Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bigmen

Ne legyen igazad:-)))))

Mellesleg az egész valami 70cm magas.......ergo 0,7m
No már most egy 10m magas folyadékoszlop alján van 1bar nyomás..............1m-nél ez 0,1bar........70cm-nél 0,07bar
Ez a nyomás nem nyomás - és mivel az alján van, ott pedig tömény beton..............
A téglák ugye eleve kötésben vannak, plusz van rajtuk kivül-belül 2-3cm-er Beton vakolat....plusz 1-2cm fagyálló-flexibilis cseperagasztó is.........

Szóval ha ez szétmegy egy kis pancsikolásba akkor devil helyet szólításom: DEBIL lesz, ördögömre mondom:-)
Happy BRUMMMM-BRUMMMM day-t medvetestvírem.
Hogy a füjed csumizam édes bahátom:-)
"A gumis szétkapja a kereket, és kiveszi a gumiból a tömítőanyagot".......... És vagy hangosan, vagy magában elküld a jó édes anyukádba.................mivel az a szar tapad mindenen......a gumin, a felnin....

Szeva!

Mint rutinos GS500 megatúrázó az alábbiakat javaslom!

1., a szerszámkészlett nem árt.....
2., defispray helyet javaslom a sokkal kisebb kiszerelésü Deffektjavító készletett....
Igaz nem 1000-1500 ft - hanem 4-5000, de mig a sprayvel max 40-50-el eludsz menni egy gumisig, addig a javitókittel TAPASZTALAT, hogy 140-150-el több ezer km-ert!
egy példa: link
De akár a vaterán is található néha
Itt egy videó is éles bevetés közben
http://akmt.extra.hu/mutet.wmv

3., ajánlatos a blokkban lévő olajból vinni egy flakonnal, mert ha kifogsz egy keményebb szakaszt, akkor ugye azért szinted még legyen

4., tartalék gyertyák - biztos ami biztos alapon

Nekem soha nem kellett egyik sem - kivéve az olajat, de jobb hazaérni egyben - mint egyben de kifosztva a trélerek által
Hi!
Nekem még nem kellett használnom. Nálam egy 400 ml-es van, de szerintem a 200 ml is elég. (Ha 2x200 van nálad, akkor az elsőbe is jut. )
Pontosan el kell olvasni a flakonon lévő utasítást!

Általában: A flakont fejjel lefelé a tömlő segítségével rögzíteni kell a szelephez. Ezután befújni a cuccot. Motor gumiba nem hiszem, hogy kell a teljes töltet. Szóval, befújod, majd elcsomagolsz, és azonnal elkezdesz a mocival lassan gurulni, hogy egyenletesen eloszoljon a gumiban a mutyi. Ez alatt tömíti a defektet, és "megnő", mint a PUR hab, ezáltal lesz "kemény" a gumi. Fontos! A használat után irány az első gumis és maximum 50 km/h-val. A gumis szétkapja a kereket, és kiveszi a gumiból a tömítőanyagot, majd megfoltozza a gumacsot. Mindezek után max. 120-szal lehet menni a kerékkel biztonságosan.

Ennyit tudok a témáról.

FLAKONT OLVASNI!
Hali.

A nyáron tervezek egy nagyobb kiruccanást a GS-emmel. Gondoltam jobb felkészülni a váratlanra és asszem majd viszek magammal defektspray-t. Na most ebből több féle űrméret is van 200, 400, 500ml GS-hez mekkorát? Továbbá hogyan is működik ez pontosan és mennyit bír ki utána vele a gumim? Vannak tapasztalatok e téren?
Köszönöm Ideseim a köszöntéseket!

Kis viszonzás a kedvességetekért:
Boldog névnapot Teddy tesvír!
Este megiszom valamit az egészségedre! Tedd (y) Te is azt!
mondtam, hogy egyre csajosabb vagy... boldog névnapot
Mackótestvér!

Az alkohol Istene költözzön beléd a mai napon!

Hápi!
Egy pszihoizé kérdés: molesztált valaki kiskorodban, vagy vertek? Gyanús vagy nekem, túl sokat jár az agyad egy bizonyos téma körül.
Mi is Boldog névnapot kívánunk Teddynek!
Boldog Szülinapot Blue-nak is!
Köszönöm Gabi!
Jó reggelt, koránkelők!
Neved napja alkalmából minden jót Teddy!
Aztán igyekezni, nem láthatatlanná válni...
Nem inkább ezzel!
vazze hápi! ilyennel kezdeni a napot...
Nincs az a szesz...
nézőpont kérdése....
Tessék neked egy szépség!
Mennyit kéne innod, hogy elkapd?
Korán?
4-kor volt korán, most már délelött van!
Kösz Kacsesz!

Akkor én válaszolok "ismeretlen szerző tollából":

"Mindehol jó, de legjobb részegen!"
ááá, nem felejthetős nap ez. (húúú, de korán van ).

Kacsinka megmondta a tutit...

Szép napot mindenkinek!
Teddynek!
Nevesincsnapra!
A nap bölcselete:

" A józanság átmeneti állapot két részegség között"
W. Churchill
Jó reggelt Bébinyusz!

Majdnem magam is elfelejtettem, hogy ma Cintia napja van...
Köszönöm a köszöntést!
Teddy-Koma!

"Változik az élet, mint egy gondolat,
nincs állandó benne csak egy pillanat.
Változzon hát életed minden perc alatt,
légy először boldog, aztán boldogabb!"

Boldog névnapot!