Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha AIRIS T920 akor támadj rá, mert mindenhol olyan 39-42 közt mozog

IGen nekem is ez van, vagyis mindennel tudok segíteni
ciccah!

Írtam mélt, mert nem van msn!
Még megyünk holnap egy kört, mert ma már úgysem lehet semmit intézni. akkor köszöngetsd...
Akkor legyen a Conti!
Döntöttem.
Kösz Nyusz, és kösz BakNyusz!
nagggggyon jó!

Teddy: Conti tuti megoldható 1 nap alatt, a Pirelli (?) meg nem veszi fel a telcsit. hnap kiderül!
Ugye megfogalmazódott benned a gondolat, hogy meghívod a csapatot egy ilyen mulatságba?
Én IGEN-t mondok.
Akkor a "kazángyárba" kell menni lemezért.
Vagy a tankgyárba, vagy Blue Oszibácsijához.
Nem kerti grill az, csak messziről. :)
Nem hiszem, hogy a MD42-hez sokkal nagyobb tartólemez kellene. Persze lehet, mert még nem mértem le. De szerintem nem. Laposvasat kapok, azzal nincs gond. Csak azok az oldalsó nagy lapok 20X20 -as(?), na olyan kéne.
Persze lehet, hogy igazad van és könnyebben megoldható a zártszelvényből.

Srácok!

Nem akarok elkeseríteni senkit, de a karosszériások nem dolgoznak 5mm vastag kazánlemezzel. Lehet, hogy elhajtanál a picsába, ha a kocsidnak a sárvédőívét azzal foltoznám be!
Igen, nagyvonalakban így nézett ki a dolog.
Legalább nem szakad be!
Bocs, Oldpiet!
Koko!
Mivel lehet pótolni azt a szivacsos szövetes könnyen széthullós cuccot? Engem is érdekelne! sima "rongy"? vagy valami extra anyag? Van nekem is egy régi bukóm, aminek az csak a baja, és kívülről még egész jó. ( nem szabadott volna hideg, és nyirkos helyen tárolni...)
http://www.motoclub.hu/
A kezdőoldalon: "Tanulságos video"
Jópofa!
Naná , schufnituning
Nem bonyolitottam a dolgot.
Kaptál belevaló szivacsot, vagy sufnituning? Louis oldalon most néztem, de semmi sincs se Commanderhez, se Leviorhoz
LÁTOM!
Jól látod, a viz alatt grilleznek, azért nem látod
Értem, de én az összes régi szivacsot kiszedtem és ujat raktam bele és a szövetet ósszevartam.
Az enyim eredetileg duplaplexis volt, csak már kopotas ,ugy hogy most szimpla, dá más szempontbol is nagyon jó minőségü (volt).
jól látom, h a kerti grill az dunai-grill lett?
Látod, én is rányomtam a gyermek fejére, de minden este hajmosás,mert annyira hullik!
Én itt leszek! Gyere!
Nekem 1982-es Uvex Bossom van, de robogon még mindig használom
Mondjuk szivacsot cseréltem benne
Nem is értelek, hogy lehet egy motoros fórumba motorozással kapcsolatos dolgot beírni?