Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most írták le hogy 5 ezer körül az olajfogyasztás 0!. Szerinted ha ujabb lenne a konstrukció akkor mennyi lenne?
Ha azt akarod hogy ne fogyasszon olajat és 4l-t fogyaszon akkor e körül kell használni. Lehet hogy véletlenül elnézted és gixer helyett GS-t vettél? Messziröl hasonlitanak
Egyébként a TV-ben volt egy ismertető ott is a 100 e km-t mondták hogy elmegy bontás nélkül.
Ugy emlékszem, mintha valaki azt írta volna hogy 60 e-km-nél már nem akart 130-nál többet menni.
Mértem GPS-el sebességet! Ha az óra 100-at mutat akkor megyek 90-el a GPS szerint, és 55-öt, ha 50-et a GPS! Nektek is hasonlóak a tapasztalatok?
Igazából 5500 körül járok vele, de pályán se engedném 7000 fölé, épp azért mert a sportos külső ellenére valóban túramotor! A konstrukción sokat dobott volna a vízhűtés, de jó ez így :D
Gondolom a Bandita az nem éri be a GS benzinadagjával ;)
Nem régi konstukció hanem TÚRAMOTOR.......
Azt azért tegyük hozzá hogy 8000-nél már olyan 150-160 a tempó!

Ez a motor egy kényelmes 100-130-ra van tervezve.......ergo szerintem nem is meglepő ha eszik........

Aki pörgetni akarja (általában sebesség miatt) az vegyen nagyobbat, és sportosabbat.

PL a banditát nem nagyon engedem 6000 alá.....ott olyan "döcögös".........
elenben nem is 500-as, nem is 2 henger.......szóval nem is eszi az olajat.........pedig 2 hete Érd - Letenye M7-es...........és nem épp 130...........
Mégse tünt el egy deci se
Köszönöm terjedelmes válaszod, igazából ezekre voltam kíváncsi, bár 7-8000-es fordulaton 1dl/100km kicsit soknak tünik, de el kell fogadni, hogy régi konstrukció!
Na nekem már motorozni se kell egy kis szarráázzásért:-)))))
De épül a medence:-))))
Azért mert Dávidnak inpotenciája van a szobrok eddig általam láttot 100%-ban.....
No meg nem elég hogy kóka-dt, de még kisebségi kompexusban is szenved:-)
Ennyi..... Én mindent leírok.....
A banditnál is találsz egy ilyen oldalt.
Nem csak azért csinálom, mert elmebeteg vagyok, hanem mert igy bármikor könnyen visszanézem, hogy pl a gumi mennyit bírt......mennyi van a láncba...stb

Várható táv?
Valamikor -valahol olvastam hogy a mai motorok olyan 100-120.000km-ert mennek belenyúlás nélkül......HA FIGYELSZ RÁ!
Ha pl egy Gs500-at folyamatosan 9000-res fordulaton használsz akkor szerintem az 50-60.000-nél kuka.....hiszen nem arra van kitalálva!

Kopásokról nincs tudomásom, mivel SOHA nem kellett szétszedni

Olajzabálás CSAK nyáron és autópálya szerű használatnál......vagyis 6-7-8000res fordulat 1-200km-en keresztül FOLYAMATOSAN
Akkor el-eltünt......átlag olyan 100km/1dl
Ha akár télen, akár nyáron simán napi használatban nyomtam, akkor egy deci se fogyott

Szóval hogy 6000 alatt mennyi fogyot azt nem tudom.....hiszen hetente megnéztem....(azon a fél percen nem múlik az életem elven...)
De úgy mint OLAJFOGYÁS nem volt...
Sziasztok!
jelentem, a toscana-i túra díszkísérete megérkezett!
Nekem 979 km-el lett vége! Tegnap 480 km volt villach-ig. Köszi Beard és Jano! Bye all, képek holnap ftp-n. Jóéjt!
Erikék üzenik: Hogy 471-et mentek ma, és megérkeztek Bolognába, ahol kb 30 fok van!

u.i:8-szor áztunk el! Szarráááá
kövi projectem: esőruci, csimma!
szevasztok.4éves gs500-am alapjáratrol felkapcsolásnál gondolkodik egyet utána kezd el huzni.Mi lehet a hiba oka?Karbiszinkro?
Aki tudja mi a baj az irjon!
Köszi!
A kérlekszépen a Dávid-szobor Nem értem, miért jegyzi meg mindenki, hogy olyan fura

Reméltem, hogy azért hamar meggyógyulsz, és élvezni is tudod majd a nyaralást!

Érdekes szobrot ölelgetsz.....
DÓÓÓRCCSÍÍÍÍÍÍ
Sziasztok Mindenki!

Megjöttem Szép volt, jó volt, de jobb lett volna, ha az első 4napon nem az ágyban fetrengek egy gyomorfertőzés miatt Rá kellett jönnöm, hogy jó a tenger, de nem jobb, mint Nyírjes. Szétmarta a kezem-lábam a víz, olyan sós. De mindegy, itthon vagyok, és ez a lényeg!

