Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No de hol van a tengerben Dorcsi?
A kettő ugyanaz! Az hogy külömbőző szakmában másra használják ill a doktor bácsi nem mondja hogy spakli az egy dolog.Egyébként én is spaklinak hivnám, bár az igazi az ami olyan széles hogy, éppen belefér a fandli aljára és szélesen le lehet simitani vele a gipszet, maltert stb
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Szia Dorcsi!
Egy kis élvezkedés:
Spatula?

SPATULA(fa lapoc):amivel a doktor bácsi lenyomja a nyelved, hogy a torkodba lásson, miközben Te majdnem lehányod
SPAKLI: festő és kőműves szerszám
Hali!

A kérdéseid megválaszoltad.
A Nagyvas megbízhatóan szállít, de nem az egyetlen lehetőség. A Pinkmotorsról is jó hírek jönnek, és még van néhány bolt, ami a reggelnek köszönhetően nem jut eszembe.

Lánckerékből majdnem mindegy, hogy melyiket rendeled. Az anyaguk között nem sok különbség van. Szerintem.
A D.I.D 520 VM mellett érdemes megnézni az RK láncokat is. Úgy hírlik jók, és nagyobb a szakítószilárdságuk.
Üdvözletem!

Lánc témában kérnék egy kis segítséget.
Motoromon már jó ideje érett a lánc a cserére. DID láncra gondoltam (+első-hátsó lánckerekek).
Honnan érdemes rendelni, és milyet? (nagyvas?)

A kinyúlt lánc okozhat búgó hangot és rezonanciát? Ma mentem 2 személlyel, és 100-nál ezt a két jelenséget tapasztaltam. 110 körül csökkent a jelenség

Előre is köszi a segítséget.

Ui: visszaolvastam, de sajna nem találtam a kérdéseimre választ
Jah,
Isten hozottitthon Dooorcsi!
Áhhhh, elmaradt a nagy "kanyar"...

Ma bevágott a villám a szomszéd utcába, és most lett csak net és TV. Teddy ma lemaradt a GP-ről, a Forma 1-ről, és a fórumozásról...
Megyek is csicsikálni.
Remélem, hogy a legközelebbi ivós alkalomkor duplán "pótolhatom" a szombati termeléskiesést.

Jóccakát Népek!
Dorcsi vagy esSO?

Nem nézted volna ki belőlem , hogy tudom a nevét mi?

Pedig de:-)))
Akkor ezer bocsánat
Az SPATULA..........
Kézfüggő.......és váltófüggő!
ergo: STILUS

Mikor Bexivel motoroztam ugyan ott, ugyan akkor, ugyan olyan kék GS-sel (az ővé 2 hónappal volt idősebb az enyémnél..........

ÉN 3,8
Ő 2,9

ennyit számít a stilus
"Sebesség: a GPS a pillanatnyi sebességet doppler-elven méri. Az elérhető pontosság 0.05 m/s (0.18 km/h), ami igencsak pontosnak mondható. Az autó kilométerórájához viszonyított eltérést tehát nem a GPS-nek köszönhetjük, hanem a jármű biztonsági okokból kicsit "félrekalibrált" műszerének."
Maciiiiii! Utólagos boldogságost Neked!

Blúú, Neked írtam iwiwen
Hameg nem ott használod, akkor nem is fog olajat fogyasztani?Ugy egyébként meg a 0 nem sok
Egyébként meg nem sértődtem meg. Én is tisztában vagyok a GS-el egy közlekedési eszköz a 2 kerék előnyeivel és egy (jobb) auto tudásával(gyorsulás , sebesség), ocsóért(na jó aránylag)

Ezt láttam No-ban egy Tanácsháza tetején
Igen.....

130-at mutat mikor 144-el mész...........
Szerintem épp ezért vannak a trafik beállitva 145-re, mivel egyre elterjedtebb a GPS.....és ugye az rinyál ha túlléped a sebességet...........

Nanotól kaptam egy IGAZI mérőt....... az biza fordulat-áttétel - lánc összetételből számolja ki hogy ténylegesen 100% menyit mész............
No mikor a bandttal 6000-ret pörög az óra akkor 114-et mutat.......eredetileg 117-et megyek.........
Utána ez megváltozik..........9000-nél 178-at mutat......és csak 175-öt megyek
Baby! Vésővel építesz?
Ez igaz, de nálam eddig 3,3-4,2 l nem vagyok egy vadállat
Attól függ...........

A GS-sel olyan 3,8 - 6L fogyasztás volt nálam.................
A bandita meg 4,9-6,6.............eddig:-) De ugye nem mindegy hogy 34 pacit ettetek, vagy 86-ot:-)
Hát igen, de az is 2 henger, ami ugyebár fogyasztásnál nem mind1 :)
upsz, esSO voltam
Még a DL is beéri, ha nem hajtom 4500-5000fölé.
És azért mert elismerem a motor gyengéit még nem kell mindjárt megsértődni! Imádom!
Ha feljebb olvasol láthatod, hogy nem azért sokallom, mert ott használom, csak úgy egyébként. :)