Na de manapság olyanból jó állapotút találni... Ez a W viszont nagyon egyben van.
Na sebaj végülis még ráérek töprengeni, egyelőre még nem szükséges eladni az SP-t, és szívem szerint nem is szeretnék megválni tőle, de ha eljutok oda akkor valami fajin bringa kell helyette.
Amúgy folyamatosan pásztázom a netet motorhirdetéseket nézegetve, hogy naprakész legyek ezügyben. Aztán megint ráakadtam erre a jó öreg Ezeregyesre, gondoltam rákérdezek tudtok e róla valamit. Egyelőre stabilnak látszik az SP2 pozíciója, de lassan utólér engemet is a végzet, nősülés, család...
Oda meg kell némi lóvé, és akkor az SP2-nek mennie kell.
Szóval majd kell valami utód a régi időkből, ami strapabíró, van benne kajak, nincsen teli csiribiri elektronikával, meg nincs agyonműanyagozva, és max 1 milla.
A VFR az pont tudja ezeket, de VFR-em már volt kettő, azok is jó gépek, de szeretném ha megmaradna az igazi "fúbazze, ez megy mint állat" érzés.
Na így jön képbe ez a jó öreg Gixxer, ilyenem még úgysem volt, és mindig is tetszett ez a forma. Amúgy ha jól látom akkor ti a lég-olajos verziót preferáljátok...
Amúgy az műszakilag jobb valamiben mint a W, vagy csak jobban tetszik nektek?
tudtommal őshondás vagy, nemdebár?
persze első az első, a szép gyári állapotú... most meg még az sincs.
Nekem volt fent a gépem a használtautón,de a kutya sem hívott fel/tudjátok a válság/viszont annál többen nézték meg a hirdetésem.Nem minden áron akartam megválni tőle és nem is egy kotvány darab ezért nem is az enyém volt a legolcsóbb a piacon.Szarér-hugyér nem eladó.Közel gyári állapot még benne vannak a szivacsok az oldalidomokban meg van hozzá a gyári szerszámos táska 2 kulcs stb.Most kapott új láncot csináltattam hozzá összekötő csöveket amin most két idéglenes karbon dob kiabál,ha megmarad tavasszal kap két igényesebb dobot,fém fékcsöves elöl-hátul.Egy karbi takarítás szinkronnal ráférne szelepállítással mert már rég volt meg az első telókban az olajat kellene lecserélni.Apró hibák vannak rajta dehát szilveszterkor lesz a lelkem 17 éves.Ha valakit érdekelne beszélhetünk róla.