De tulajdonképpen sajnos igénytelen vagyok a motoromra, nem tartom olyan fontosnak... egy 5-6 millió forintos motort nem engedhetek meg magamnak, pontosabban nincs realitása.
Tudom, furcsa, de nekem erre nem kell rákeresnem 😁 de segítek értelmezni a kifejezést.
Ha valakinek az igénye nagyobb mint a lehetősége, az nagyra vágyó, és valószínűleg sok csalódás fogja érni életében. Viszont ha valakinek kisebb az igénye, mint a lehetősége, az bizony igénytelen. Nem, nem a csóró vagy a hajléktalan az igénytelen, mert annak nincs más lehetősége...pl. pipnek lenne, de ő önszántából jár joggingba, meg munkásszállóra a családdal...
Nem vagyok benne biztos hogy érted de én megpróbáltam
na
egy kicsit igényesebb lettem, elvitték az opelt
emiatt az autóink átlagéletkora jelentősen emelkedett 😁
augusztusban volt műszaki azóta ment a kocsi 160km távot
a terepjáróba belevertem ősszel 450km távot, az azért jobban van használva
Miért lenne egy kifogástalan A8 igénytelen?
Ez a baj, hogy sok kirakat ember egyébként. Többnek szeretne látszani mint valójában….
Hidd el tudnék venni 1-2-3 0 km-es autót! De nekem az enyém, nem az igenytelenséget sugaja. És tökéletesen megfelel.
A sznobok meg mérjék korban az igényességet!
Az számomra mind bohóc!!!
Főleg aki meg hitelt is vesz fel rá, csak páváskodjon! 🤣 🤣 🤣
Az igény és az igényesség több mindent takar. Egyfajta elvárás a tökéletesség és a minőség irányában, akár önmagával akár a környezetével szemben az embernek de vonatkozik ez a használati tárgyaira is. Eléggé lesarkitjátok ezt a kérdést, és próbáljátok önmagatok igazolni.
Ha valakinek az igénye nagyobb mint a lehetősége, az nagyra vágyó, és valószínűleg sok csalódás fogja érni életében. Viszont ha valakinek kisebb az igénye, mint a lehetősége, az bizony igénytelen. Nem, nem a csóró vagy a hajléktalan az igénytelen, mert annak nincs más lehetősége...pl. pipnek lenne, de ő önszántából jár joggingba, meg munkásszállóra a családdal...
Nem vagyok benne biztos hogy érted de én megpróbáltam
egy kicsit igényesebb lettem, elvitték az opelt
emiatt az autóink átlagéletkora jelentősen emelkedett 😁
augusztusban volt műszaki azóta ment a kocsi 160km távot
a terepjáróba belevertem ősszel 450km távot, az azért jobban van használva
Épp az, hogy én nem ezek alapján határozom meg.
De döntés el magáról mindenki, hogy igényes életet él vagy igénytelent!
Ez a baj, hogy sok kirakat ember egyébként. Többnek szeretne látszani mint valójában….
Hidd el tudnék venni 1-2-3 0 km-es autót! De nekem az enyém, nem az igenytelenséget sugaja. És tökéletesen megfelel.
A sznobok meg mérjék korban az igényességet!
Az számomra mind bohóc!!!
Főleg aki meg hitelt is vesz fel rá, csak páváskodjon! 🤣 🤣 🤣
Ebből is látszik tévuton vagytok.