Hoppá, így jár, aki figyelmetlen és az estét fórum helyett egy hölgynél tölti... :-) Majdnem lemaradtam a nagyvezír köszöntéséről. Boldog szülinapot Blue, üdv a nagykorúak közt! :-D
Na jó éjt, holnap megint korán kell kelni...
Tervezek nálunk (szigeccen'miklós) is egy grillezést majd valamikor, amikor nem lesz ilyen elfoglalt a banda, és akkor aztán megadjuk neked a lehetőséget, hogy "jólmegaszond" a híres társaságnak! már, ha tiszteletedet teszed... dátumilag még semmi fix, majd vmikor nyár végén, amikor még jó idők vannak. (lehet kezdeni edzeni a szókincset, és az artikulációt egy "Helló"-val... )
gonoszak vagytok pedig semmit nem mondtam amivel kiérdemeltem volna...
Nyuf
Az a lénapos buli mikor lesz? Miért van az a sanda gyanúm, hogy lemaradtam róla Mondjuk jövő héten már otthon leszek, de következő hétvégén meg megyünk szlovéniába pár sráccal.
Egy kandikamerát kéne elhelyezni,hogy vegye az eseményeket ,bízok benne,hogy nem kerül sor romeltakarításra .
Mikor lesz az avató ?,mert hát azt is kéne.
Beszélhetsz neki! Én már elmondtam ugyan ezt, de ezek szerint hiába. Mindenesetre a teteje egész szép szecessziós stílusú. Vagy magyarul: mint az ökörhugyozás!
Blue!
Ettől függetlenül naggggyon bódog szülinapot neked!
Először is csatlakoznék az előttem szólokhoz BOLDOG SZÜLINAPOT !
Medencédhez csak annyit,hogy ha a beton alap magasságáig fogod megtlölteni nem lesz gond de ha teljesen megtöltöd vizzel (nem legyen igazam) ki fogja nyomni az oldalát.
Az indoklás nagyon egyszerű :mivel csak téglafal (12cm) a sarkok nincsenek megerősitve vasalással és nincs beton koszorú (gondolom lesz).Egy ilyen medencét zsaluköből (is, és másból is)szoktak készíteni amit minden sorban vasalással erősítenek meg és ki van öntve betonnal a viznyomás miatt.
Ha ugyanez a föld alatt van akkor nincs gond csak jól kell szigetelni,mert ügye a föld ellent tart az oldalaknak.De gondolom mivel ez egy már meglévő valami volt ezt csak tovább építed.
Nem akarok okos lenni (távoláljon tőlem) de ezzel még valamit csinálni kell.
Gondolt csak el, amikor benne a víz és 4-5 emberke el kezd pancsikolni és élszáll az oldala.
De azért le a kalappal
BViktor, Nyuszancs, Erikosz és előre bárkinek:-)))
KÖsz.........
No igen....ismét elszállt egy év.............
más:-)
A MEDENCE funkciónál:-)))))
Igaz még csak a belső és a külső vakolás egy része van meg, de az éjszaka leesett 40cm vízet királyul tartotta:)))))
sak úgy tudtam ma is dolgozni, hogy előttre ki kellett szivattyúzni:-))))))
Pedig a víztartó festék még meg sincs rendelve:-))))
2 nap után itt tartok.....
Ma van a 3. , de ma nem csináltam képet csak sok munkát......
ez olyan lesz mint a "dizsusz"
Na jó éjt, holnap megint korán kell kelni...
Blue!
Boldog szülinapot!
Teddy: Baján mikor lesz parti?
De augusztus-szeptember környékén kinézünk egy hétvégét egy bajai sátorozásra... és akkor lészen lé!
(Mondom én, hogy jót tett neki az "idegen" levegő...
Nyuf
Az a lénapos buli mikor lesz? Miért van az a sanda gyanúm, hogy lemaradtam róla
Blue bódogat...
Mikor lesz az avató ?,mert hát azt is kéne.
Mi is nagyon sok Boldog Szülinapott kivánunk.
Magdi és Fecó
Amugy azt hittem a kutya lakhelye marad a medencében(1.kép alapján)
Remélem, működni fog!
Akarok egy úszógumis, és karúszós képet rólad, természetesen búvárszemüveggel, és pipával!
(Ha kész lesz!
Te leszel a "nyomáspróba", de esetleg Dawntez pocaktesóval beszállunk tesztelni.
A Zistenéltessen sokáig Főni!
Blue!
Ettől függetlenül naggggyon bódog szülinapot neked!
Először is csatlakoznék az előttem szólokhoz BOLDOG SZÜLINAPOT !
Medencédhez csak annyit,hogy ha a beton alap magasságáig fogod megtlölteni nem lesz gond de ha teljesen megtöltöd vizzel (nem legyen igazam) ki fogja nyomni az oldalát.
Az indoklás nagyon egyszerű :mivel csak téglafal (12cm) a sarkok nincsenek megerősitve vasalással és nincs beton koszorú (gondolom lesz).Egy ilyen medencét zsaluköből (is, és másból is)szoktak készíteni amit minden sorban vasalással erősítenek meg és ki van öntve betonnal a viznyomás miatt.
Ha ugyanez a föld alatt van akkor nincs gond csak jól kell szigetelni,mert ügye a föld ellent tart az oldalaknak.De gondolom mivel ez egy már meglévő valami volt ezt csak tovább építed.
Nem akarok okos lenni (távoláljon tőlem) de ezzel még valamit csinálni kell.
Gondolt csak el, amikor benne a víz és 4-5 emberke el kezd pancsikolni és élszáll az oldala.
De azért le a kalappal
Sok Hapy !
Isten éltessen!
KÖsz.........
No igen....ismét elszállt egy év.............
más:-)
A MEDENCE funkciónál:-)))))
Igaz még csak a belső és a külső vakolás egy része van meg, de az éjszaka leesett 40cm vízet királyul tartotta:)))))
sak úgy tudtam ma is dolgozni, hogy előttre ki kellett szivattyúzni:-))))))
Pedig a víztartó festék még meg sincs rendelve:-))))
2 nap után itt tartok.....
Ma van a 3. , de ma nem csináltam képet csak sok munkát......
Ennyiből jön ki egy sima szervíz