Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne egyé' 6 után!

(nekem is most készül a vacsim... )

Update marhapöri galuskával. Aztán irány a rokonommal az este... valamit faragunk a szombat esti malőrön.
még 2:0
Jó étvágyat!
Tudod!
Mondj egy árat, amire a válaszom: "Mit engedsz a feléből?"
Egyik (a háttámlás) érdekelne!
Írj egy olyan árat ami a fele annak amire elsőre gondoltál, és aminek a feléért is átadnád. Najó érte megyek. De ha ilyen áron adod, akkor lehet h mindkettő érdekel!
Üdv!
Tudomásom szerint neki nem kell új betét, viszont a két vasat visszavinné a kaucióért. Ha nem így van, a jövő héten kijavít!
Sőt!

az elsőnél még a jobb és a bal se ugyan olyan:-)
Üdv a kluba:-)))))

nekem 150L tárhely 13.000-ből

118L meg 35-ből

Na? Én is jól csináltam?
Tomika

Én a Szandrám bukóját sima egyszerű fekete termoval egészitettem ki, mivel a belső részében szétszáradt a ragasztó vagy mifene és állandóan tiszta por, meg szösz volt a gyerek....
Kivágtam a közepét, kiporszivóztam....és simán egy kört belevartam

Ha jösz a Helpre akkor majd megnézed......

Olyan anyag, mint a plüss.......
Lassan már nem utállak titeket, hanem gyüüüülööööööööööölek:-))))))))))))))))))))))

15cm kell?
vastagságban?
Akkor jó, mert 16cm vastag a fal:-)))))))

Ha magaságban kérdezed? akkor olyan 10cm lett........5-öt majd kennek a csempére:-)
Sziasztok Eladó túradobozok! Mindkettő rendelkezik: szerelőtalppal,két kulcsal,nagy méret 52x40x27
Kivéve a Hyongsung-ot, vagy mifenét!
Miért nem adod vissza Eriknek felujitva a betétet, hiszen neki is csak ugy fog kelleni, max igy megsporolt egy utat.
Köszi!
de első tartalék betétem nekem is van, Eriknek pedig egy pár hátsóval lógok. És mostmár tudom (köszi esSO ), hogy az első és hátsó NAGYON nem ugyanolyan!
Én hnap cserélek elől betétet, ha kell a cucc odaadom.
GsTeddy
Koko
esSO
dawntez
....

de így már csak negyed köbméter jut

más:
Nem kopott el vkinek a h fékbetétje?
Ugyanis csak kívülről néztem rá, majd elkértem 1 pár vasat Eriktől, amit becseréltem a Rónánál. Ma viszont mikor szétszedtem, megláttam h még a fele megvan mindkét oldalon.
Így: üres vasért+1480 Ft-ért átadok bárkinek 1pár új hátsó betétet. Eriknek előbb-utóbb vissza kéne adnom a vasakat. Ha kell vkinek ki is cserélem, ha erre jár (Zugló), vagy ha találkozunk vhol (pl. Help, ERW stb.) amíg a tulajnak ráér a vas.

Holnapután lesz egy éve h megvettem a mocit! ezalatt 8700km!
Csináljunk másolós listát?
Söré' ott vagyok! Hukk
Építünk neked műhelyt! Mekk-mekk... ha ott az anyag, szóóóóójá, és egy tömörköbméter sörért felhúzok neked egy műhelytet a társaimmal.

Valaki?
A végén majd számold ki az órabéred. Meg fogsz lepődni, milyen jól kerestél! (volna)
Nem fogom!

már csak egy műhely kell...

Valaki?

Ha kész, akkor lesz 126 l csomitér, 50000-ből. Míg a barátom SV-jére 150000 Volt ugyanennyi, hatalmas akcióban.

Bár neki fent volt pikk-pakk. Csak pár csavart kellett betekerni. De 100000 -ért hegesztgetek egy kicsit.
Ne kapkodd el! Hamar munka sose jó!
Szerintem mindig arra húzd, amerre dőlni fogsz
( Na jó, ez gyenge volt! )
Na, mentem, be-Windwxezem a láncot!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Szépen lassan, nagyon lassan, haladok a cél felé. Ídesapám ma reggel volt a vasboltba és megvette az anyagot a doboztartóhoz. Szerintem karácsonyra kész is lesz