Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltatok egy 79-80-ast.
Hmmm... Ne most bizonytalanítsatok el! Azt mondták a szakik, hogy 4-5 centivel kell hosszabb, de tőlem aztán lehet 6-7 is, nyilván elfér a 2 centivel hosszabb, de az 1-el kevesebben már csak távirányítóval folyik át a fékolaj Akkor legyen 7cm?
Jah és még egy....................ahogy néztem van magasító is a hídon pluszba.
Én is keveseltem.De e van.
a 650 féktárcsa 290mm átmérőjű az 1000 pedig 310mm, nem fog hiányozni az a 2 centi?
Oda én is..................kirakjuk a főnököt a nulláson és be lehet ugrani helyette.
Jaaa az tudom hol van, ott vettem a kis SV-m a Magtár utcába, onnan egy köpés csak a nullás fele. Jó korán ott leszek, mert fél4-kor indulok ugyanis 6-ra kell kirakni a főnököm a reptéren, szóval fél7-7 fele már ott leszek. Bár szívesebben mennék a főnökkel Mexikóba 10 napra
A nulláson ferihegy után még 20 KM naggyából.
A madaras tescot tuti megtalálod.
Tökéletes a szakrajz! Ugyan a 76 centis csövem a felső munkahengerél enyhén hajlított, de teljesen feleslegesen... így amit szerkesztettél jó! Be is írhatsz egy 5-öst az ellenőrződbe Akkor ha ezt szerda reggel át tudom venni kistarcsán vagy hol (sejtelmem sincs merre van még) az tökéletes lenne!
Az előfordulhat de a gyárit megmértem az alsó ponttól a nyeregcsavaról a másikig és az 62 volt.

Tehát a kuplung ami kell 106 cm fitting nagy kör közepétől a közepéig,egyenes fittingek egymáshoz képest 90 fokban elfordítva.
nagyobb fék 75 cm 90 fokban fordítva és egyenes
kisebb fék 50 cm picit hajlítva és párhuzamosak.
A kupplung végei a bal alsóak és 90 fokba el vannak fordítva egymáshoz képest. A 62 cm meg nem lehet, hogy neked azért ilyen sok mert ahogy látom a Te nyerged nem a villára van felfogatva hanem egy közbetéthez és így lejjebb van a nyerged, ezért hosszabb az átkötő cső is?
Repsol,valvoline,fuchs,meg egy halom 10w40-es olaj van.Bár a motul vált be legjobban legtöbb embernek.
Én repsolt rakok bele.
Motul picit ragasztotta a kuplungot KB egy ezer KM.ig így nemteccet.
Helló!
Aktuálissá vált a motoromba az olajcsere,érdeklődnék kinek milyen tapasztalata van a Motul 5100 10W40 olajjal?Vagy ha valaki tud ajánlani más hasonló jó minőségű olajat szívesen meghallgatom a véleményét:)
Jó úgy is.8 kor kistarcsán.
Nya szóval.Fittingek formái.
Ez egy dolog és az hogy a kerek fejük milyen söget zárjon be egymáshoz képest.Ez egy másik adat.
És az átkötőnél kell az a 62 cm mivel a gyárinál feljebb van egy osztó és úgy jön le a bal nyereghez.De mivel itt két cső van egy dupla áteresztővel közvetlen a nyereg csatlakozó csövétől indulva megy át a bal oldalra.
Féktárcsa megvan neki és 10-ért meg is vettem, de most kapcsolok... a tárcsát szerda reggel veszem át mert megyek fel a reptérre, akkor át tudom venni a fékcsöveket is! Szóval nem kell postázni Zoli! Ha jó neked reggel 7-8 fele valahol akkor odamegyek és átveszem és fizetem.
Most leszaladtam megnéztem, és a kupplung az derékszögbe van. Ugye a számok amikről beszélünk az lyukközép? És elvileg a számok helyesek amiket írtál, remélem elég az 5cm +
Az ok.A méretek amik kellenek akkor egy 75 cm-es két egyenessel a hoszabbik fékcsőnek 90 fokra elfordítva a fittingeket.Az átkötő 50 cm-es az egyik picit hajtva párhuzamosan egymásra a fittingek és a kuplung 106 cm ott a fittingek hogy álljanak ?
Szia!
Sikerült megszerezni a féktárcsát?
Kopasszal én meg tegnap voltam motorozni , de mi is a helyzet azzal a csővel? Nem eladó? Az is nagy segítség lenne, ha megtudnád mondani milyen hosszú, mert a kuplungot elég szarul tudtam megmérni helyszínen
Ezek az adatok gyári adatok, szóval ehhez kell az 5cm-t hozzáadni! Persze kivéve a rövid 50 centiset, az marad. A végüknek ugyan olyannak kell lenni mint ami a képeken van. Szóval ha mehet a dolog ugyan úgy mint gykarpat-nal (holnap reggel utalom a pénzt amit mondasz, amiben a fáradozásaid is benne vannak) akkor köszi
GyKarpat jó hosszú kuplungcsöve nálam van...pont ma voltam Pécsen, Kopasszal össze is futottam...
Ja és egyenes fitting legyen a kuplungon meg a hosszú féken vagy hajlított?
OK.Ilyen méretben csináltatom meg.
Majd dobj egy címet.KB dél körül megcsináltatom és feladom neked.Meg egy telefonszámot.