Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!
Való igaz esSO! Igazad volt (megint) Erik jósolt!

És két kép, hogy hogyan kell bánni a kacsákkal , mármint hogy ízletes legyen (hehe)

hamár nem ehetünk holmi "talján" kajákat . Remélem jobb idejük van mint nekünk! Pesten "csak" borult, reggel óta nem esett, de bármikor elkezdheti.

Hétfőn mehetek az Olajshopba! Megint korrektek voltak!
Én már tudom, hogy hogyan jött ki ez a szám.

4*3*0.7=4.2m3, tehát a matek szerint minden oké, DE a Főni hozzászámolt 1 darab Ördögöt + 1 db Dawntezt + 1 darab Teddyt + 1 darab sárga gumikacsát. Ezeket levonva, és hozzáadva a "vizesnyolcas" köbgyökét, az szerény számításaim szerint pontosan 1,92 m3.

Így helyes!
Jó napot!

Csak beköszöntem, mert végre net elé jutottam.
Ezen a hétvégén sem lesz nagy motorozás, ha jól látom.

Nem mintha annyira ráérnék.
Álmos voltál,vagy gyenge voltál matekból hogy ez az eredmény jött ki.
Nekem ugyanekkora medencém van csak gyári (ovális) és abba 4.2m3 víz fér :4*3*0.7=4.2m3

Aludd ki magad !
Sajnos, igazad van! Itt is csak 17 fok van, és esik. Ráadásul egybefüggő szürke az ég. Az esőnek örülök, mert minden ki van száradva, de várhatott volna már 1 napot! Nincs szerencsénk, mint kurvának a jámbor élethez!
Ezt hogy számoltad ki? Nekem 4,2 köbméter jön ki!
Nabammeg! Ez rossz hír! Remélem, az öcséd azért megúszta!

A fogyasztás egy érdekes dolog. Ha nem cibálja az ember a fülét, nem megy 5ezres fordulat fölé, akkor simán 4 alatt tartható. A tankolás viszont még érdekesebb. Én 350 körül tekergettem át tartalékra, ekkor tudtam tankolni 15 litert. Tehát még volt benne vastagon egy százas. De van, akinek már 200-nál tarcsi van. Ilyenkor még van 12 lityi körül benne. Nem tudom, hogy van a csap megoldva, de nincs 2 egyforma GS. Ergo nem sokat jelent, hogy mikor kell áttekerni.
esSO

Hazafelé majdnem megfordultam......oszt mire hazajöttem ismét megnyugodtam............

Nagyon szar idő van odakün......ahoz képest hogy elméletileg nyár van - fáztam kicsit hazafelé
Amugy ha beleveszem hogy ebből még lejön Archimédes alapján kb 2-300L akkor az már jó majdnem:-)))))))

Jóvan na:-)))) Te voltál dupla éjszakás?
Na ezért mondtam le a 7.-ei Helpet.............gondolj bele......90 gyereket csak 10-nek látnék:-)))))

Gondolom már uton vagytok - de utólag is.............Jó utat
14 nap 17 óra és 17 perc még.
Tehát két hét múlva.

Az AKMT fórumon részletesebben olvashatsz róla.
Erikosz Nagymester és a Toscanába igyekvő különítmény!

Nagyon jó utat kívánok nekek, és penge lazulást!
Érdekes Blue, nekem erre a méretre 4.2 m3 víz jött ki, feszített víztükörrel.
Persze, ha csak félig lesz, akkor neked van igazad!
persze-persze.............

amugy 3mx2m és kb 70cm magas......ergo max 1,92m3 víz megy bele......

Ha anyám 800L-es aquariuma sima FBS-sel volt összragasztva - és nem hullot szét akkor nehogymáááááá 20cm vastag tégla-beton-flexis fagyálós ragasztós fal kiszakadjon:-))))

De hogy lásd! Van nekem is inteligencia hányadoskám:-)
Megfogadom a tanácsod, és mivel a perem nekem sem tetszik így, lesz ráhúzva egy adag beton...és azt biza bevasalom...............
Na épp ezért nem megyek............pedig itt van nálam minden.................

No meg azért, mert egész éjjel a farok rossz végén álltam.......mert sajnos vannak emberek akik a munkát nem hogy könnyitik maguknak - HOGY LOGIKUS LEGYEN - hanem inkább plusz munkát csinálnak - és ezzel egyidőben csináltatnak..........

Qurvára melegszik hogy üzemet váltok, mert a STENlyyyyyyy nagyon televan

No esSO....szóval pihenges........nem megyek.....vagyis iszonyat kicsi az esél yrá hogy egyszercsak megjelenek.
Jelenleg egy ágy kell, meg némi flamó
Ya és persze lehet.
Én 4L el járkálok(a GSel). A multkor 352nél kellett áttekernem a bengacsapot.
Mikor lesz a HELP? Ha jó az időpont ott leszek
Bocsi, egy kérdés kedves fórumozók, akinek GS_500 uk van. Sokmindenkitől hallom hogy simán 400km felett elmentek, illetve fogyasztás 3.5 körül ki lehet hozni. Nekem a legtöbb amit sikerült elmennem az 320km vlt, de ennél csak kevesebbet... ez létezhet?
esSO: Sajna nem tudtam volna menni veletek, mivel öcsém totálkárra zúzta a drágám... Annyira fáj, vigyáztam rá, karcmentes volt és mindig tiszta... 3700km és csatt, na tanultam belőle, még családtagnak se adom kölcsön ezekután, egy körre se.
Ja, és figyeljetek oda, mikor Cascot köttök, mert 300ezer forintos kár felett 30% önrész dukál_ pfff.... Amúgy 700ezres a kár. Igazából nemakartam új motort venni ,csakhát szinte egyárba volt a használtakkal...
Ebben az esetben akkor már megint igazam van! Hallod, dawntez?
Én voltam!
Neeeeeeeeem fog esni!
Köszönöm Teddy!

Természetesen SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
Helló mindenkinek.

Egy ismerősöm tobzódik az anyagiakban. Van vagy legalább alig 500.000.- pénze. Keres 1 db jóóó állapotú tanuló mocit. Lány az illető. GS 500 szóba gyühet. tehát aki tud ilysmit,,,,,,irány GSR topic. Ott megtaláltok