Teddy! Hogy is volt az a csavarcserélgetős dolog? Nem szedtem még ki őket, majd csak holnap fogom, de valószínűleg én is veszek 1 szálat és abból fogok vágni. Nem emléxel véletlen a csavk hosszára?
Sziasztok!
Nem sokára megyek Görögországba a GS-el, és szeretném tudni, mik a tapasztalatok, hogy bírja a nagy meleget? Esetleg van valakinek olajhőmérője, mert kíváncsi lennék mik az adatok!
Előre is köszi mindenkinek! :)
esSO
Holnap akkor mi a rákot csinálsz?
Mert ha nem döglök meg az éjjel akkor lehet hogy vevő is leszek egy fóliás hősre:-) (direkte nem húst írok:-)
Ne vegyél rá mérget, ez csak olyan 50%....vagy igen, vagy nem
jelenleg még van 1,5 fal vakolásra várva..........de Én biza most 3 napig a közelébe nem megyek.......
(meló volt- melóba megyek......holnap program......vasárnap meló, meg PC szervíz) szóval a következő kézbőrgyilkos nap a hétfő.....
Ezután drukkolhatok, hogy süssön a nap mintazállat hogy kiszáradjon............
Megyen fel rá a csemperagasz..........annak is van egy száradási ideje......
Ezután mehet a medencefesték, aminek a gyári lerása alapján van 10 nap száradási ideje
Erre már van több megoldás is.....
Izofix......simán macihengerrel felhordva 2 rétegben.....
Vagy
Cimsec 2k folyékony fólia.....ezt felkenni, és erre mehet rá a Cimsec ragasztó, és csempe.......de ugye csempézen a hóhér................annyira azért nem vagyok profi kőmíves.......hiszen vegyész vagyok.......
Szóval sacc-kb Én is remélem, hogy még ebben a hónapban...................
A pénz most nem tétel, hiszen megvan hozzá minden - kivéve a festék..............ellenben időben hiányos vagyok.....
na szóval a karbi pucolás ( sorry a késésért ) :
- ülést leszedtem
- akku kiszéve
- tartály lecsavarozva, elzárva, csövek leszedve
- levegőfilter kiszéve
- bovdenok a karbibol kiakasztva, csövek lehúzva
- karbi szorítógyűrűk kiengedve
- karbi leszedve
- ugymond sapka, vagy mi a szösz, lecsavarozva, membránok kiszéve, úszóház szétszedve
- alapos tisztítás
- majd összeszerelés ugyanígy, csak visszafelé, bár a csöveknél kicsit bizonytalanul, de végülis siker!
- amit viszont kifelejtettem, a tartályt megnyitni... Nem indul, de nem indul, már kezdtem feladni, mikor eszembejutott a csap, újbol szétszedni, csapot megnyitni, összeszerelni, majd inditani. Nincs benzin, irány a benzinkút, 5L, irány haza, tankolás, majd ismét gyújtás, elsőre semmi, másodszorra felbömbölt a drágaság, majd ki az utcára, és egy rövid próba út.
- siker, garázsba leparkolás, majd másnap mosás
Azt a döglött 2lábút hozd el holnap Blueval, oszt jó megesszük!
Elmentem ma Rónához. Vittem Erik kölcsön "vasait". A hölgynek két mondata volt: "Ilyen van, cserélem. Áfás számla?"
Így esett h 1480 birodalmi kreditért van 2 "új" h fékbetétem.
Sok boldog névnapot MACI!
Főzni/sütni kéne vmit a hétvégén. A csatolt képen az alapanyag!
Teddy! Hogy is volt az a csavarcserélgetős dolog? Nem szedtem még ki őket, majd csak holnap fogom, de valószínűleg én is veszek 1 szálat és abból fogok vágni. Nem emléxel véletlen a csavk hosszára?
Merre mentek görögbe?
Nem sokára megyek Görögországba a GS-el, és szeretném tudni, mik a tapasztalatok, hogy bírja a nagy meleget? Esetleg van valakinek olajhőmérője, mert kíváncsi lennék mik az adatok!
Előre is köszi mindenkinek! :)
esSO
Holnap akkor mi a rákot csinálsz?
Mert ha nem döglök meg az éjjel akkor lehet hogy vevő is leszek egy fóliás hősre:-) (direkte nem húst írok:-)
Ne vegyél rá mérget, ez csak olyan 50%....vagy igen, vagy nem
A macihenger tényleg csodákra képes, de csak nő kezében (...ban, ...ban)
Na akkor má legyen egísz!
Ez Lemaradt:
"Kérlek-kérlek, a macihengerrel bánj óvatosan!"
És akkor még a Maci is élvezni fogja...
Oszt jónapot
jelenleg még van 1,5 fal vakolásra várva..........de Én biza most 3 napig a közelébe nem megyek.......
(meló volt- melóba megyek......holnap program......vasárnap meló, meg PC szervíz) szóval a következő kézbőrgyilkos nap a hétfő.....
Ezután drukkolhatok, hogy süssön a nap mintazállat hogy kiszáradjon............
Megyen fel rá a csemperagasz..........annak is van egy száradási ideje......
Ezután mehet a medencefesték, aminek a gyári lerása alapján van 10 nap száradási ideje
Erre már van több megoldás is.....
Izofix......simán macihengerrel felhordva 2 rétegben.....
Vagy
Cimsec 2k folyékony fólia.....ezt felkenni, és erre mehet rá a Cimsec ragasztó, és csempe.......de ugye csempézen a hóhér................annyira azért nem vagyok profi kőmíves.......hiszen vegyész vagyok.......
Szóval sacc-kb Én is remélem, hogy még ebben a hónapban...................
A pénz most nem tétel, hiszen megvan hozzá minden - kivéve a festék..............ellenben időben hiányos vagyok.....
- ülést leszedtem
- akku kiszéve
- tartály lecsavarozva, elzárva, csövek leszedve
- levegőfilter kiszéve
- bovdenok a karbibol kiakasztva, csövek lehúzva
- karbi szorítógyűrűk kiengedve
- karbi leszedve
- ugymond sapka, vagy mi a szösz, lecsavarozva, membránok kiszéve, úszóház szétszedve
- alapos tisztítás
- majd összeszerelés ugyanígy, csak visszafelé, bár a csöveknél kicsit bizonytalanul, de végülis siker!
- amit viszont kifelejtettem, a tartályt megnyitni... Nem indul, de nem indul, már kezdtem feladni, mikor eszembejutott a csap, újbol szétszedni, csapot megnyitni, összeszerelni, majd inditani. Nincs benzin, irány a benzinkút, 5L, irány haza, tankolás, majd ismét gyújtás, elsőre semmi, másodszorra felbömbölt a drágaság, majd ki az utcára, és egy rövid próba út.
- siker, garázsba leparkolás, majd másnap mosás
Naggyábol ennyi
Nekem egy falkon kilyukadt az ülés alatt. Tiszta zsuva lett a paci jobb oldala... még a mai napig is találok rajta "anyagot"...
Majd a kész művet kell láttni...........miközben benne áztatom a nagy lompost, és elszivom Hápi kacsa által prezentált utolsó szivaromat:-)