Hmmm... Ne most bizonytalanítsatok el! Azt mondták a szakik, hogy 4-5 centivel kell hosszabb, de tőlem aztán lehet 6-7 is, nyilván elfér a 2 centivel hosszabb, de az 1-el kevesebben már csak távirányítóval folyik át a fékolaj Akkor legyen 7cm?
Jaaa az tudom hol van, ott vettem a kis SV-m a Magtár utcába, onnan egy köpés csak a nullás fele. Jó korán ott leszek, mert fél4-kor indulok ugyanis 6-ra kell kirakni a főnököm a reptéren, szóval fél7-7 fele már ott leszek. Bár szívesebben mennék a főnökkel Mexikóba 10 napra
Tökéletes a szakrajz! Ugyan a 76 centis csövem a felső munkahengerél enyhén hajlított, de teljesen feleslegesen... így amit szerkesztettél jó! Be is írhatsz egy 5-öst az ellenőrződbe Akkor ha ezt szerda reggel át tudom venni kistarcsán vagy hol (sejtelmem sincs merre van még) az tökéletes lenne!
Az előfordulhat de a gyárit megmértem az alsó ponttól a nyeregcsavaról a másikig és az 62 volt.
Tehát a kuplung ami kell 106 cm fitting nagy kör közepétől a közepéig,egyenes fittingek egymáshoz képest 90 fokban elfordítva.
nagyobb fék 75 cm 90 fokban fordítva és egyenes
kisebb fék 50 cm picit hajlítva és párhuzamosak.
A kupplung végei a bal alsóak és 90 fokba el vannak fordítva egymáshoz képest. A 62 cm meg nem lehet, hogy neked azért ilyen sok mert ahogy látom a Te nyerged nem a villára van felfogatva hanem egy közbetéthez és így lejjebb van a nyerged, ezért hosszabb az átkötő cső is?
Repsol,valvoline,fuchs,meg egy halom 10w40-es olaj van.Bár a motul vált be legjobban legtöbb embernek.
Én repsolt rakok bele.
Motul picit ragasztotta a kuplungot KB egy ezer KM.ig így nemteccet.
Helló!
Aktuálissá vált a motoromba az olajcsere,érdeklődnék kinek milyen tapasztalata van a Motul 5100 10W40 olajjal?Vagy ha valaki tud ajánlani más hasonló jó minőségű olajat szívesen meghallgatom a véleményét:)
Nya szóval.Fittingek formái.
Ez egy dolog és az hogy a kerek fejük milyen söget zárjon be egymáshoz képest.Ez egy másik adat.
És az átkötőnél kell az a 62 cm mivel a gyárinál feljebb van egy osztó és úgy jön le a bal nyereghez.De mivel itt két cső van egy dupla áteresztővel közvetlen a nyereg csatlakozó csövétől indulva megy át a bal oldalra.
Féktárcsa megvan neki és 10-ért meg is vettem, de most kapcsolok... a tárcsát szerda reggel veszem át mert megyek fel a reptérre, akkor át tudom venni a fékcsöveket is! Szóval nem kell postázni Zoli! Ha jó neked reggel 7-8 fele valahol akkor odamegyek és átveszem és fizetem.
Most leszaladtam megnéztem, és a kupplung az derékszögbe van. Ugye a számok amikről beszélünk az lyukközép? És elvileg a számok helyesek amiket írtál, remélem elég az 5cm +
Az ok.A méretek amik kellenek akkor egy 75 cm-es két egyenessel a hoszabbik fékcsőnek 90 fokra elfordítva a fittingeket.Az átkötő 50 cm-es az egyik picit hajtva párhuzamosan egymásra a fittingek és a kuplung 106 cm ott a fittingek hogy álljanak ?
Kopasszal én meg tegnap voltam motorozni , de mi is a helyzet azzal a csővel? Nem eladó? Az is nagy segítség lenne, ha megtudnád mondani milyen hosszú, mert a kuplungot elég szarul tudtam megmérni helyszínen
Ezek az adatok gyári adatok, szóval ehhez kell az 5cm-t hozzáadni! Persze kivéve a rövid 50 centiset, az marad. A végüknek ugyan olyannak kell lenni mint ami a képeken van. Szóval ha mehet a dolog ugyan úgy mint gykarpat-nal (holnap reggel utalom a pénzt amit mondasz, amiben a fáradozásaid is benne vannak) akkor köszi
A madaras tescot tuti megtalálod.
Tehát a kuplung ami kell 106 cm fitting nagy kör közepétől a közepéig,egyenes fittingek egymáshoz képest 90 fokban elfordítva.
nagyobb fék 75 cm 90 fokban fordítva és egyenes
kisebb fék 50 cm picit hajlítva és párhuzamosak.
Én repsolt rakok bele.
Motul picit ragasztotta a kuplungot KB egy ezer KM.ig így nemteccet.
Aktuálissá vált a motoromba az olajcsere,érdeklődnék kinek milyen tapasztalata van a Motul 5100 10W40 olajjal?Vagy ha valaki tud ajánlani más hasonló jó minőségű olajat szívesen meghallgatom a véleményét:)
Ez egy dolog és az hogy a kerek fejük milyen söget zárjon be egymáshoz képest.Ez egy másik adat.
És az átkötőnél kell az a 62 cm mivel a gyárinál feljebb van egy osztó és úgy jön le a bal nyereghez.De mivel itt két cső van egy dupla áteresztővel közvetlen a nyereg csatlakozó csövétől indulva megy át a bal oldalra.
Sikerült megszerezni a féktárcsát?
Majd dobj egy címet.KB dél körül megcsináltatom és feladom neked.Meg egy telefonszámot.