Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há ezt mondom........................pénz nem számít...................me nincs.
a pénz a legkevesebb.
Nekedse tesa?
örülök ,hogy vannak még polgártársaim ahol a pénz nem gond.

Ezt az utat nem ismerem, akár jó is lehet....
Jöhet a násznép is.
nem a pénz a gond, esküvőre megyek és arra kell előkészülni.
ennyi pálya még bele is férne
Meg johetsz..........gyujtsd a pizt............meg palyazz.
ez jó kis útvonalnak tűnik, kár, hogy nem tudok menni!
Barcstól megyünk keresztbe,arra gyors,soma már többször járt arra,zágrábtól picit pályázunk,valahogy így:
http://maps.google.hu/maps?f=d...
Most már 3 fórumlakó segített rajtam ismeretlenül is nem kevés pénzt belefektetve a saját dolgaimba Nagyon rendes népek vagytok
Írtam mailt
Hát mi mentünk végig a pálya mellett a főúton...katasztrófa volt......falu-falu hátán, útépítés, át a fővároson ami magában majd 1 óra.....ezért nem akarok a hegyekig főúton menni, de Karlovac után viszont nagyon jó az út és tényleg szerpentines az a 120km.....
A ket hosszu az tiszta,de az ami a bal nyeregre megy tutifix hogy 50-es legyen?
Mrt amit csinaltatok az olyan lesz mit a kepeiden a bandite nem az sv-e.
Kuldj egy telefonszamot es meg delben vagy elotte radcsorgok hogy jo legyen.
Látom féket építesz:) Vidd el az én egy plusz kettő felemet, meg az elosztót hozzá. Zoli összerakja neked:)
Apropó, a képeket nem felejtettem el, csak a múltkor nagyon dühös lettem így elmaradt:)
Azt nem tudom kitől veszem... lehet, hogy Tőle De 310-es van a gépen és azt is veszek. Valamit félreolvastál.
Akkor mennyek vissza 78-ba?
jah, valóban, nem láttam a listában csak a 650 párat, akkor nem szóltam.
Árul ő ezrest is egyet.
Attól, hogy Fr 650-es tárcsát árul, már ha jól értem és tőle veszed meg.
Mitől ment össze a tárcsa?
Rendicsek.
Tudod mit? Azt csinálsz amit akarsz De most komolyan. Tőlem azután 79 is lehet, sajna nem csináltam még ilyet, Te-Ti már többet. Szóval lehet 7-8 centivel is hosszabb, rád bízom
Ezt már nem értem.
Milyen tárcsa és milyen nyereg?
nem a cső a lényeg, a tárcsa nem fog elérni a féknyeregig mert kisebb