Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mindenki lelépett, akkor megyek bebujok a rongyok közé én is.

Reggel meló
Helyesss!

No, jóccakát Népecskék!
Mentem elvermelni az vacokba!
Hidd el, letesztelem. Megküldöm Lillafüredre. Ott kiderül minden.
Akarom, hogy "teszteld"... Egy hónapon belül nagy valószínűséggel az enyémpacek is új patkót kap hátulra. Ilyet.
Most egy kis ácsi van, mert dolgozok végig a héten, meg ugy elkopott a hátso gumim, hogy már nem merek vele menni, mert ha elkap a rendőr a helyszinen lelőne.
De megvan a héten az új. Continental Avenue.
A hétfői pacizáshoz szóló receptet...
Megkaptam a választ. A vasárnap dógoz az nemjóaz.
Irigykedj is 486 km a mai termés
Jól van na! Csak irigykedtem!
Lett volna még kanyar, de tudni kell mértéket tertani. Mi lesz legközelebb, ha most mind felfalom őket

De azért még átugrottam Dzsokihoz Egerbe a hegyen át. Ott sincs sok egyenes.
Erik

Ma szabadnapos voltam, de vasárnap dolgoztam, és most vasárnap is fogok., de azért jó hétfőn is motorozni

Teddy

Milyen receptet ?
Kacsinka!
Én magam nem értek az levendulához, de ez egészen érthető cikk róla:

LEVENDULA KACSAKERTJÉBE

Megejthetnénk egy gurulást ennek okán. Pannonhalmán az apátságban a szerzetesek az egyik legnagyobb "levendulások" kis hazánkban. Ott szerintem kiképeznek szívesen... és "Isten nevében" még magot is lehetne szerványolni, hogy "sokasodjatok az Úrban".
Rajta leszek a projekten... a látogatóközpont vezetője viszonylag ismerős...
Népek!

Szégyen szemre hamarabb betelt az egy év, mint a 6000 km. Pénteken viszem "12.000"-es szervizre a pacit, és még 11.000 sincs benne. Vazzz... motoroni kéne, nem dolgozni. Viktor! Kérem a receptet... plííííííz!
Hanem mi?
Én nem értek hozzá!
Nyuszkány!
Ilyen volt az autósiskolában az "A1"-es tanulómotor. Ha "Z" mellé szánod, akkor ajánlhatom. Ott sok mindent kibírt, jól néz ki, és nem görgőkön gurul, hanem van rendes kereke.

A "nagy" Liberty
Na de Dawn:-))))))))

A melegedést bízzuk csak az időjárásra:-)))

Cupp
"Na ezt most minek vegyem?"

NE annak, amire sok ember most gondolna!

Bocsánat h beleszóltam! főhajtós smiley! Köszi a szervezést! és Gartulálok! (majdnemCUPP smiley )

téma lezárva! én vok a b...sz! Sorry
nem is:-))))

A gond, hogy mint írtam már nem a progival van gebasz, hanem a MűHÓDal.....az már nem sima szoftveres gebasz....
Csak türelem!
Bár gondolom már unod!
Azért Én a helyedben nem hagynám magam!
Maci!

ez van:-)
Egyre többen és többen vagyunk akik szeretnek beszállni ilyen "vállalkozásokba".......így értelemszerű hogy több és több jön össze.

Tavaly behavazott sok embernek - ami idén várhatóan nem igy lesz.

Az tuti:

ÉN KÖSZÖNÖM MINDEN HELPEZŐNEK!
És ez így helyes!

ÁMEN
?
Na ezt most minek vegyem?

Dawn!
Épp ezért nem nyilvános az összeg.......mert senkinek nem akarok kellemetlenséget okozni azért hogy Ő csak ennyit-annyit tudod bedobni..........
Elhiheted.....Én se dobtam be olyan összeget amit szeretnék......... Sőt!
Van aki el fog (remélem) jönni szerintem és nem tudott bedobni....

Azzal is számolni kell (nekem legalábbis), hogy azért oda le is kell menni......meg hazajönni........és specc nekem az is már egy 5 számjegyű összeg lesz.

Van pár ember aki megabrutál összeget dobot be (számomra legalábbis).....Ő így érezte.........ez az Ő dolga.
Gondoltam elsőre hogy nekik ezt külön megköszönöm - de épp ezért letettem róla, hiszen sem negatív, sem pozítiv diszkriminációt nem akarok!

Ez nem rólunk szól! HANEM A GYEREKEKRŐL!

Amugy azért nem olyan közeli az a 6 számjegy:-) De már közelebb van, mint egy 5 szemjegyü átlag:-)
Nem élünk a legjobban, de nagyon ügyesek voltunk ezek szerint.
HELP-elni jóóóó dolog!
"nem sok kell a 6 számjegyig:-))))"

ájáj
kezd lelkiismeretfurdalásom lenni. DE

KÖSZÖNÖM annak aki nem annyit tud utalni mint én!

és: Köszi Főni!

A lényeg: a HELP!
Jutt eszembe......

Aki jönne még, vagy csak támogatná az AKMT 2008-as HELPjét, az az emberke 10.-éig tudja leróni nálam a támogatását.....

Vagyis június 10.-éig kérnék mindenkit, hogy a pénzt dobja el nekem személyesen, vagy átutalva...

Részletek a
http://forum.sg.hu/listazas.ph...

Halkan megjegyzem......nem sok kell a 6 számjegyig:-))))

A help akkor június 22-én vasárnap lesz! Igy tervezzen mindenki!
Jah hogy 1200-es kéne.... :) ok!