Nem olvasok vissza 6000oldalt, ha nem gáz, ha történt errefelé valami izgis, arról úgyis értesülök

De mi a kérdés?
Ezt már néztem többször, ezért kérdeztem olyat ami nincs benne! :)
A várható futásteljesítményre nem válaszoltál!
Henger mennyit kopott, úgy értem mennyire lehetett érezni, hogy ennyi van a blokkban! Olajból mennyi fogyott már a végefele 6000 km alatt? :D egy kevéske kérdés....
kerekítve 69.000

Hibák?
ez attól függ mit mondasz KOPÓnak.............

PL. elgyengült a hátsó rugóstag.......ami ugye érthető (amugy kb 70.000ft az új, bontóttat be nem tennék - szerleni nem lehet sajnos)
eltört az oldasztender.......ami érthető (ez Erik simán meghegesztette nekem)
Én rátoltam pár eszközt:-)))) Elszállt a feszszabályzó.....105.000ft lenne:-) de biontóban vehető már kb 20.000-től

Ennyi....
plusz ugye gumik, láncok.............

Ha olyanra gondolsz, hogy a blokkba bele kellett e nyúlni akkor a válaszom NEM!

40.000nél volt egy szelephézagolás és 60.000nél..........

De minek tépem itt a szám:-)))))

NÉZD MEG EZT!

Ez volt az Én pacimmal..........se több se kevesebb (EBBEN CSAK AZ OLAJCSERÉK NINCSENNEK BEÍRVA)
http://akmtmedia.extra.hu/tago...
GS500 lovasok!

Aki igényt tart GS500 pólóra annak egészen holnap éjfélig van ideje ezt a vágyát megrendelésben leadni!
Ha nem kér akkor nem fogadok el síralmat, hogy lemaradt, és hogy megint rendeljünk 10db-ot:-)))))

Részletek:
http://forum.sg.hu/listazas.
ph...

- elől a neved van ha kéred (ha nem akkor persze semmi)
- Sima fekete póló (fruit of the LOOM super prémium)
- hátán pedig a logo.......
ennek ára: 1600ft

Van színes, galléros teniszpóló is.......
ennek ára: 2600ft

szóval akinek kell, az
1., a linken regisztráljon (a bejelentkezés melett van egy olyan hogy REGISZTRÁCIÓ:-))))
2., irja be a listába magát (nicknév, méret, darabszám, póló milyensége)
3., HOLNAP utalja át az összeget az ott megadott számlámra....

b verzió:
Hivj fel és diktáld le nekem
Holnap utald az összeget

aki rendel, de szerdáig nem kapom meg a pénzt, annak természetesen nem lesz rendelve....
sziasztok.Lenne pár kérdésem a gs el kapcsolatban.Van nekem is egy négy éves,újan vettem,15500van benn.Most kopik le rola a hátso gumi,hátul fékbetétcsere esedékes(gyárilag szar).Amugy jo a gép,sportdobot rakattam rá 3600kmnél.Gondom kb annyi,hogy alapjáraton,felkapcsolás után kicsit gondolkodik a gép,aztán kezd el huzni.Olajat 1dekát nem eszik,fogyasztása általában 4,5körül van változatosan használva a fordulatot,akár két személlyel is.Ha valaki tudná a választ a problémámra,megköszönném a válaszát.
majd tegyél fel képeket! (jó utat! )
Kórházban van, vagy otthon? Azért 70-nél original "bőrruciban" esni.... bakker. hát nem irigyellek... ilyen korban lecke nélkül is tudnia kéne ezt-azt... (ahhoz, h a váz sérüljön igencsak rommá kellett volna törnie a gépet...)

egyébként mi volt, amin besokkalt? kanyar?

gambesznak egy tl1000 van, és szokott még gs500-al gurulni, de az nem az övé.
Mi a helyzet, mackótesó!

Nem nagyon sikerülhetett a tegnap esti kocsmázós-ünneplős figura, ha már ilyenkor itt vagy! Még azt se mondhatod, hogy most jöttél meg, mert ahhoz túl értelmes a válaszod.
Basszus...
Jó reggelt!

Blue expacija még mindig megy... SZerintem 100.000 km-t kényelmesen el lehet a GS-sel battyogni. Ha oda van rá figyelve, akkor meg örök élet.
esSO: Öcsém 21éves, és mert párszor ült nagymotoron azthitte tud... Mellesleg rövidgatyóba meg pólóba ült fel rá,(én soha) úgyhogy most van ideje gondolkozni. Szerencsére a GS nem egy erőmü, igy nemtudott nagy sebességre felgyorsitani, olyan 70km/h körül bukott, egy 1000res gixerrel már tuti 130on lett volna. Egyébként volt annyi esze hogy eldobta a mocit igy egész jól megúszta. Nem örülök ennek, de viszont tutira jó lecke volt neki, hogy tisztelje a gépet és igy talán nem donor motoros lesz.(bár most elment a kedve kicsit) A motor nem néz ki olyan durván, csak minden részből sérül valami és ezért lesz drága a javittatás,(szakszerviz, minden csere) bár hálistennek a váz és a villa szerkezete nem sérült meg.
És köszi a választ tankolás ügyben, azszem megvilágosodtam. A probléma fő oka, hogy nekem nemsürün pörög 5000alatt. Amúgy én is megfigyeltem, hogy 16l megy bele, 17volt a max amit eddig le tudtam nyomni a torkán :D Nemmerek nagyon kisérletezgetni a tartalék csappal, de a könyve szerint 20L es a tank.