Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le vagy maradva?

Mi az hogy csipkedjem magam?
Már ezer éve el van intézve az AKMT, GS500, GSF-Bandit sorsa:-)
Blue! csipkedd magad, már CSAK 19 nap!
akkor a főninek most lesz két dolga!
Ezen nem sok minden látszik, de a "majdnem lényeg" kivehető.
Mitas volt most rajta kibirt 10000-et, és amikor kiegyensulyozták, kellett rá böven, erre pedig nagyon kicsi suly kellett. Tanulság: Márkás cucc.
Örölök a hírnek, mert az enyém is úton van felém.
nyuszikusz: ugye azt a képet ide is beteszed, nem csak privátban küldöd? Nagyon rá vagyok indulva erre a doboztartó projektre :D
Jó estét

Nyomtam 100 km-ert az uj Conti Avenue hátsó gumimmal. Bejáratott uton, kicsit forsziroztam is a kanyarokat, azt hiszem be fog válni.
ETZ-m volt, ne viccelj!

Dr Teddy
Hali!
Nem sok ötletem van a leírás alapján. Az alapjáratnak 1100 és 1300/perc körül kell lennie. Ha ez megvan, akkor nem ott a hiba.
Csak alacsony fordulaton csinálja?
Milyen idős a moci?
Hogy áll a láncod? (feszesség, egyenetlen nyúlás)
Üresben is "gondolkodik", vagy csak terhelés alatt?
Mióta csinálja, és ugyanott tankolsz-e mindig?
.
.
.
Sok a kérdés, és nehéz lesz messziről megmondani a tutit... majdnem lehetetlen.
sziasztok.Valaki tudna segiteni nekem egy kényes témában.A gs-em felváltás után gondolkodik egy másodpercet,azután kezd el csak huzni.Kicsit idegesitő,mert enyhe rántást lehet érezni,ha visszaejtem a fordulatot.Ha olyan 2000en tartanám,akkor nem lenne ez a lyuk,tehát alapjárat körül lehet a gond.Ha tud valaki,légyszi válaszoljon.Amugy nekem is van egykis tapasztalatom vele.Pl az enyém cserétől cseréig 1dkg olajat se eszik meg.
Előfordulhat hogy igazad van, de- bár most nem voltam jelen a szervizműveleten- de régebben igen. Mit mondjak MINDEN csavart szisztematikusan meghuzott a srác és rendessen átnézte. Mondjuk ezek ellenére láncvédő egyik csavarját sikerült elvesztenem.
Szííyasztok 500 as ok
Hali!

Nem olajszűrő nem volt!
Te voltál útban
Csak nem képzeled, hogy egy fél órás mukáért elkérnek annyi pénzt
Azt hiszed, meghúzták a csavarokat, vagy átnézték a motort?
Nagy fenét!
A fékedet meg, csiszoló vászonnal megcsiszolták.
Jobb esetben
Most azért nem fog jobban, mert rákerült egy kis láncspray
Azért nem csikorog
Probléma megoldva!
Hi Bali!
A majrévas helyén van egy felfogatási pont, és egy lent az ülés alatt. A Monorack-konzol felfogatási pontja lett másolva. Ha alulról benézel a hátsó sárvédőhöz, akkor nagyjából az ív teteje mellett van egy csavar. Ez fogja fel a műanyag burkolatot a vázhoz. Ahhoz van rögzítve a konzol.
Majd Nyuszi fotóján egyértelmű lesz.
nyehhheeee

civeccen. vszeg bedobja kitébe, majd a prostáson keresd! a zsé egyenlőre ráér!
Köszönöm Nyuszek!
Ha "arra" húzza, biztosan nagy sikere lett volna...
Cííííjetépték volna a nőkök a keményf.szú huligán motorost!
Akkor most törölni fogják az AKMT-t, meg a GS500-at is? ? ?

"Gépház üzen

június 10.

19 nap, 07 óra, 38 perc, 34 másodperc van még hátra...

Sziasztok,

A Klubrendszer bevezetését követően véget ér a "türelmi időszak": a nem valós személyeket bemutató (pl.: a hamis, a reklámcélú regisztrációkat vagy az iWiW közzétett elveivel (az ÁSZF)-fel) egyéb módon ellentétes) adatlapokat hamarosan törölni fogjuk. A cél az, hogy a hagyományos adatlapok konkrét személyhez kötődjenek, míg az egyéb adatlapok az ennek a funkciónak jobban megfelelő klubokban éljenek tovább.

Amennyiben rendelkezel ilyen adatlappal, itt az utolsó lehetőség, hogy átalakítsd szabályosan működő klubbá. Ezt a Klubok menüpont alatt található Új klub funkcióba való belépés során teheted meg.

Amennyiben az átalakítandó adatlap nem kapcsolódik valamilyen szervezethez vagy üzleti vállalkozáshoz, akkor a "Korábbi iWiW felhasználó átalakítása klubbá" gomb választásával szabályos klubként születhet újjá az adatlapod.

Ha viszont az átalakítandó adatlap valamilyen szervezethez vagy üzleti vállalkozáshoz kapcsolódik, először az "Új Szervezeti vagy Üzleti Klub létrehozása" funkciót válaszd. A sikeres szervezeti vagy üzleti felhasználói regisztrációt követően van lehetőség a korábbi adatlap klubbá alakítására.

Azokat az adatlapokat, amelyek nem természetes magánszemélyeket takarnak július 1-i kezdettel kezdjük törölni, így kérünk, hogy ha még terveid vannak vele a jövőben, addig alakítsd át klubbá a fenti leírásnak nem megfelelő adatlapodat.

június 4.

Foci EB játék

Fogadj Te is az iWiW Foci Európa-bajnokság játékán és nyerd meg a 20 nyeremény egyikét!

A fődíj egy 32 GB-os iPod touch. További nyeremények: hivatalos EB focilabdák és iWiW pólók.

Ha szeretnél részt venni, olvasd el a játék leírását, válassz magadnak csapatot, és már fogadhatsz is a meccsekre!"
Köszi Nyuszi!
A férfiassága nem engedte volna
Esetleg az nem jutott az eszedbe, hogy beleállj, és úgy húzd fel a derekadig?
azért 25 km-ert (ennek nagy része a kedvencem, az mo-s... ) nem vállaltam volna be te-féle mócccerrel. Csodálkozom, hogy nem fért a derekadra!
Aham, persze! hazamegyek és lefotótom, oszt majdan kűdöm is! nagyon szépen van megcsinálva, ezer hála és köszönet ezért a NagyMedvének!