Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit furcsa, hogy pont kawa70 ért velem egyet, mert ő sem kedvel 😃 de igazából nem lepett meg, belőle kinéztem.
Na abban mi a kivagyiság? Milyen autóval kell járni, hogy ne legyek igénytelen, kivagyi? 😂
De tulajdonképpen sajnos igénytelen vagyok a motoromra, nem tartom olyan fontosnak... egy 5-6 millió forintos motort nem engedhetek meg magamnak, pontosabban nincs realitása.
Miért, az nem akar többnek látszani, aki 20 éves levetett luxusautóval jár? én meg ezt tartom kivagyiságnak... ha már felhoztad ezt.
Látod, van egy öreg motorod, nekem egy öreg autóm, és meg igényteleneknek se vagyunk! 🤔 😉
10 jó évünk még bizonyára van, onnan kezdenek csökkenni az esélyek 😁
Csak mondom, mikor vettem, drágább volt mint a tesla y... de tudom, nyilván az is szar, mert nem fóccvágen 🤣
Semmi, azon kívül hogy 20 éves... ennél jobban ezt nem is részletezném, mert te is meg fogsz rám sértődni, pedig olyanból már vannak itt elegen 🤣
Tudom, furcsa, de nekem erre nem kell rákeresnem 😁 de segítek értelmezni a kifejezést.
Ha valakinek az igénye nagyobb mint a lehetősége, az nagyra vágyó, és valószínűleg sok csalódás fogja érni életében. Viszont ha valakinek kisebb az igénye, mint a lehetősége, az bizony igénytelen. Nem, nem a csóró vagy a hajléktalan az igénytelen, mert annak nincs más lehetősége...pl. pipnek lenne, de ő önszántából jár joggingba, meg munkásszállóra a családdal...
Nem vagyok benne biztos hogy érted de én megpróbáltam
na
egy kicsit igényesebb lettem, elvitték az opelt
emiatt az autóink átlagéletkora jelentősen emelkedett 😁
augusztusban volt műszaki azóta ment a kocsi 160km távot
a terepjáróba belevertem ősszel 450km távot, az azért jobban van használva
Te sem érted. Mindegy. 😀
Épp az, hogy én nem ezek alapján határozom meg.
De döntés el magáról mindenki, hogy igényes életet él vagy igénytelent!
Én azt értem hogy ti itt arra jutottatok, és mindegy hogy honnan hogy egy használati tárgy tipusa gyártója kora alapján határoztok az igényességről.
Te érted, hogy én mire gondolok? Bízom benne.
Te sem érted. Mindegy.
Miért lenne egy kifogástalan A8 igénytelen?
Ez a baj, hogy sok kirakat ember egyébként. Többnek szeretne látszani mint valójában….
Hidd el tudnék venni 1-2-3 0 km-es autót! De nekem az enyém, nem az igenytelenséget sugaja. És tökéletesen megfelel.
A sznobok meg mérjék korban az igényességet!
Az számomra mind bohóc!!!
Főleg aki meg hitelt is vesz fel rá, csak páváskodjon! 🤣 🤣 🤣
Pedig de, mert a bidé szerinted igénytelen az a8 meg nem
Én sem ezt írtam,szóval te léptél tévútra.
Egy órácska mire szállítható lettem ! 🤢
Azért egy tipusválasztáson én nem az igényesség hiányát gondolnám, hacsak nem valami szélsőséges megoldást választ.
Ebből is látszik tévuton vagytok.
Örökké nem , de még hüznám egy picit ! Ha már az orvosok így összeraktak !
Van, ha nem kizárólagos.
Nagyon jó meglátás, ezt én is igy gondolom és ez a problémám az utakon létező bontószökevényekkel. Nem a kora, hanem az állapota.
Az igény és az igényesség több mindent takar. Egyfajta elvárás a tökéletesség és a minőség irányában, akár önmagával akár a környezetével szemben az embernek de vonatkozik ez a használati tárgyaira is. Eléggé lesarkitjátok ezt a kérdést, és próbáljátok önmagatok igazolni.
Mamlasznál az a mérce,de mint írtam,valaki szemébe a mamlasz is igénytelen mert egy olcsó kínai autóval jár.
Az az A8 ezerszer többet ér mint egy új bidé.Az egyik legjobb autó a valaha gyártott autók között,még ennyi év tavlatából is.