Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt!

tibkin: jöhetnek az aranyköpések! méééééééég!
Szia Blue !

Megint kötekedek de nézd el nekem.

A vasalás már majdnem jó de még kicsit hiányos,a betonkoszorú meg legalább legyen 15 cm vastag és miért nincs bezsaluzva ?

Ez inkább fogaskoszorúra hasonlít ( ez csak vicc ).
Például láncsprayt nem fújok elektromos csatlakozóra, WD40-et pedig nem spriccelek ablaküvegre.
Ha van láncspray, akkor minek WD-40? ergo egyel kevesebb...
reggelt!
A Toscanai csapat jól van, és meleg van! (30 °C) Én bezzeg 8-có eláztam...
De tegnap vettem csimmát, úgyhogy bizti nem fogok elázni az idén, mert szerintem nem lesz eső...
Ja, még mindig érdekelne, hogy milyen anyaggal lehet pótolni a bukó belsejét? (Természetesen valami olyanra gondoltam, ami hasonlít a gyárihoz... )
Szépnapot mindenkinek!
Nálam a WD40, a láncspray és az ablaktisztító a "mindenes".

Tibkin! Már kettőnek csináltál jót... Én is kinevettem a csipát a szememből!

Jó reggelt Népek!
Jó reggelt!

Ehhez mit szólsz? Szigorú, de igazságtalan!
Visszaolvastam vagy 2 oldalt, sikerült kellemes hangulatba kerülnöm így hajnalok hajnalán.

Mi lehet a toszkániai különítménnyel?
Vastaghús... na erről meg az jut eszembe, hogy másik kollégám meg mindig azzal ugrat, hogy egy lakatlan szigeten a benszülöttek remek csontlevest főznének belőlem...

Na, tényleg elhúzok szundikálni, mindjárt itt a holnap! Jó éjt!
Na, majd eccer egy tábortüzes bulin melléd ülök, és kötelező lesz mesélned ilyeneket!

Most viszont -stílusosan- eltolom a biciklit. Vagyis megnézem a szemhéjam hátulról.
Jóccakát!

ui: azért még írhatsz, majd reggel nevetek. Legalább jól kezdődik majd a nap!
Igen, ezt a kifejezést is használta, persze általában nem rám! Rengeteg ilyen aranyköpése van, pl. most, amikor csináltam a bukót, és belül ragasztottam, hát nem volt egy látvány. A melegragasztó amúgy is hasonlít egy bizonyos fajta zsepitöltelékre, így automatikusan eszembe jutott egy gyakori mondása: "Nem szép, de van benne valami visszataszító!"
BEHU:::::ZOK! Látlak magam előtt, mint vastaghús
akkor rám mit mondana (jollakott napközis?)
Persze ennek az a története, hogy anno versenybiciklivel tekeregtem, Vele is párszor túráztunk, és ennek megfelelően testre simuló biciklismezben voltunk... hát nem volt nagy légellenállásom!
Nah, vajon miért?
Amúgy volt kollégám mondta mindig rám, hogy "Hámozott versenygiliszta".
Na annyira azért nem vagyok vékony... De ott a pont, így kell e lecsapni egy magas lasztit!
vagy lötyögne rajta
Tibkin amilyen vastag, lehet rá is menne.
Huzd a derekadra
Végülis csak kenőanyag, miért ne lenne jó a hétköznapi életben is.

Na nem majd fogok venni ajtó zsirzósprayt
Na jó, akkor még ma utoljára írok egy kis vasárnapi sztorit: gazdaságos áruház, nagybevásárlás... akciós kis papírpolcok, turizom picit: nini, neoprene könyökmelegítő haccázér, úgyis a múltkor a bőrkabiban éreztem, hogy picit fázik a könyököm, ne legyek már ízületes, veszek egyet. Na itthon vigyorogva nyitom a kis csomagot... és igen: csak 1 db van benne! Vazzeeeeee, tényleg nehogy párban áruljátok már! Most mehetek majd vissza egy másikért! Szerinted addig most a bal vagy a jobb oldalon használjam?
A múltkor az ajtózár betétje amit mozgat a zárban, akadt. Lusta voltam szétszedni, kivettem a betétet, és onnan befújtam. Azóta 1 ujjal forgatom a kulcsot a zárban.
Első kerék: 16 fogas
Hátsó: 39 fogas