Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már így kiköveteled, egye fene: gratulálok!
Te miccósz a szombatomhoz?
Gratulálok!

Most nézem, hogy ugyanakkor ünneplem a születésnapomat, mint a GS Fanok.
Tessék nekem gratulálni!
Ma EGY éve vagyok GS500 tulaj ! 8700km
Hát nem mert legalább 3!

Mondjuk az sem sok...idén 4 lesz.
Magánügy, hogy én mit olvasok! Különben is, mit lesekedsz más fórumon utánam?
Ha kíváncsi vagy valamire, szombaton délelőtt megyek Pöstbe, ha akarsz és tucc, talizhatunk.
bevallhatod, hogy kétszámjegyű volt a megtett km-mennyiséged....
Háháháhá nagggyon vicces!

Nem is 0 vót, csak nem olyan nagy szám...
ööö, az naon régesrégen volt már. ne is emlékeztess, hogy így szalad az idő...

Zsoké! nem nehéz a 0 km-nél többet motorozni.....
Teddy+ TeddyOszibácsi-féle. 10.000 pénz volt.
Blue!
... hát én voltam
Látom bejött az ötlet és örülök, hogy kis fejlesztéseken esik át. Már majdnem kinyomtattam a képeket, de ezzel tényleg minőségebb képet kapnak az ifjoncok.

ja,... válts szakmát, nyiss egy design studiót és akkor a pólómester félék rettegni fognak
Kösz a megértést Hápi!

Amúgy megvannak ennek az előnyei, most már kezdek emlékezni rá.
Tudod, a gyűjtőszenvedély! :)))
Idén már többet mentem, mint tavaly egész évben.... Mondjuk nem tettem magasra a lécet, az igaz!
Eddig nem motorizott, De most máán SZINGLI! Nincs főnök! Nem olvasod a Fórumot te plexivadász DL-es
Neked minek? Úgy sem motorozol!
Pont ez jutott az eszembe nekem is!
Nem láttad A Függetlenség napját?
Jó napot!

Ez milyen doboztartó, honnan, mennyiért?
szia! moto-detail 42l van Teddynek is. akciósan volt 12,300 ft tavaly ősszel a bázisnál. könnyű kezelni.
GSTeddy: igen, ezen a képen már kb sejtem, mi hová megy s ezt te hajlítottad-hegesztetted, vagy tudsz valakit, aki bérgyárt ilyet? bár most elkezdtem keresni én is a környezetemben valami hegesztőképes ezermestert, mert sajnos nem minden lakásban van erre tudás/lehetőség/felszerelés, így nálunk sem... illetve akkor neked is fenn a majrévas kis tartói meg lettek erősítve egy olyan keresztpánt vassal?

Ami még kérdés: ez a dobozod a motodetail 44l-es doboza? Mert az nagyon tetszett, hoyg ilyen könnyen leveszed-felrakod, mint a képeken is látszik

Blue: tudom, már kérdeztem, de anno úgy emlékszem, volt egy mesteremebered, aki elkészített ilyen doboztartókat. Ő van még?
ezek pedig az eső utáni felhők. nagyon éredekes volt, ilyet még nem láttam.
Na, srácok, itt vannak az ígért fotók. minőségben persze a béka segge alatt, mert telcsivel készültek a sötét garázsban. (tegnap 3 percen múlt, hogy a (jég)eső előtt hazaértem. A visszapillantóban már villámokat láttam, mindenhol sötét felhőőőők.
csatlakozom dawntezhoz!
+ főhajtós smiley!
grat
Na jól elkúrták ezt az IWIWet....
Hogy a francba kell visszaigazolni?
Majd kiderül:-)

Más!
Nem tudom ki dobta fel a "nyomtason mindenki egy képet a mociról a gyerekeknek akit vitt - de Én az alábbiakkal emelném a "tétet"

- Aki gondolja szerkeszen egy képet egy kis rublkikával, ahova betudja írni a gyerek nevét.......
- Ha ez megvan akkor www.kep.tar.hu -n regisztráljon egyet, töltse fel és rendeljen belőle fényképet.....
- ez általában 2-3-4 nap, vagyis ha a héten leadja a rendelést akkor vasárnapra nála is van (vagy irány egy fotós bolt)
Így azért mégiscsak szebb, mint egy színes nyomat, ráadásul alkoholos filcel ráirható a neve a gyerköcnek (kicsit személyesebbé teszi), esetleg rálehet rakni személyes infót ha neadj isten egyszer a gyerek megkeresné a lovast:-)

Én ilyet csináltatok egy 20db-ot (remélem elég lesz:-))) bár ha Én is végig motorozok akkor ki fog kamerázni? HE HE HE HE HE
Szép reggelt!

Aki a sátor tetején aludt, annak a
sátor alja új hely

(bumeráng kopp.)