Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gambesz: köszönöm az infót, azszem esSO-nak sikerült megválaszolnia a számomra nagy talányt :D Amúgy te már váltottál vasat?
Sziasztok!
Blue_devil hozzád lenne egy kérdésem!
Te ugyebár 69000 km-t beleraktál a GS-be mikor eladtad!
Milyen állapotban volt a gép ennyi km után? Voltak jelek, hogy valamit a szokásos kopókon kívül cserélni kellene? Szerinted mennyi ezeknek a futásteljesítménye?
Előre is köszi válaszaid!
Le Athén-ig! :)
Sziasztok!
Még nem volt idő sajnos rá!
Paci folyamatosan úton van
Majd még vízköves lesz, annyit mosod!
Neked is köszönöm. Tegnap cseréltem olajat, azt kapta . Meg ma már lemostam 2-szer. Tegnap este is megáztam, reggel lemostam. Délután ronggyá áztam, lemostam....most megyek mindjárt motorozni a haverokkal....csak ne essen.
Boldogságos Nevednapját! Remélem, a mocinak vettél valami ajándékot!
dánkesőőőn.
Az Isten éltessen Neved napján!
Köszönöm.
remélem a 17-es kulcs eldobást előtte gyakoroltad!?

nem sikerül, mert felrobbantottam a munkasarkom........és szépen építettem egy szigetett a szönyegre:-))))
Most meg PC szervíz van......mert igencsak bedöglött.......
Szóval alvás az majd egyszer.......holnap 3:30-kor ugyis megint ébresztő................

Amugy hogy jött ki?
Hidd el.....már Én se tudom:-)))))
Ma megcsináltam az olajcserét a GS-en. Kössz a segítséget Blue-nak a videója nagyon jól jött!
Ti Kacsára vágyók!
az .... utáni állapotot nem fényképezném le (láttátok már a pici pocimat ). NAGYON finom lett megint, és utána foggal körömmel kellett küzdenem, hogy felébredjek a GP edzés végére. A kis ósztrál megint remekelt.
Szép napot mindenkinek! Akik úton vannak azok vigyázzanak magukra, aki itt van annak !

dawntez: tegyél majd fel képet a foggal-körömmel előtti állapotról is.

itt szerintem perceken belül esni fog.

Robi: Nagyon Boldog Névnapot!
Kezdődik az időmérő az Eurosporton. Hajrá Talma
Az egomi szervíz egy tetű banda! A szalonnal együtt!
Ezernél nincs szelephézag állítás, csak le akarnak venni sztem. Bejelentkezni mondjuk mindenhol kell.
Egy sima olaj-olajszűrő csere van, kis csavar-átnézős-utánhúzós játékkal, még légszűrő se. Kb 20 perc. Azért kell otthagyni, meg tilos nézni, mert akkor meglátod, hogy ennyi ideig tart az egynapos meló. Meg rádverik a 3ezer Ft-os olajukat, amit a neten 1500-ért megvehetsz, az egész cakkpakk 6ezer anyag, meg 2500 a fél óra=8500 Ft. Keress másik szervízt!

http://akmtmedia.extra.hu/manu...
Gyári kacsa!
Ipari, de attól még finom lehet...

Dawntez! A büfi után meséld el, hogy milyen volt! Ma krumplis tésztát eszem, így egy kis "hős-hús" jól esne a képzeletemnek.
Hali!
Nos, nagyon úgy fest, hogy a veszprémi és az esztergomi szerviz előszeretettel követi a hivatalos gyári szervizmetodikát. Abban ugyanis benne van egy szelephézag ellenőrzés 1000 km-nél. Több szerelővel beszélve és a tapasztalatok szerint nem kell megbontani 1000 km-nél a szelepfedelet. Tehát rád van bízva, hogy ilyen helyre viszed a pacit, vagy olyanra ahol csak leellenőrzik a csavarokat, és olajat cserélnek. Szerintem az itt jelen lévő GS tulajok közül te leszel a második, aki ellenőrizteti a szelephézagot 1000 km-nél. Én sem csináltattam meg. Majd akkor bontogassák a blokkot, ha ideje lesz. Azaz 24.000 km-nél.
Ha ellenőrzés-állítás van, akkor a hír igaz. Teljesen "szobahőmérsékletű" motornál lehet elvégezni, és tényleg egy éjszakára ott kell hagyni.

Miért ne állhatnál ott, amikor csinálják? Elvileg megvan a lehetősége. Közvetlen a moci mellett persze nem szabad külsősnek lenni. Van erre bizonyos munkavédelmi előírás, ha erre hivatkoznak, akkor érthető. És az sem jó, ha csak ott vagy. Ugyanis aszerelő ilyenkor rendszerint elfelejt meghúzni egy csavart. Én is csak ismerős által voltam bent, és kussoltam...
De ki nem zárhatnak teljesen.

Doboztartó okán ajánlom figyelmedbe Blue oldalán a "sufnituningot". Én csak topcase-tartót csináltam, de nincs dokumentálva. A Blue-féle jól le van írva, a gyárit pedig egy "Oszibácsival" kell másoltatni, ha magad nem vagy egy hegesztőbajnok. (ahogy én sem)
Doboz terén a Moto Detail 42 literes cuccai nagyon jól beváltak. Keresni kell, mikor akciózzák. Nagyából 15-17 e Ft környékén mocorog az ára darabonként (platnival).

Remélem tudtam segíteni!
dawntez!

Ez milyen kacsa? Vidéken az nem így néz ki! Ez csak egy galamb!
Először hátulról 4 ujjal aztán kicsit felhevítve, majd foggal körömmel
Nyam nyam
Kacsával csak óvatossan! !
Sziasztok!

tavaly év vége felé már kérdeztem tőletek és sok hasznos tanácsot is kaptam, de lévén sok munka, kevés motorozásra fordított idő, így csak most értem el az 1000-es szervízhez. Ezzel kapcsolatos az első kérdésem: esztergomi lévén az itteni szervízt hívtam fel, aholis azt mondták, hoyg egy napra ott kell hagynom a mocit (ráadásul egy hétre előre kellett bejelentkezni), mert valami szelephézagállítást is csinálnak, s ahhoz le kell hűlni a motornak, s az egész ezres szervíz 15 birodalmi kredit lesz. Ez okés így? S miért nem lehetek ott megnézni amit csinálnak vele?

Más: szeretnék valami dobozt a mocira, mert olyan borzasztó, hoyg annyi hely sincs rajta (illetve inkább semmi hely sincs pakolni rajta), mint a robogómon volt :))) s mindig aláizzadok a hátizsáknak :))) emlékszem talán blueék gyártottak valami stabil konzolt, amire lehet dobozt tenni, illetve még tavasszal valaki említette hoyg valahol elég akciós áron rendelt nagyon jó dobozt magának. Segítenétek?

Köszönöm :))
TE "MATEKZSENI"!

bár minden test a súlyából annyit veszt.....
nem így kéne "fogyókúráznunk"?