Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tali vmikor?

Tibkin: most volt érkezésem megnézni a vidit, nagyon ügyes vagy, klassz lett! (a pillarezgetős részt kihagyhattad volan... )
Felhívtam pár szerelőt lánccsere ügyileg 8-10e ft.ot mondtak a cserére. Viszont azt is mondták, hogy RK helyett inkább a DID láncot javasolják. Gondoltam megpróbálkozom egyedül cserélni de azt írta nekem a nagyvas, hogy az összes DID lánc nittelő szemes. Ahhoz meg speckó szerszám kell, ugye.

Következő túraszervezésnél résen leszek, és akkor nem kell irigykedve és nyálcsorgatva olvasnom a beszámolókat...
Sziassztok!
Hűű, elalusztam vasárnap, bőven 10 urán tértem magamhoz . Kicsit durva volt szombaton a 30 fokban a hastánc est főpróbával délutántól iccakába menően . De jól sikerült;) .
És most megint olvasok visszafele...
esetleg vki Plitvicére? P-SZ-V, Pécsről indulnánk....800 km, sátor-motor felállás...
nem jár erre vki egy kis eperrel?
"Tej, kenyér, Herz szalámi..."
És ha Természet anyánk úgy gondolja, hogy este esik az eső, akkor mi van? Kihalnak a növények, mint a dinoszauruszok?
Bocsi, én is ettem a Teddy féle karottából. Nem mertem répát írni, mert az magaslabda!
Nagyából igen! Most épp teraszt szépítünk. De k*rva igényesek vagyunk mink...

Most mennikék dolgozni. majd jövök.
belaktátok már a kéglit teljesen?
amÚgymegszÉpjÓreggeltmindenkinek!
A vicc az, hogy ezt a hsz-t épp az Államkincstárból olvasom!

Jó reggelt!

Macc és Blue, köszi a tippeket. Tegnap a DNA-val szemezgettem, ki kéne próbálni, hogy milyen, hogy megy stb. Vonzó, hogy 120 kg. De még keresem az igazán sportos robogót...

Szép napot!
szivesen . Magdi :)
Köszönöm, már megyek is!
Sziasztok és bocs az off-ért :)
hápika ilyet szeretnél ? Bármelyik piacon vagy nagyobb üzletláncba kapsz ahol van kertészeti rész is.
Ha napos helyre ülteted akkor ilyen szép nagy lesz. 1.kép. ha félárnyékosra akkor meg ilyen kicsi lesz mert ott lasabban nő. 2.sz.kép. Gondozás téren én azt a tanácsott kaptam hogy nem szabad este locsolni mert befüledhet az alja és az a növény pusztulását okozhatja jobban kedveli a hajnali locsolást.
Magdi voltam :) vagyok :)
0.5 dl? Tehát, ~325 ccm?

(A tréfarépát elettem a Nyúl elől ma reggel...)
Háááá' ilyen is, meg olyan is!
Még az enyémbe sem kellett tölteni... de eljöhet még az az idő...
Milyen xar motorjaitok vannak nektek?
Érdekes módon, mikor én együtt motoroztam Blueval tavaly szlovéniában, az enyémbe nem kellett, csak itthon kb 0,5 dl.

Pedig de!
Fel kell szabályozni Ősárkányságát... minden a kalibráción múlik!
Aztán majd nem is akar már lassan menni...
Na ezt mond a sárkánynak:-))))

Szerinte az autópálya nem azért van, hogy "lendületesen" menj:-))))) Az csak egy lehetőség:-))))
Azt elmagyaráztam neki, hogy még mindig csak félúton lennénk:-)))))
A lendületesen 7000 fölött, az autópálya tempó. Így gondoltam Medveésszel.
Nem nem:-)

nekem is simán zabálta a 20w50-et.....de csak nyáron, és csak olyankor mikor autópálya szakasz volt benne......
Szóval ez nem függ össze az olaj számával.
Az tuti!
Nyáron nem árt otthon tarcsiba tartni pár decit......Túrára meg eleve vinni magaddal egy litert....
Hali!
Csatlakozom Blue-hoz.
Ha jó "lendületesen" közlekedsz vele, sokat forog 7000 fölött a moci, akkor valóban csipegeti az olajat. Bár, ha a 20W-50-ből is ennyit csippent, akkor hamarosan utána lehet nézni valaminek. Ilyenkor nyáron én is belerakatom a 3 litert, és akkor nem fogy belőle annyi, hogy baj lehessen.
Ha pedig "tatásan" mész vele, és mégis csipeget, akkor érdemes utánajárni. Elsősorban az olajtér tömítettsége, és a szelepszár-szimmerring, amit megnéznék.

És még egy dolog. Ha szervizben rakattad bele az olajat, és azóta nem ellenőrizted, akkor lehet, hogy sohasem volt benne az a fél liter.
Meleg van és téped nekijjjjjje

ez most komoly!

Ha téped neki, vagy sokat mész azonos ngyobb (5-6-7-8000) fordulaton akkor eszi.........
Nekem is igy volt CSAK NYÁRON, vagyis 25-30 fok környékémn vagy felette........
500km tavaly (Őrség - Lucija) 4dl.......oda is....és vissza is.........közben meg mikor normálisan használtam egy decit se evett
Sziasztok!
Jó, hogy van ez a fórum Biztos felmerült már a kérdés, de lusta vagyok végigolvasni mindent
Szóval Gs500f 2005-ös mocim van, és eszi az olajat?! 15200-al vettem, 17000nél cseréltem olajat meg szűrőt! Castrol Gp 20W-50 van benne, Bódis sportdob van a gépen. Most 20800-nál kb fél liter olajat kellett rátölteni?!
Mi lehet? Kérek ötleteket!
Köszönöm, előre is!