Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igaz
de azért csak látod hogy minél idősebb egy kocsi a többsége annál ócskább is
kivétel mindig akad hiszen vannak remekül helyreállított és karbantartott 40-50éves kocsik is használatban
ha 2-3 évesen nem hozza a normát akkor vissza kell vinni garanciális javításra
a kor meg annyiból igénytelen hogy minél idősebb kocsival jársz annál putrisabb vagy, ezt meg lehet magyarázni sokféleképp de akkor is ez az igazság
és ne mond hogy nem, mert én is egy 30 éves lommal járok. ez is színtiszta 100% igénytelenség 😆
Különb mint némelyik fiatal autó 🤔
Nem hozza a gyári normákat?
Szerintem megközelíti.
De, egy autójára nem odafigyelő ember autója lehet, hogy már 2-3 évesen nem hozza a gyári normákat.
Egy autó kora akkor sem értem, milyen összefüggésben van az igényességgel, igenytelenséggel???
alapesetben az a baj az öreg vackokkal hogy senki sem tartja őket rendesen karban
még te sem mert biztos nem hozza azokat a normákat amivel a gyárból kijött
persze vannak fokozatok a karbantartás elhanyagolásában is....
Nem akarok nagyon belemenni nyelvtani dolgokba mert rögtön előveszik a rossz helyes írásom
De a MI-nek van még mit gyakorolnia gazdagon
Mert ha magyar simán azt mondja hogy igénytelen személyre (ezt hangsujozom) még egyszer személyre akkor az apoláros beszélünk ..... "rendről" beszélünk . Viszont ha kis szót elé rakunk akkor lehet érteni hogy meg tehetné de nem vágyik olyan dologra .
Szóval ha valaki azt írja hogy pipi igénytelen akkor az a kép ugrik be mosdatlan lábal járkál a szemét telepre hasonlító udvarán 😂 😂 😂
De ha valaki azt írja hogy kisigényű akkor nem a rózsadombi lakások és pezsgős repülő utak jutnak eszembe hanem e szerény kertes ház vagy panel egy Dácia parkolóba 😂
Tárgyakra is lehet használni ........................ pl lehet igénytelen egy motor = elhanyagolt .............. bár elismerem szöveg környezettől függően lehet úgy is érten hogy nem kell sok idő fordítani a karba tartásra még is működik akkor is használjuk a igénytelen .
De ha visszatérünk az embere akkor ha igénytelent használod én azt mondom 100ból 99nek akkor testi vagy környezeti elhagyatottság fog eszébe jutni . 😃
Mi baj van a 20 éves autóval? Ez a mércéd? Engem sem érdekel az autó, azért járok egy öreg, sérülésmentes , karcmentes A8-al. Az asszonynak vettünk inkább egy A5-öt, és inkább a motort fiatalítottuk.
Mi összefüggés van az igénytelenséggel?
Neked meg van meg a motoros? Vagy már vettél egy fiatalabb motort?
az astra ilyen tartásban van 2012 óta aztán még sosen fagyott be/meg a zár
bár az ajtót néha nem könnyű nyitni, de ha nem vagyok lusta akkor megfújom szilikonnal és akkor nem tapad úgy be
Mert mit gondolsz,örökké fogsz élni?
Tessék,segítek.Hátha a keresés sem megy már.
Legalább nem fagy be a záram.
Hát akkor tudatlan vagy,javaslom kicsit olvasgass,sosem késő elkezdeni.
Tűzoltóknál sofőr,a fényezés fusiban csinálja mert ingyen kapja a műhelyidőt.
Csak hogy pontosak legyünk. 🤔
De,nem.
"60évesen a halál kapujában "-ne qrjatok föl , én is 59 múltam októberben ! 🫣 Oda a Kawasaki szerelem ? 🤢
Ennél nagyon hülyeséget se olvastam még tőled.. milyen pozitív oldalra lehet egy igénytelenségnek?
Csak egy igénytelen nem talál kivetnivalót az igénytelenségben... ja, bocs, most kapcsolok, hogy egy autó fényezőt győzködök, aki 20 éves autóval jár, de aranyat gyűjt 🤣
Itt most nem az a lényeg hogy szerintem igénytelen vagy sem,nem én élem az ő életét.És egyébként az igénytelenségnek van negatív és pozitív jelentése,a pipinél abszolút a pozitív oldal jelenik meg,amiben semmi kivetnivaló nincsen.Na meg aztán kinek a szemében igénytelen?A tiedében,az kit érdekel?Képzeld,valaki szerint te is igénytelen vagy mert olcsó órád van és olcsó kínai autóban ülsz.
Igen, lakáson kívül semmire sincs szüksége... pont ezt írtam legelőször 🤣
Nem, nem itt kezdődött.. ott kezdődött, hogy a gyerekek jövőjéről beszéltünk, meg a tanulás fontosságáról, erre pipi elkezdte felszopni a nyolc általánost végzett bűnöző milliárdos haverját... erre írtam, hogy ő hiába lenne milliárdos, akkor is ugyanígy élne mint most, igénytelenül....
Mondjuk ha szerinted nem él pipi igénytelenül, akkor veled is van probléma 🤣
Pedig legalább annyira érdekelhetne hogy képbe kerülj ha már véleményezed a dolgot.
Nem érdekel ki kezdte.
Senki nem mondta hogy te mire költsél,te kezdted el a pipit fikázni hogy mire költ és mire nem,aztán valójában sokkal többet költ arra amire akar mint te.Én megértem hogy te 60évesen a halál kapujában már csak ennek élsz hogy elszórod ami van,de látod,te magad is azt írod hogy minek vegyél lakást mikor semmi szükséged rá,akkor a pipi miért vegyen bármit amire nincs szüksége?
Na ezt pont a mamlasz kezdte a pipi basztatásával hogy hogy él.
Mert pipi és blődi azon keresztül mér.
Fel se fogják hogy lehet másnak más preferenciája.
Lakás,arany kell és kész.
Látom, te sem sokban különbözöl tőle, de téged megértelek, még el kell indítanod három purdét... de ez a nyomi azon már túl van, ő az a típus, aki a vagyonra rejszol.
Én miért vegyek lakást? Pont semmi szükségem rá.
Én nem hiszek abban hogy minden pénzt ingatlanba kéne tenni,főleg a mai világban,de ő ebben hisz ez teszi boldoggá.És akárhogy nézzük ő évente elkölt legalább egy lakás árát a boldogságára,te meg kb a tizedét.Téged a gourmet étterembe való pózerkodás tesz boldoggá őt meg egy új lakás.Lehet hogy mire ő is 60lesz addigra majd elkezdi szórni a lóvét,viszont addigra neki sokkal több lesz amit elszórhat
Jelenleg autozom,bar a hét első két napja motorral ment le.