Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét

Az ajtokhoz én is láncssprayt használok, de mindenhez jó és nem büdös mint a wd40
Ja, igen, a lánc 520, 110 szemes. Az első kerék talán 16-os, de tényleg nem bizti.
Vazze, Tibkin!
Írogass már többször, teljesen megvidámodok!
Na, hipp-hopp sikerült összerakni. Kicsit keményebben záródik, mint eddig, most nem lötyög a zárszerkezet, nincs is szívem lecsapni, így lecsukáskor is húzom a nyitógombot, így tuti. Aztán majd elválik a gyakorlatban. Amúgy eddig WD40-et kapott, finoman is járt tőle, de egy hétig szagoltam... Tudom, ha még tanulnék, akár hintaló is lehetnék ilyen IQ-val...
Na jó, mostmár én is megyek aludni... persze előtte megpróbálom levenni a sisakot... hoppá... ajjajjj... na jó, ez csak vicc volt, sikerült kinyitni!

Jó éjt!
Basszus, én eddig Windex-szel fújtam, mert azt hittem, ez jó mindenre...
A nagyvas honlapján nézd meg, én már nem emlékszem pontosan a fogaskerekekre.
gYEREKEK!
a MEGOLDÁS: láncspré!
Én mindenhova azt használok, ajtózsanértól kezdve.....
Most már kicsivel is jó, mert kismackó ilyenkor az álmos Teddy!
Bocs, nem teddy, hanem Teddy!
Óóó, teddy költ helyettem is...

Amúgy a tapasztalatok rímek nélkül: a mechanikában kenőanyag szinte semmi, a kosz belemegy, megragad, tulaj erőlteti, meg ugye a normális használat is erőhatásokkal jár. És 4 db pici csavar tartja az egészet, kis műanyagba csavarva. Ma hazafelé úgy raktam össze a fejemen, hogy haza tudjak jönni, most szétszedtem és egy csavar már el is veszett. A javítás: zsírtalanítás, melegragasztóval rögzítés, mechanika zsírzása, összerakás, teszt. Ja, és ezetúl kb. 2-3 havonta szétszedni és kipucolni, újrakenni. Ja, EsSO, ezt most te remélem nem olvastad el, Neked a rímes verziót szabad majd csak!
Üdv!
520/110-es lánc kell a GS-re?
Ja meg mekkora lánckerekek?
THX
Ez Tibkin nyomába sem ér... de ma este term(el)ékeny az agyam. Ha ez bennem marad, nem tudok majd aludni.

Jóccakát Népek!
Egyszer volt, hol nem volt...
...volt egyszer egy mérnök a sapkagyárban, aki az élete munkáját végezte el, amikor kitalálta a buksi zárját... sokat gondolkodott, hogy miként lehetne műanyagból egy tartós, de mégsem örök életű szerkezetet gyártani. Hosszú évek alatt kitörpölte, számolta a "masinát". Majd egymillió dolláros költségvetés elköltése után piacra került a nagy találmány.
És a mérnök munka nélkül maradt, mert valaki a Nagyfaluból rájött a "kurvaságra" és egy örök életű cumót csinált a zárból egy "ziherájsztű" segítségével, 20 fillér kölségen. Holott ez tilos! "Annak biza el köll romolni!"-mondta a mérnök exfőnije...

Továbbisvan, mondjammég?

Gyerekek! Ez típushiba lehet? Többek panaszkodtak, ha jól emlékezik az eszem...
OK, úgy lesz! Nem ígérem ma este, mert már kábul a fejem , de holnap remélem szerzek majd vidám (és tanulságos) perceket!
Feltétlenül! De olyan stílusban, mint anno a kesztyűt. Az nagyon tetszett!
Sziasztok!

Na én is kimaradtam picit... Utólag boldog névnapokat kívánok Norbiknak és Robiknak!

EsSO, képzeld, most nem a motorponyvám vagy a kesztyűm javítgatom, hanem a bukóm! Felnyitható HJC, és belül a zár kezdett szétesni. Hát elég gyenge konstrukció, műanyag minden, törik szét... de most erős lesz, épp barkácskodom. Leírjam majd mese formájában? Készülnek képek is!
Főni!
Szerintem ez már kész van!
Némá, ki van itt!
Üdv Mindenkinek!

Nyussz, azt a szobrot ölelgethette, azt szabad vót neki
Nekem nem gond, mert Én is valami 36-ért vettem postával együtt......

és ugye a technikai vivmányok ilyenek......
A fényképezőm 35000 volt.....most meg 14ért dobálják utánad..........
Köszi, hogy segítenél, de nem azért írtam. Nekem nem kell, mert vagy mögötted megyek, akkor minek, vagy ha egyedül, akkor meg azért. Csak hátha kell valakinek, meg kicsit szívom a véred, hogy egy tízessel olcsóbb.
Maci!

Hozd a gádzsikat, meg a piát

A medence (részben), szék, asztal már megvan:-))))
szivatttttttyú édes bahátom:-))))

Szerinted 3 napig mivel emeltem ki a vízet? Mivel szépen eset errefelé......
ha nem szivatttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyúzok, akkor már féig lenne a medence:-)

Amugy ma NAGYON jól haladtam:-))))))
És a tűzépen egy iszonyat bomba nő szolgált ki...............mivel elfogyot a habarcs...........és utána meg észrevettem, hogy biza az anyám által prezentált csempe csomagban nem 40 nem 30 hanem csak 20db van...............szóval mehetem 1 doboz csempéért........
A vízmérték szerint vízszintes......bár azért az egyik oldalt vissza kellett bontani, mert csak elmászot:-))))

Mivel ugyse lesz tele, így azért annyira nem nagy gond ha az egyik felén 8cm üres, a másikon meg 12:-)

Mek Mek