ÁÁÁÁ-ÁÁÁÁÁ!
Családi vacsi készült. Csak fel-fel kukkantok ide is. Mindjárt eszike lesz, aztán már nem jövök...
Holnap lészen korcsmába menet, hiszen a kedvenc rokonom Róbert... oszt, hurrááááá!
Ok amit mondasz de mekkora edényben van az 10 m magas folyadék?
Mellesleg itt nem arról a nyomásról beszélünk hanem a vízoszlop súlyából adodó nyomásról (lehet,hogy nemjól mondtam).
Egyébként mekkora az űrtartalma a medencének?
Van egy igaz mondás is ami így hangzik...minden anyag olyan erős mit annak a leggyengébb pontja.
Én azért a helyedben a tetejét körbebetonoznám (beton koszorú) vasalással ez már nem olyan sok plussz költséget jelentene és mégis egy kicsit nagyobb a biztonságérzet. Ne baszd el ha már csinálod.
Tudod ahogy Esso tesvír szokta mondani..hiába beszílek én neked.
Nincs annak a kacsának (úúúúúúúristen egy Kacsa! ) semmi baja. Sütve minden baja elszáll, ami volt... nekem is lejár néha a szavatosságom, mégis jól vagyok.
Bemásolom a 42073-as hozzászólásom.
Lusta voltam leírni újra, és sokkal több időbe telt megkeresni, de íme:
"2 db csavart kell cserélned a következőképpen:
Az elsőt kiveszed. Ez gyárilag 10x255 mm-es csavar. Ennek a helyére csináltatsz egy 10x280-ast. Az elsőt beteszed az alsó-középső helyére, majd a felső-hátsót legyártatod 10x190-esre. Én rozsdamentes 10-es menetes szárat vettem hozzá (anyagában rozsdamentes). 1300 Ft métere. Ébből kell neked a fele. Az anyák pedig 10-es önbiztosítós anyák, és rozsdamentes alátétek hozzá. Így beéri a bukócsövet és az alátéteket is... és marad biztonságnak még 8-10 mm menet mindkét oldalon, ha az önbizti anya mégis úgy gondolná, hogy meglazul."
Mindenkinek jó hétvégét , sok sört,bort és sült kacsát .
Jó éjszakát mindenkinek !
Aki még itt marad annak jó fórumozást !
GESUNDHEIT !
Családi vacsi készült. Csak fel-fel kukkantok ide is.
Holnap lészen korcsmába menet, hiszen a kedvenc rokonom Róbert... oszt, hurrááááá!
Kis palack bor lett megpukkantva.
Köszönöm!
Boldg névnapod helyett
BOLDOG NÉVNAPOT !
Sorry.
Boldog névnapod !
Erre a sok jó kívánságra tessék ám inni egyet !
Lehet,hogy benzintartály lesz az könnyebb mint a víz, csak még nem tudjuk.
Ha megyünk Battonyára a HELP-re és nem jössz velünk, akkor összekötjük a bajuszt!
Brummmm!
Holnap meg neked lészen neved napja... akkor majd megkapod!
Ok amit mondasz de mekkora edényben van az 10 m magas folyadék?
Mellesleg itt nem arról a nyomásról beszélünk hanem a vízoszlop súlyából adodó nyomásról (lehet,hogy nemjól mondtam).
Egyébként mekkora az űrtartalma a medencének?
Van egy igaz mondás is ami így hangzik...minden anyag olyan erős mit annak a leggyengébb pontja.
Én azért a helyedben a tetejét körbebetonoznám (beton koszorú) vasalással ez már nem olyan sok plussz költséget jelentene és mégis egy kicsit nagyobb a biztonságérzet. Ne baszd el ha már csinálod.
Tudod ahogy Esso tesvír szokta mondani..hiába beszílek én neked.
Nem emlékszem, h én jósoltam-e, de sztem inkább Erik lehetett, mert ő már volt ott, van tapasztalata.
Köszönöm a mailt és a bizalmat.
Lusta voltam leírni újra, és sokkal több időbe telt megkeresni, de íme:
"2 db csavart kell cserélned a következőképpen:
Az elsőt kiveszed. Ez gyárilag 10x255 mm-es csavar. Ennek a helyére csináltatsz egy 10x280-ast. Az elsőt beteszed az alsó-középső helyére, majd a felső-hátsót legyártatod 10x190-esre. Én rozsdamentes 10-es menetes szárat vettem hozzá (anyagában rozsdamentes). 1300 Ft métere. Ébből kell neked a fele. Az anyák pedig 10-es önbiztosítós anyák, és rozsdamentes alátétek hozzá. Így beéri a bukócsövet és az alátéteket is... és marad biztonságnak még 8-10 mm menet mindkét oldalon, ha az önbizti anya mégis úgy gondolná, hogy meglazul."
Pacikó! Sikerült felpakolni a csövet?
Szal holnap mindenki Bgyarmatra megy? Főni mikor vagy a 2A Shell kúton?
Megy már a veszekedés a pakolás miatt?
Inkább vigyetek 2-2 esőruhát, most néztem az időjárást.