Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banner,varta az elmegy de nem gyári ideig...........motobatt meg asszem lajosos kínai.
Sanyi, most akkor a bannert és a vartát dicsérted vagy lehúztad?
Motobatt=milyen?
Bocs de nem tudtam értelmezni ;-)
A mai yuasa-k semmivel nem jobbak mint a kínaiak sőt van amelyik már jobb mint a motobatt viszont a banner és a varta ami tényleg éveket bír....
Ez tény..................JÓL menő vállalkozó....................ezért is kell felkészülni reflektorral meg esőruhával pályanapra.
Ja.
Zoli!

Dél körül bent leszel a boltban? Mert akkor mennék!
hát ha ezt a fejlámpát korábban mondod akkor nem iratkozok le
amúgy meg nem mindenki jól menő vállalkozó, hogy mindegy legyen ~20e-rért 1,5 vagy 2 órát motorozik
Még mindíg van lámpa a sövön...............ha nem elég akkor van egy fain ledes fejlámpám ...........500.-ért vettem a brico-ban.
Ezen már ne múljon nem venném szívemre hogy csak úgy szórod a pénzt itten.
2 órát fizetsz és csak másfelet mész.
Digóban imádják úgyhogy ez is onnan lehet a doboz a másik mániájuk.
Tömegesen ülnek ilyen gyöszökön a dugó első sorában.
Igen, azt fogom leszerelni minel elobb. Meg az en felsotestem aerodinamikaja is jobb, mint az a nagy szelvedo
Kakucson az SV-vel is jól elvagyok, de a nagypálya feeling sajnos nincs meg még az Euroringen sem, ezért szoktam évente párszor elcsábulni a Hungaroringre. Mondjuk Merszre lehet érdemesebb inkább később menni, most még fél 8 körül azért már sötétedik, nem lehet a 2 órát teljesen kimotorozni.
Ok! Köszi! Nemsokára átmegyek!
lallaer: ezen a merszen már sokat agyaltam én is, és arra gondoltam, hogy egy sm-mel pl kakucson, vagy kecskemétem ennyi léből mennyit lehetne randalírozni.
'reggelt mindenkinek :)
Mindenképp 2-es.
Egyes egy lórúgás lenne.
namost azt nem mertem megcsinálni, hogy betolom, mert a kuplung ráengedésekor ha beröffen, akkor elszalad mellőlem a motor, én meg csak nézem, hogy "kit hol s hogyan talál meg", és hogy mindez mikor kerül fel a jutubra, majd itt a fórumon beágyazva, örökre kitörölhetetlenül :-)

Rajta ülve nem volt nagy sebességem, éppcsak evickéltem.

Egyébként 2-es fokozatban próbálnád, mint autóval?

Ha van kis lejtő simán röffen önindító nélkül.

Feltéve hogyha van benzin.
Ez is tapasztalat.
Kuplungkábel nélkül.
Apropó jöhetsz bármikor.
Az a buszszélvédő nagyon csini.
Én 13,5-ért vettem Banner-t! Nem hinném, hogy csak fele olyan jó lenne mint a Yousha! Bár a barátom 2004es Ezredesében idén merült le a gyári akksi először úgy, hogy tavasszal nem bírta beindítani. Bármit vehetsz, biztos vagyok benne, hogy a garanciális idő letelte után 1 nappal megdöglik!
akkor az ajánlatuk szerint is jobban megéri az utángyártott, feleannyit bír és nem kerül a felébe. a kiállításon valami 8,5-ért vesztegették az akksikat, remélem 1 szezont azért kibír
azt nem tudom.

viszont ahol lerobbantam, ahhoz nagyon közel van a Motoroázis, és ott azzal riogattak, hogy a Yuasa kibír 6-8 szezont, az utángyártott meg 2-3 szezont. Ez vajon igaz lehet? Utángyártottra 14E, Yuasa-ra 30E ajánlatot kaptam.
a kiállításon vettem én is egy olcsó akksit, de még bírja a gyári. felsavazás nélkül bármeddig elállnak ezek, ugye?
Megvan az uj varosi lepegetom . Ezennel az SV-t kivontam a varosi szenvedesbol...
nekem van ötletem, ugyanis tegnap megnyekkent az aksim...

éreztem h egyre nehezebben indít, és hazafelé még beugrottam valahová, és ennyi... kicsit lejtős, szóval egy ideig rollereztem, a maradékon meg toltam. :-) Beszálltam Zoli mellé a KLUBBA :-)