Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki nem bírja ki motor nélkül, az menjen 😁
Hát pont erről van szó, nem költ semmi másra, csak halmoz... aztán így fog elpatkolni 😁 lehet hogy neked ez a szemlélet vonzó, engem inkább taszít.
Vagy kanária. Vagy malaga......opció van bőven
Hát,te négy évente veszel egy autót,ő meg évente egy lakást vagy kettőt.
Irány marokko.
Azt vágod, milyen hónap és hanyadika van? Mellesleg esik a hó is 😁
Ha lehet motorozzatok.
De.
Pipi nagyon aktiv,elolvasni nem fogom,de baszott sokat ir.🫣
Amúgy döglött már a topic, az üzenőfalon van hogy napokig sincs semmi.
Na,semmi sem változik,minden örök?🤣
Ne, már ennyiből is látom a milliós költségeidet havonta 🤣 kurva drága lehet felétek a tepsis pizza meg a mcdonald's 🤣 múltkor még azzal hencegtél, hogy nincs villanyszámlád 😁
A rönó? Használtan? Szerintem hatot se adtál érte 😁 nézd már meg egy új seal árát, mielőtt hülyeséget beszélsz.
Leltározzak fel neked? 🤣 Egyébként mire nem válaszoltam? Bár nem ez a hely a faszméregetés helye addig örülj míg a nejed kitart addig nincs gondod semmire 😅 Én nem ismerek olyat aki férfi létére így kihasználja a nejét. Amikor frenkizel mindig kinyílik egy kicsit a bicska a zsebemben. A ti közös kasszátok úgy közös, hogy közösen költitek. Férfi szemmel nekem ez teljesen természetelkenes. Szóval tudod mivel tudsz felbaxni és ezt ki is használod 😅 Most viszont társasozok a gyerekkel a napi programunk lezárásként, hogy hazaértünk.
Én nem vagyok már ilyen válogatós simán ráfordulnék 😅
hülye hozzá, hogy felfogja😆
Ahogy mondod csak annyért már nincs. Több mint duplája lett az ára,mondjuk most újépítésű lett. Minden hónapban van elkölthető pénzem(kezeit széttáró)
Kezdek rájönni, hogy te csak kamuzol. Teljesen fogalmatlan, abszurd állítások, a dumádban ellentmondások... a kérdéseimre meg nem válaszolsz sose normálisan
Nálam egy hét horvát is Misi. Csak a hajó bérlés üzemanyggal két kila és ez csak egy nap. Én nem vagyok világutazó mint te 2 szer voltunk horvátba még most megyünk másodszor szlovákba. A tátrát kivételesen várom 40+ éve nem voltam ott. A többi nem nagyon érdekel ami nem hetes berúgós Peca.😆 Ja még pecázni is megyek 4 napra. A decemberi pecák azért jók mert nem zavar össze a halbőség. Lehet az ivásra koncentrálni. Van saját hp-m irsai olivérből. 😇
Ezt az érti meg aki felelősségel tartozik a családjáért te ezt nem fogod érteni mert ez a szerep nállatok a nejedé 😆
Lakás idén egy lett. Drága dolog? Talán a nej autója 3 évesen csak kicsivel került kevesebbe mint a nejed befagyós záras új bidéje 😅
Szerintem több elmegy mint amit a nejed megkeres 😅
Pedig a Grand kanyon a ugranál egy fejest csak szebb halál mint a vonat kereke 😅
Külsőleg ja.......amúgy nem igazán és ugye öregszik és nem lassan.
Kár magyarázkodni, neked ez neki az a jó élet nekem meg más lenne.