Ne, már ennyiből is látom a milliós költségeidet havonta 🤣 kurva drága lehet felétek a tepsis pizza meg a mcdonald's 🤣 múltkor még azzal hencegtél, hogy nincs villanyszámlád 😁
Leltározzak fel neked? 🤣 Egyébként mire nem válaszoltam? Bár nem ez a hely a faszméregetés helye addig örülj míg a nejed kitart addig nincs gondod semmire 😅 Én nem ismerek olyat aki férfi létére így kihasználja a nejét. Amikor frenkizel mindig kinyílik egy kicsit a bicska a zsebemben. A ti közös kasszátok úgy közös, hogy közösen költitek. Férfi szemmel nekem ez teljesen természetelkenes. Szóval tudod mivel tudsz felbaxni és ezt ki is használod 😅 Most viszont társasozok a gyerekkel a napi programunk lezárásként, hogy hazaértünk.
Kezdek rájönni, hogy te csak kamuzol. Teljesen fogalmatlan, abszurd állítások, a dumádban ellentmondások... a kérdéseimre meg nem válaszolsz sose normálisan
Nálam egy hét horvát is Misi. Csak a hajó bérlés üzemanyggal két kila és ez csak egy nap. Én nem vagyok világutazó mint te 2 szer voltunk horvátba még most megyünk másodszor szlovákba. A tátrát kivételesen várom 40+ éve nem voltam ott. A többi nem nagyon érdekel ami nem hetes berúgós Peca.😆 Ja még pecázni is megyek 4 napra. A decemberi pecák azért jók mert nem zavar össze a halbőség. Lehet az ivásra koncentrálni. Van saját hp-m irsai olivérből. 😇