútorbolt aztán mehetsz kapálni a földekre mert az imádott fideszed keményen beszopat 😂
tizenéve keringett egy árajánlat hogy a győző bácsié mennyi volt és a legkisebb összeg mennyi volt, teljesen elfelejtettem a pontos adatot de mintha 3x szorzó lett volna az győző bácsi ajánlata ami elfogadásra került mert a másik valami formai hibát vétett
de ez olyan régen volt hogy nem emlékszem, a pontos adatokra
narancsosok előtt jó sok strabag meló volt
asszony ott volt könyvelő
fidesz hatalomra került nem sokkal később utcáta is tették jó sok társával együtt
abban van igaza hogy inkább magyarországon kellene hagyni a pénzt, csak ugye nem úgy hogy mindent ugyancsak túláraznak és megy a neres zsebekbe
amúgy ebben zseniális a fidesz, csak túl éhesek lettek, kevesebb lopással és rongyrázással még sok évtizedig mehetett volna a pénzszivattyú
Légyszi nézzetek már utána, miben van igaza... Strabag aki miatt szarban a haza? Akkor mikor a Mészárossal konzorciumban dolgozik akkor nem? Mo-on az útépítéseknél a Mészáros csoport és alvállalatai 50% környékén építkeznek, ja persze ezt többnyire az orbánpapa bányáiból úgy hogy a papa jó kis árrést rak a kavicsaira...
A strabag meg 20% körül, ebből is osztozik sokszor a mészárossal... Miket beszél ez az ember, és "teljesen igaza van"?!?
Ez az ember ha kérdez, az sem igaz!
😲
teljesen igaza van
csak ugye a módszer nem mindegy, egy átlag embernek kurvára mindegy hogy az osztrák húzza le pénzzel vagy az itthoni ner, mert ugye nem állami vállalat lett a strabag helyett sem hanem orbán papa, a lőrincünk meg a többi nyerészkedik rajta
tehát lecseréltük a szart a fosra, annyi a különbség hogy van pár tucat ember aki ebből csúnya sokat keres
mert nem lett olcsóbb az útépítés, a minőség se lett jobb........
az csak keen zacsi, nincs ilyen bojli vagy 3 éve
összetúgták a port és nem forgalmazzák itthon
amúgy nem volt rossz golyó, szerintem többet hozott mint bármi más utána
azt jó régen eladták, én 92-ben jó sokat beládáztam, az összesről le kellett szedni a szíjat megnézni működik-e
de már nem emlékszem hova vitték ezeket
amúgy sokkal kisebb és könnyebb volt mint az ak, és ha erősen lecsaptad a válltámaszával a földre felhúzta magát
baszki itt olyan veszteséges cégeket is megvettek ami már azon agyalt hogy csődöt jelent, volt ott pár szerelő ismerős mind elment már a felvásárlás előtt mert alig volt meló
azóta meg hasít a cég gondolom kedvezményes energiaárak vagy ilyesmi kedvezményekkel
felénk azért sok mindent megvettek borosokat, műanyagosokat, gépgyártókat, és úgy gondolom töredékét se tudom a felvásárlásoknak
De nem jonnek.
egy időben nagyon teli volt vele minden azóta gondolom eltüntették már ezeket a kellemetlen adatokat
csak ilyeneket találni https://444.hu/2020/09/23/dokumentumok-bizonyitjak-hogy-orban-apjanak-cegetol-vettek-a-koveket-az-ultradragan-epulo-m4-eshez
amúgy már várom mikor lesz nemzeti bútorbolt aztán mehetsz kapálni a földekre mert az imádott fideszed keményen beszopat 😂
Régen volt,és kurvara nem emlékszem semmire.De tuti 3x-os.🤣
de ez olyan régen volt hogy nem emlékszem, a pontos adatokra
Gondolom tudod az összegeket.
asszony unokatesója volt könyvelő
asszony ott volt könyvelő
fidesz hatalomra került nem sokkal később utcáta is tették jó sok társával együtt
abban van igaza hogy inkább magyarországon kellene hagyni a pénzt, csak ugye nem úgy hogy mindent ugyancsak túláraznak és megy a neres zsebekbe
amúgy ebben zseniális a fidesz, csak túl éhesek lettek, kevesebb lopással és rongyrázással még sok évtizedig mehetett volna a pénzszivattyú
A strabag meg 20% körül, ebből is osztozik sokszor a mészárossal... Miket beszél ez az ember, és "teljesen igaza van"?!?
Ez az ember ha kérdez, az sem igaz!
😲
csak ugye a módszer nem mindegy, egy átlag embernek kurvára mindegy hogy az osztrák húzza le pénzzel vagy az itthoni ner, mert ugye nem állami vállalat lett a strabag helyett sem hanem orbán papa, a lőrincünk meg a többi nyerészkedik rajta
tehát lecseréltük a szart a fosra, annyi a különbség hogy van pár tucat ember aki ebből csúnya sokat keres
mert nem lett olcsóbb az útépítés, a minőség se lett jobb........
összetúgták a port és nem forgalmazzák itthon
amúgy nem volt rossz golyó, szerintem többet hozott mint bármi más utána
de már nem emlékszem hova vitték ezeket
amúgy sokkal kisebb és könnyebb volt mint az ak, és ha erősen lecsaptad a válltámaszával a földre felhúzta magát
Mehh...
mivel fontos számomra a rost meg a vitamin ilyeneket is eszegetek