Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 3. pont alatt van egy Doboztartó doc file:
http://akmtmedia.extra.hu/manu...

A féken nem lehet lazítani, max egy picit megcsiszolták a betétet. Ez nem bowdenes, nincs állítási lehetőség.
Szia Nyuszi!

Hogy van a Doboztartód felfogatva? Nem a majrévasnál. Hanem alul. Tudnál nekem csinálni róla fotót?!

Lécci, Lécci, Lécci!
sziasztok!

na, túlestem az 1000-es szervízen, nem engedtem megbontani a blokkot szelephézag-állítás címszóval, de utálatos volt, mert végig szerettem volna várni. Nem is volt vele baj, rendesek voltak, nekikezdtek, aztán kiderült, kb 8:30-kor, hogy nincs olajszűrőjük, s csak délre lesz (nem mondom, hogy egy héttel előre kellett bejelentkeznem ), na mindegy, hazamentem délutánra mehettem vissza, azóta meg: engedhettek a hátsó féken, mert sokkal gyengébben fog (mert mertem azt mondani, hogy nyikorog, ha fékezek), illetve amikor gurul a gép, ilyen kis surrogó hangja is van, ami eddig nem volt :((( márkaszervíz rulez...

na, de azért írok, mert szeretnék hátsó dobozt, ezt kérdeztem is tőletek, de most leesett, hoyg kellene hozzá csomagtartó :) néztem előbb nyuszikusz képét, s látom, neki olyan gyáriszerű van, ez két helyen is támaszkodik, illetve visszakerestem, anno Blue készített és készíttetett is házi de nagyon stabilnak tűnő megoldást. Blue: van ez még? lehet ilyet kérni? néztem a honlapodat, de nem találtam már erre vonatkozó részt :( illetve egyébként milyen csomagtartót is érdemes beszerezni, hogy legyen is terhelhetősége, hogy a kedvessel ketten mehessünk többnapra kirándulni?
Ja mert deltásra edzetted magadat
Az én 25 éves bukom kivitelben és megoldásokban még mindig a legjobbakkal vetekszik, csak valószinű egy eset esetében már nem olyan biztonságos mint egy uj(elavult anyagok, anyagkifáradás).Gondolom hapi is arra gondolt hogy ocsó anyagokból van és nem olyan biztonságos.De lehet hogy 99 esetben az is megfelel, ha meg kamion megy át a fejeden....
Röhögni fogsz(fogtok ), az volt a terv, de a vállamon nem fért át, csak az egyik karomon.
Bocsesz, elnéztem, nem a TG sisakra szólt ez... Amúgy én egy évig hordtam lidlis bukót, az is 9e Ft volt, és nem volt baj a konstrukcióval, kivehető bélés, stb, csak nagyon zajos volt.
A derakon biztonságosabb lett volna igaz biztos lötyögött volna
Bukót szerelni? Ki csinál ilyet? Ja, én is... Persze, ha a csillapító műanyaghab megy tönkre, azt én sem javítanám, de ha csak a szivacsos bélés - amit ugye újabb sityakokban már ki is lehet venni -, foszlik, azt szerintem is nyugodtan lehet pótolni házilag.
Sziasztok!

Nyuszi, lehet, hogy nem szép, de legalább nem kényelmetlen... én anno a saját abroncsom a vállamon keresztben vittem, mert akkor még nem volt csomagtartóm. Szerencsére csak pár km-t kellett a gumisig...
Ez nem Maci-kiváltság. Szerintem nagyon "rándá" volt így a gép....
Na azt a bukót sohasenem venném főlfele az tutibiztos!
A pénteki gazdaságos prospektusában pedig van fémkeretes medence 49.990 Ft-ért vizforgatóval,létrával. És a márkája természetesen: Blue
Szép napot Mindenkinek!

Nyuszi! Hogy TE miket meg nem teszel egy Maciért! Szerintem most már lehet: Macira Nyulat! (bízni)

A gazdaságosnál 6790 pénzért van német robogós sisak! Ezüst, és fekete! Neeem pici ócó! Elég kultúrált, vastag plexi, kivehető bélés stb. A dobozon kívül kínainak van feltüntetve, de a belül lévő papíron made in EU, Németország van. Aztán lehet h csak a papír készült tőlünk nyugatra
Jóó reggelt!

Macc: ma reggel elég hülyén nézett ki a mocc, mert azzal hoztam be a Contidat... Odaadom kollégámnak, és már péntek délutántól át is veheted, vagy lehet leteszi a Kite-nél, de még nem fixáltam vele. (meg veled sem, mert nem vagy elérhető...)

szép napot mindenkinek
Maci virágzik a krumplim
Adjon az Isten Népek!

Szerintem sem kell ragasztani. A régi béléshuzat formára van "csinálva. Ezen ki kell bontani a varrást, és beleküldeni a szivacsot, majd összevarrni. És kész is a bélés. Utána már ragasztható a "hungarocell"-hez. Mondjuk FBS-sel.
Azt hiszem, én így csinálnám... szerintem.

Oszt, jónapot!
Én nem ragasztottam semmit.............

De hogy ha azt akarod hogy fixen tartson, akkor 2 megoldás van

1., amit a bukógyártók is használnak: 2 rétegű papirragasztó

2., Az örök darab:-) FBS.....ezt vékonyan felhordva.......a főbb helyekre........

az anyagot meg körbe belevarrod
Igaz többféle bukóbéllelés lehetséges, az enyém belseje hungarocelszerü volt azon volt a szivacs ami szétporlott. Azt kiszedtem, raktam bele egyben egy jó nagy darab szivacsot- azt bele is ragaszthatod- nekem ugy is benne maradt és utánna pár öltéssel összevartam a külső szövetet(ragasztó nem is kellett.)
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Blue! de az olyan puha, mint a szivacsos? meg az a baj, hogy ha elkezdem kibélelni vékony szivaccsal, és utána pedig szövetet ragasztok rá, akkor a ragasztó így bekeményedik. Valami jófajta ragics kéne.... jó éjt mindenikinek!
egyedül motorozik...........nem...............

Tompikának az Er5-ön is nagy dobozai voltak FIXEN, hiszen Ő sem nagyon járt utassal
De hova fog tenni ennyi dobozt? Tanktáska helyett is ezt tesz fel?
A GS-en nem lesz kicsit túlméretes?
Dawn!

Ez jó ár!
Én ugyan ilyet vettem, csak azon rajta van a 3 betű..... az 18000volt

Szóval Én ajánlom!
Oké Akkor érdekel a kettő? A kettő 26000 Ft